Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 76 10
Sex Studio 167019
Γενική βαθμολογία

5.4
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

2.0
Σε κάποιο διαφημιστικό του studio είχα δει φωτό της κοπέλας και μου είχαν κινήσει το ενδιαφέρον.Ετσι περνώντας εκεί κοντά και γνωρίζοντας ότι είναι στη βάρδια μπήκα
Την είδα και όντως είναι μια όμορφη κοπέλα και πέρασα.
Ετοιμάστηκα,μπανιαριστηκα και μετά από λίγο ήλθε .
Είναι Ουκρανή ,δεν μιλά Ελληνικά ,αλλά μπορείς να συνεννοηθεις άνετα στα Αγγλικά.
20 και κάτι ηλικιακά 1,70 και κάτι ύψος κορμί λαμπάδα ,βυζάκια 1 προς 2 στητο και κολαρακι πεταχτό.Ωραιο πρόσωπο, άσπρο δέρμα και μακρύ μαύρο μαλλί.Ουάου καρδιές!
Αυτά είναι τα καλά.
Την πλησιάζω ,πάω να την φιλήσω ,δεν, στρέφει το μάγουλο αριστερά ,ίσα που την ασπάστηκαν στο μάγουλο.
Πάμε στο κρεβάτι ,της φίλησα λίγο τα ωραία της βυζάκια ,αυτή απαθής κοίταξε κάπου αλλού.Παω να της πιάσω λίγο το μουνακι και το αποφεύγει λέγοντας ότι το χέρι μου είναι κρύο Κεφάλι σε τοίχο!.
Μου λέει ξάπλωσε.Αρχισε να μου τον παίζει λίγο και ξεκινά μια πίπα μονότονη. Με @@@@@ η κάτι άλλο δεν ασχολήθηκε καθόλου.
Μετολιγον και χωρίς ναχω καλή στύση πάει να περάσει προφυλακτικό. Της όχι ακόμα καθότι δεν είμαι έτοιμος και να συνεχίσει λίγο την πίπα.
Τοκανε χωρίς ενθουσιασμό που ούτως η άλλως ποτέ δεν είχε.
Η πίπα της ήταν περισσότερο παίξιμο μέσα στο στόμα της παρά γλυψιμο .Αφού είχα κάπως καλύτερη στύση ( όχι τέλεια) βάζει λάστιχο και πάμε για σεξ.
Στήνεται ιεραποστολικά .
Αρχίζω να την γαμαω. Εδώ είχε κάποια συμμετοχή με έντονους αναστεναγμούς .Κατόπιν της ζήτησα πισωκολητο Ασάλιωτα.
Το στήσιμο της στην αρχή με δυσκόλευε κάπως αλλά στην διάρκεια της τραβούσα τον κωλο και την κάρφωνα δυνατά.Μ ουπιανε και αυτή τα @@@@ και ετσι τελείωσα.Γερο-μύστης
Γενικότερα η Αρίνα είναι μια όμορφη πιτσιρικά ,αλλά αυτό μόνο.
Στην αρχή συμμετοχή μηδέν ,μια άψυχη παγοκολονα. Μέτρια μάλλον κακή πίπα και κάπως συμμετοχικό γαμησι .
Γενικότερα μάλλον φολιασμα.
Ειδικά για μένα που δεν είμαι νεαρός και θέλω στοργή και προδερμ .
Από μένα δεν ,μακριά.Καπέλο:

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 15, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αρίνα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
70€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Γλομπεο-Μύστης
129
Πόντοι:
27.686
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hoftun, Senteron, boudog και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Μαΐου, 2025
"Στην αρχή συμμετοχή μηδέν ,μια άψυχη παγοκολονα. Μέτρια μάλλον κακή πίπα και κάπως συμμετοχικό γαμησι . Γενικότερα μάλλον φολιασμα".

Κρίμα ρε γαμώτο, πάνω που πάμε να χαρούμε που ένα μιλφάδικο έχει καινούριες αφίξεις νεαρής ηλικίας - το όνειρο του πορνόγερου σαν εμένα - να εισπράττουμε συμμετοχή έπιπλου και να προσγειωνόμαστε απότομα.
Δηλ. πρέπει να επιλέγουμε μόνο από μιλφ και πάνω;
Κατά τα λοιπά διάφοροι συναγωνισταί γκρινιάζουν για τις λατίνες...
review reaction 1 baroc
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1