Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 280 10
Sex Studio
527636
Γενική βαθμολογία
7.4
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Η Ντέμυ είναι ένα πολύ ωραίο πιπινάκι. Ηλικία γύρω στα 20+-...Επίσκεψη στην βραδινή βάρδια. Η επιλογή ήταν εύκολη για εμένα μεταξύ αυτής και της άλλης κοπέλας...Η τσα2 δεν με άφησε να περάσω δωμάτιο προτού τελειώσει με τον προηγούμενο η Ντέμυ.
Τώρα στα του δωματίου , δεν κάνει καθόλου και αποφεύγει ρομαντισμούς. Στην πίπα απλά οκ. Σε καβλώνει όμως με το ωραίο νεανικό της παρουσιαστικό.
Στο σεξ αντέχει υψηλούς ρυθμούς με βογγητά αδιαμαρτύρητα. Της τον έδωσα όσο πιο δυνατά μπορούσα γιατί ήμουν σε φάση για πιπινοξέσκισμα. Συνολική διάρκεια συνεδρίας περίπου 15 λεπτά.
Εν κατακλείδι τυπικο γαμήσι , αποστειρωμένο χωρίς πολύ δυνατές συγκινήσεις όπως με τα άλλα δυνατά χαρτιά του μαγαζιού.
Τώρα στα του δωματίου , δεν κάνει καθόλου και αποφεύγει ρομαντισμούς. Στην πίπα απλά οκ. Σε καβλώνει όμως με το ωραίο νεανικό της παρουσιαστικό.
Στο σεξ αντέχει υψηλούς ρυθμούς με βογγητά αδιαμαρτύρητα. Της τον έδωσα όσο πιο δυνατά μπορούσα γιατί ήμουν σε φάση για πιπινοξέσκισμα. Συνολική διάρκεια συνεδρίας περίπου 15 λεπτά.
Εν κατακλείδι τυπικο γαμήσι , αποστειρωμένο χωρίς πολύ δυνατές συγκινήσεις όπως με τα άλλα δυνατά χαρτιά του μαγαζιού.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 02, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Demy
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι