Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 204 10
Sex Studio 306480
Γενική βαθμολογία
 
4.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Μαλβίνα. Από εμφάνιση εντυπωσιακή. Μπήκε μέσα άρχισε να μου μιλάει και μετά μπήκε στο στοματικό. Για προσωπικούς λόγους που έχουν να κάνουν με πρόσφατα θέματα που μου έσκασαν και μου έσκασαν και εκείνη τη στιγμή δυστυχώς είχα θέμα στύσης. Μετά από 5 λεπτά η κοπέλα άρχισε να με βρίζει χυδαία συνολικά 13 λεπτά με αλλά 8 που μου είχε πιάσει την κουβέντα. Βγαίνει από το δωμάτιο και μετά βγαίνω και εγώ για να διαμαρτυρηθώ στην τσατσά για την συμπεριφορά της και να ζητήσω κάποια άλλη κοπέλα έστω και με εκ νέου αντίτιμο. Η κοπέλα συνέχισε να με βρίζει και εκτός και άρχισε να με σπρώχνει. Τέλος πάντων η τσατσά απολογήθηκε για την συμπεριφορά της αλλά εγώ έχασα 50 E. Και πραγματικά ήταν μια αρκετά άσχημη εμπειρία. Σημειώνω ότι δε της είπα κουβέντα παρά μόνο στο τέλος όταν με είχε στόλισει με το σύμπαν μια φράση πριν φύγω. Η ίδια μου έδωσε την εντύπωση ή ενός ακραίου λούμπεν στοιχείου ή μια φάσης με ψυχοπαθολογία γιατί εξεράγη χωρίς να της πω τπτ ίσα ίσα που θα της έλεγα δεν φταις εσύ και θα έφευγα. Μου έδωσε την εντύπωση ορολογιακης βόμβας. Προς αποφυγή για τους επόμενους

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 10, 2024
Όνομα κοπέλας
Μαλβίνα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Μέλος
Εγγραφή:
10 Ιουν 2024
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
39
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 maradona7, giorgiodelafuentes2, Johnny Red2 και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

13 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Ιουνίου, 2024
Αυτή δεν είναι red flag είναι RED ALERT.
review reaction 3 review reaction 1 Johnny Red2, koursaros66, Johnstef
11 Ιουνίου, 2024
Με πρόλαβες,τα ίδια και χειρότερα έκανε και σε εμένα χτες, μακριά ούτε να την ξαναδώ δεν θέλω ??
review reaction 1 Johnny Red2, koursaros66, Johnstef
11 Ιουνίου, 2024
Φημίζεται για την κάκιστη συμπεριφορά της και σε στουντιο και σε γραφειό….. Μην πιάνεστε κορόιδο απο την εμφάνιση.
Μακριά απο την συγκεκριμένη σώστε τα λεφτά σας !!
review reaction 1 Autokinitas, Johnny Red2, koursaros66
11 Ιουνίου, 2024
είσαι αδιάβαστος
review reaction 1 Johnny Red2, Tsoupakampras, koursaros66
11 Ιουνίου, 2024
Αυτή με την κωλαρα είναι?
11 Ιουνίου, 2024
Παιδιά δεν βάζω κριτικές γιατί θεωρώ ότι δεν θέλω να κρίνω τις κοπέλες. Αλλά η συγκεκριμένη είναι επικίνδυνη , προσέχετε.
review reaction 1 Autokinitas, Johnny Red2, Α-Ω και 1 ακόμα μέλος
11 Ιουνίου, 2024
Η κοπέλα έχει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα . Καψούρα με τον νταβαντζη της . Με αυτήν μπορείς να βρεθείς άσχημα μπλεγμένος . Κάποια μέρα κάποιο αλάνι θα την ξυλοφορτώσει και μετά θα μπλέξει . Αναρωτιέμαι πως μετά από τόσες κριτικές υπάρχει ακόμα κόσμος που πέφτει θύμα της . Και τα φράγκα θέλει αλλά όχι να γαμηθει σαν καλό πορνίδιο που είναι !
review reaction 1 Autokinitas, Johnny Red2, Α-Ω
11 Ιουνίου, 2024
φίλε Foochi
οι κριτικές βοηθούν όταν είναι αντικειμενικές.
η συγκεκριμένη κριτική βοηθά σα φάρος για να μη ναυαγήσουν άλλοι στο σκόπελο αυτής της ανώμαλης και εντελώς μη αποδεκτής συμπεριφοράς. Αντιεπαγγελματική η όλη φάση τόσο από την εργαζόμενη όσο κι από τη διεύθυνση που επιτρέπει εν γνώσει της μια εργαζόμενη της να σπιλώνει το όνομα της επιχείρησής τους. Η απρεπής στάση λεκτικά όσο και η χειροδικία (ανεξάρτητα αν είναι ένα σπρώξιμο ή κάτι άλλο) που ανέφερες είναι κολάσιμη και μπορεί κάποιος άλλος πελάτης, πιθανόν, να απαντήσει με τρόπο που να επιφέρει σοβαρές συνέπειες στη λειτουργία του χώρου. Αυτό θα πρέπει ο χώρος να το μετρήσει πολύ σοβαρά γιατί φοβάμαι ότι ο χρόνος κυλάει αντίστροφα για ατύχημα εξαιτίας της συγκεκριμένης εργαζόμενης και κάποιου που δε θα κολώσει και ίσως κάνει κέφι να τραβήξει το σκοινί με αρχές και υπηρεσίες.
Μπορεί να μη γράφεις κριτικές και καλώς πράττεις, όμως όταν πληρώνεις για μια υπηρεσία και δεν τη λαμβάνεις στο ακέραιο αυτό πρέπει να το επικοινωνείς κι εσύ κι όποιος άλλος δίχως σκέψη ότι μειώνεσαι γιατί περιγράφεις μια αποτυχία. Η ¨αποτυχία¨ είναι μάθημα και προσφέρεται κατά αυτό τον τρόπο τόσο σε σένα όσο και σε όποιον διαβάσει την εμπειρία σου. Ίσα ίσα, προστατεύεις, κι αυτή η αλληλεγγύη μακάρι να υπήρχε απλωμένη όχι μόνο στα μπουρδέλα, αλλά και σε κάθε άλλη δραστηριότητα. Ίσως ο Έλληνας να είχε καλύτερη μοίρα και περισσότερη συντροφικότητα από ότι άνευ των ανοιχτών πληροφοριών σε πολλαπλά ζητήματα.

Διεκδικούμε όταν προσφέρουμε χρήμα και καλή συμπεριφορά να λαμβάνουμε ποιότητα υπηρεσιών, καλή συμπεριφορά και τίποτα που μπορεί να θίγει την αξιοπρέπειά μας ως άνθρωπο πρωτίστως αλλά και ως πελάτη με την ίδια βαρύτητα. Σεβασμός, εχεμύθεια, επαγγελματισμός και ντόμπρο αλισβερίσι.

Ελπίζω να καταλαβαίνεις κι εσύ κι όποιος διαβάσει αυτό το σχόλιο το πνεύμα που γράφω. Είναι πάντοτε με καλή καρδιά κι ειλικρίνεια.
review reaction 1 Hase, Johnstef, astronaut80 και 3 άλλα μέλη
11 Ιουνίου, 2024
Αποκλείεται!!!!!!!!!!!
review reaction 3 Johnny Red2
12 Ιουνίου, 2024
Συγνώμη να κάνω μια ερώτηση προς όλους; με καλή πρόθεση ρωτάω, χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν, αφού τόσοι πολλοί γνωρίζουν ότι είναι φόλα από τις λίγες γιατί έχει μόνο μια κριτική; εγώ πρώτη φορά την είδα το Σάββατο δεν την είχα ξαναδεί, την πάτησα όπως και ο συναγωνιστής που έγραψε πρώτος την κριτική και άνοιξε τον ασκό του Αιόλου, κανείς δεν είναι υποχρεωμένος για τίποτα σίγουρο είναι αυτό αλλά όπως κατάλαβα κρατάει καιρό αυτή η βαλίτσα αλλά δεν υπάρχει άλλη κρατική, τουλάχιστον τώρα να προστατεύσουν τα χρήματα τους οι υπόλοιποι
review reaction 1 review reaction 3 Johnny Red2, Α-Ω, Revlimit
13 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2