Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 69 10
Sex Studio 182128
Γενική βαθμολογία

8.1
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Ημερομηνία ενδεικτική.

Είχα βάλει από καιρό στόχο την "Έλενα", με τις απίστευτες βυζάρες, αλλά δεν το επιχειρούσα λόγω κόστους. Θεωρώ γενικά τα 50€+ για γαμήσι 10λέπτου είναι υπερβολή. Αλλά λίγο τα social που την χάζευα, λίγο οι νέες φωτό, με έπεισαν να κάνω μία καταδρομική.

Κατά την είσοδο στο studio, η τσατσά μου παρουσίασε 2 κοπέλες, δεν συγκράτησα καν τα ονόματα, και δεν ανέφερε την Έλενα. Όταν έκανα να φύγω, μου κάνει "δεν σου κάνει κάποιο από τα κορίτσια; Κάτσε έχω άλλο ένα, είναι στο δωμάτιο". Σα να προσπάθησε να την "κρύψει, κάτι που δεν κατάλαβα γιατί έγινε, εξού και το 5άρι.

Περιμένω, κι ακούω από το δωμάτιο που ήταν η Έλενα κάτι μπινελίκια, τσακωνόταν με τον πελάτη, του τα έχωνε. Ωραία λέω, καλά θα περάσουμε. Βγαίνει, κάνει ένα σύντομο σαλονάρισμα γυμνή, και με πείθει να περάσω, κι ότι γίνει.

Στα της εμφάνισης, είναι ψηλή κοπέλα, με μεγάλες φυσικές βυζάρες, 4άρια και ωραίο σώμα. Στα του αγώνα, ξέρει να στήνεται υπερβολικά καλά για 19(;) χρονών, (πως φαίνεται η πουτάνα), και γενικά έχει καλή συμμετοχή. Λίγο στόκος βέβαια, αλλά δεν την διάλεξα για το πνεύμα της.

Σε γενικές, είναι η γκόμενα που αν τη βλέπαμε στο δρόμο, θα κάναμε κρα να την γαμήσουμε. 50€ δεν θα ξαναέδινα, αλλά μία δοκιμή την αξίζει.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 01, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Έλενα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σπουδαίος
33
Πόντοι:
2.411
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 boudog, giorgiodelafuentes2, black crow και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Μαΐου, 2025
Και εγώ που την έχω δει στα σοσιαλ έχει αντιπαθητική ομιλία και πρέπει να είναι στόκος . Οπότε μαντίλι στο στόμα και γαμησι στα 4 . Για αυτό την θέλουμε . Οταν την περάσω ένα χέρι θα γράψω
review reaction 1 Mitsaras29, Rokko28
15 Μαΐου, 2025
Νταξ. στο 1.65cm που είναι δεν την λες και ψηλή πάντως.
review reaction 1 baroc
15 Μαΐου, 2025
τύπε όχι και άλογο η Έλενα, αγελάδα θα έλεγα Καφές
review reaction 1 baroc, Reuzel
16 Μαΐου, 2025
1.65 δεν είναι σίγουρα. 1.78 είμαι εγώ, δεν παίζει να είναι κάτω από 1.75
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4