Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 79 10
Sex Studio 106855
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Αφροδιτη, την ειχα πετυχει ενα βραδυ, και εξαφανιστηκε, οποτε μπηκα να ελενξω αν γυρισε, αυτη ή η αλλη ομοστοβαλη κροατοουκρανεζα, οποτε και επεσα μεσα 50τακατο.! Μελαχρινο γκομενακι με καμπυλες, την λες ζουμερη, οχι χοντρη, λευκη επιδερμιδα, ωραιο γλυκο προσωπακι και πληρωμη για 69αρι...
Η κοπελα δηλωνη Ουκρανεζα 28.?? χρωνων, Ελληνικα λιγα αλλα βγενει συνενοηση, οπως και Αγγλικα. Μπηκε μεσα στο δωματιο με βγαλμενο το σουτιεν της και μου στερισε την χαρα να κανω unboxing σε αυτα τα θεσπεσια φυσικα στρογγυλα λευκα βυζια της.... ελαχιστα προκαταρτικα στα ορθια, ελαχιστα πεταχτα φιλια στο στομα, ειδα οτι δεν τα δινει με ορεξη, οποτε δεν επιτεθηκα.... την επεσε στο κρεβατι, και ξεκινησε μια καλη πιπα, με καραμελωμα ελαφρυ στα αρχιδακια.... ισπανικο στις βυζαρες τις να σε κοιταζει με το λαγνο βλεμα ολο χαμογελο... το μουνακι της πεντακαθαρο, αλλα δεν θα το ελεγα ομορφο, στα ορια του...το εχουν ριξει κροτιδα.!!! ....σχετικα μεγαλα μουνοχειλα, χωρις προσδιορισμενο σχημα....στο σεξακι απο πανω προσπαθησε σε σημειο που να ιδρωσει, τα βυζια της στο προσωπο μου ηταν σκηνικο μαγικο, δεν τα χορταινα... Αλλαγη ιεραποστολικο, να πεφτει η αποδοση της... εκει εγινε και η καταθεση... ολιγολεπτη συζητιση και αλε ρε ροομ....
Γενικα αναμεικτα τα συναισθηματα, εκτος του οτι δεν μπορουσα να βγαλω απο το μυαλο μου τα βυζια της, οπως η γυναικα που δεν βγαζει τον πουτσο απο το δικο της.... Δεν ηταν δυναμητης, αλλα θα της δωσω ενα επαναλυπτικο... ετσι για τις βυζαρες της ρε.!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 08, 2025
Όνομα κοπέλας
Αφροδίτη
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
60€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Karaman 7