Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 373 10
Sex Studio
441268
Γενική βαθμολογία
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Μετά από πολλές ανεπιτυχείς προσπάθειες να περάσω την περιβόητη Μάγια (έχει αναμονή ΙΚΑ συνήθως) πήγα στην αρχή της βάρδιας στο Βούρβαχη μπας και καταφέρω να περάσω. Έφτασα 17:15 και ήδη είχε δύο δωμάτια και έναν στην αναμονή. Η ευγενέστατη τσατσά μου παρουσίασε την Γιασμίν, μια μιλφ ουκρανέζα με ασιατικά χαρακτηριστικά. Μου είπε πώς είναι έμπειρη, πως κατέχει το μασάζ και το μασάζ του προστάτη και άλλα πολλά. Μιαες και ήταν ελεύθερη και υπήρχε δωμάτιο, για να μην πακετωθώ με την αναμονή είπα να την δοκιμάσω. Στο δωμάτιο ήρθε ευδιάθετη και ομιλητική, μου είπε πώς έχει μογγολικές ρίζες και πως ζει στο Βερολίνο. Ξεκίνησε με μια πολύ αισθησιακή πίπα με προφύλαξη. Είχε πάρει όμως θέση που δεν έπετρεπε πολλά πιασίματα παρά μόνο στις βυζάρες. Μασάζ δεν έπαιξε ούτε διάθεση ενασχόλησης με τα @@, πόσο μάλλον για οτιδήποτε άλλο διαφήμισε η τσατσά, όχι ότι το επιδίωξα αλλά το αναφέρω για κάποιον που θα πάει με μεγάλες προσδοκίες. Μετά με καβάλησε μου έβαλε τις βυζάρες στο πρόσωπο. Φιλιά να και ήρθαμε κοντά δεν ετόλμησε, οπότε μ' αυτά και μ' αυτά ήρθε το τέλος. Το δωμάτιο πεντακάθαρο και με όλα τα κομφορ (Listerine, οινόνευμα, κρέμες, πετσέτες κπλ). Γενικά μια τίμια συνεύρεση αλλά άλλο 50άρι δεν θα έδινα για τη ν συγκεκριμένη. Μάλλον αποδίσει σε ακριβότερα προγράμματα. Η Μάγια στο άλλο δωμάτιο έδινε πόνο.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 18, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Γιασμίν
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι