Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 89 10
Sex Studio 220990
Γενική βαθμολογία

7.4
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Πέρασμα χθες για να δω τι παίζει, Βάρδια οι Καταλίνα ( ούτε τσάμπα ) Κίρα ( φοβερό πιπινι αλλά έχει δοκιμαστεί και ήταν τρελό κομοδίνο) και σκάει και μια μαυρουλα σοκολατα , όμορφο πρόσωπο, ωραίο στήθος, μέση, κωλαρα, οπότε ένα 20 δεν γινόταν να μην φύγει.

Η κοπέλα τώρα, πέραν από την εμφάνιση που είναι εξαιρετική, όπως όλα τα κορίτσια της αλυσίδας σχεδόν βαριουνται.

Πίπα δεν μπορώ να πω καλή, αλλά δεν έβγαλε καν το σουτιέν,το χαμήλωσε λίγο να βγουν τα βυζιά τα οποία δεν πολύ αφήνει και να τα πιάσεις.

Κατευθείαν πίπα, ούτε ίχνος λίγο έτσι ζεσταματος, και έλα πάμε να τελειώνουμε. Ρώτησε στα θετικά τι στάση θέλω , ξεκίνημα με ιεραποστολικό όπου προσπαθούσε να αποφύγει φουλ είσοδο.

Αφού έπαιξα λίγο έτσι, και δεν έβλεπα και πολύ συμμετοχή, είπα να την γυρίσω να απολαύσω την εκπληκτική θέα του κώλου της με την φοβερή μεσουλα, και το πανέμορφο νεανικό σοκολατί δέρμα. Εκεί ευτυχώς δεν προσπάθησε πολύ να αποφύγει αλλά όταν έδωσα λίγο παραπάνω ταχύτητα είπε και ένα δύο slow down.

Αξίζει σίγουρα να το γευτείς μια φορά, σοκολατί δέρμα, εμφάνιση πολύ καλή, στενό μουνακι, αλλά για δεύτερη φορά θα το σκεφτόμουν γιατί θέλω και λίγη επαφή ρε παιδί μου, αυτό το έλα βάλτο μου και αντίο δεν με φτιαχνει

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 16, 2025
Όνομα κοπέλας
Στέφανι
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
15
Πόντοι:
311
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hoftun, Senteron, Yatoputso και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Μαΐου, 2025
Με αυτά που γράφεις φίλε μου δεν αξίζει για καμια.
Είναι να φεύγεις τρέχοντας
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1