Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 5 10
Sex Studio 21972
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Λοιπόν Νταίζη ελληνιδα κ διεκδικεί τα ορωτισ της καρίνας στην πίπα .......που όπως έγραφε ο φίλος μπουξος μοιάζει εκπληκτικά με Αλεξάνδρα ουστα ..έχει μόνο μια κριτική στο sex and the city κ δεν βρήκα κάτι άλλο είτε στο σαητ είτε ρωτώντας

Ελληνίδα άλογα αλλά όταν κατέβηκε από τακούνια φαρδοκανα χοντρούλα θωρηκτό στη λεκάνη της πλαδαρή κ πεσμένο βυζί αλλά ωραία φάτσα που όμως λίγο θυμίζει από συμπεριφορά κ τυπικά να αποφύγει τα χάδια στο κρεββάτι

Φάτσα είμαι όμορφη κοπέλα κ καθαρή αφού έκανε μπάνιο πριν.

Λοιπόν.στον αγώνα οκ από πάνω κ στα τέσσερα που δεν κλέβει αλλά στην πίπα είναι και τοπ συτη στον μύλο κ ίσως ξεπερνάει την καρίνα
Όπως πριν χρόνια ήμουν απ' τους πρώτους που εκργα για την.θεικη πίπα της καρίνα έτσι κ.τωρα το.τονιζω ότι είναι η Νταίζη ίσως η νέα βασίλισσα της πίπας ..θα γίνω σκάουτερ πιπατζουδων τελικά ....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 28, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Νταίζη
Προκαταρκτικά
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
196
Πόντοι:
28.061
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 boudog, Johnny Red2, doggifuck και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Μαΐου, 2025
Δλδ λιγο πιο λεπτομερεις μπορεις να εισαι? Αντεχει γρηγορο mouthfuck σαν την καρινα?Τον εξαφανιζει?κανεις στασεις με την πιπα οπως η καρινα? cim αν πληρωσεις κανει??
30 Μαΐου, 2025
Στάσεις δεν δοκίμασα αλλά τον παίρνει όλον τον φτύνει τον ξεφτυνει βγάζει ήχους κ γενικά μοιάζει πολύ με τις βασίλισσας κάρινας ...καραμπαμιγκ κ σα να θέλει να αυτοκτονήσει με την πουτσα σου στο στόμα της .

Βέβαια γράφω για πίπα διότι στο κρεβάτι μέτρια πράγματα όπως νομίζω κ η καρίνα

Φυσικά η καρίνα είμαι δοκιμασμένη από πολλούς παίκτες ενώ αυτή μόνο μια φορά πήγα κ μια δυο κριτικές έχει οπότε το δείγμα δεν είναι αντιπροσωπευτικό ...
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2