Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 29 10
Sex Studio 109704
Γενική βαθμολογία
 
6.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Σε συνέχεια της μεγάλης του Αρραχίων εκστρατεία στα στούντιο γράφεται αυτή η κριτική. Αφού τελείωσα με την κορασίδα στο κατεχάκη 8 που αναφέρω στην προηγούμενη κριτική μου κατι μέσα μου είχε μείνει ανεκπλήρωτο , δεν είχα αγγίξει την πληρότητα , ήθελα να πηδήξω πάλι , ως εκ τούτου κάνω μάρς και παίρνω τον δρόμο για το βουνό όπου ξέρω οτι θα βρώ αυτό που χρειάζομαι στο ιερό της βριλησσού 60 κάτω . Πράγματι σε ένα τέταρτο ( με τα πόδια παρακαλώ ) βρίσκομαι απ΄έξω απο τον ιερό τούτο χώρο του φημισμένου βουνού. Κατεβαίνω τα σκαλάκια και χτυπάω κουδούνι , μετά απο αναμονή 2-3 λεπτών ανοίγει ο κύριος της υπηρεσίας και πολύ συνομωτικά βγάζοντας μόνο το κεφάλι του εκτός της θύρας μου λέει ' έχω τη Σαμπρίνα την ξέρεις ? ' , του αποκρίνομαι 'έχω ξαναπεράσει με την κοπέλα , την ξέρω ' με βάζει οπότε μέσα στον οίκο και με περνά κατεύθειαν σε δωμάτιο ,. του δίνω το παράβολο των 50 και περιμένω καθ'ότι οπως μου είπε ' η κοπέλα έχει δωμάτιο , θα έρθει σε λίγο ' , μπαίνω στο δωμάτιο φρεσκαρίζομαι και εκεί με δροσερό νερό λόγω του μίνι καύσωνα και αναμένω την Σαμπρίνα κανα 20 λεπτο . Σήμερα τα στουντιάκια πρέπει να είχαν πολύ δουλειά , πρωτη φορά το βλέπω αυτό , συνήθως οταν πάω βαράνε μύγες και είμαι ο μόνος πελάτης , μεσα στον χρόνο αναμονής μου , άκουσα αλλη μια φορά να χτυπά το κουδούνι , προφανώς θα ήρθε κάποιος συναγωνιστής .Μετά απο το διάστημα της αναμονής μπαίνει μέσα η ιέρεια Σαμπρίνα αρκετά ευδιάθετη , τώρα τα ξέρετε τα της εμφάνισης να μην τα ξαναλέμε ,απλά υπέροχη. Ξεκινάω το καθιερωμένο μπαλαμούτι μου και αυτή ξεκινάει αυτοβούλως και οικιοθελώς την αξεπέραστη πίπα της , σκέτη απόλαυση , ισχυρό ρούφηγμα , τέλεια αρμονία ρουφήγματος και παλινδρομικής κίνησης κεφαλιού . Μετά απο αυτή την απολαυστική και τονωτική πίπα ανέβηκε πάνω μου και με την βοήθεια μου ( ελάχιστη ήταν ) επιδόθηκε σε ένα ισχυρό και άκρως απολαυστικό ( ακόμα και για αυτην υποθέτω ) καβάλημα - κοπάνημα όπου διήρκησε 5-8 λεπτά συνεχόμενα , υπέροχο. Έπειτα την έβαλα στα τέσσερα όπου δεν έκατσα πολύ γιατί δεν βολεύομουν και αυτή έδειξε να δυσανασχετεί ( ίσως ενα μικρό ανεπαίσθητο αίσθημα δυσανασχέτησης , ίσως γιατί μου συνέβησαν κανα δυο 'γλιστριές' , γενικά σε όλες δεν τους αρέσει αυτό ). Έπειτα και για τέλος την έβαλα ανάσκελα (όπου αυτή την στάση την εκτελώ άριστα ) και 'εργάστηκα' για περίπου 3-4 λεπτά όπου επήλθε η εκτόνωση η οποία ηταν αρκετά ισχυρή παρ'ότι πριν απο λίγο είχα ξαναπηδήξει ( ίσως λόγω ηλικίας 24 Πλατύ χαμόγελο ). Αφού στράγγιξα καλά , 'βγήκα ' και έκανα τα καθέκαστα του πλυσίματος όπως και αυτή και εκεί μου είπε την ατάκα της που δείχνει τον επαγγελματισμό της και την ποιότητα του χαρακτήρα της ' πώς ηταν η μέρα σου ? ' και την άλλη φορά με είχε ξαναρωτήσει το ίδιο οπότε δεν είναι τυχαίο , την ευχαρίστησα με ευχαρίστησε και αποχώρησε. Συνοπτικά , όλα υπέροχα όπως το περίμενα άλλωστε . Διάρκεια συνεδρείας περίπου 15 λεπτά .

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 22, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Σαμπρίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
-50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
15 Απρ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
693
Πόντοι:
361
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 3 maradona7, giorgiodelafuentes2, Ντουνταράς και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Μαΐου, 2024
Από Κατεχάκη 8 μέχρι Βριλησσού 60 με τα πόδια σε 15 λεπτά; Sorry αλλά δεν γίνεται αυτό. Θες τουλαχιστον 30 λεπτα
23 Μαΐου, 2024
Κι όμως συναγωνιστή , γίνεται αν το βάλεις στόχο και θες να πηδήξεις , έχω κάνει αρκετή προπόνηση στο περπάτημα , εντός πόλης μπορώ να διασχίσω τεράστιες αποστάσεις σε πολύ καλο χρόνο , την συγκεκριμένη διαδρομή την έχω κάνει αρκετές φορές και ξέρω ποιούς δρομους να πάρω ώστε να μην με κόψει φανάρι και να το πάω μονότερμα που λέμε χωρίς καμμία σταση λόγω πεζοφάναρου κτλπ.
review reaction 1 Hase
24 Μαΐου, 2024
Βγαινει σε κανα 20λεπτο σαν πας γρηγορα..ειναι ωραιο το βουνο.
24 Μαΐου, 2024
Σε ενα τέταρτο ακριβώς το έκανα ! , ξαφνιάστηκα και 'γω γιατι περίμενα να το κάνω σε 20 - 25 λεπτά . Η θέληση μου για πήδημα πιστεύω με βοήθησε να πάω ταχύτερα.
review reaction 1 Hase
25 Μαΐου, 2024
Καποτε ανεβαινα απ τα δικαστηρια σχεδον μεχρι εκει πανω με τα ποδια..σε κανα τεταρτακι εφτανα για τη πλακα..τις καλες εποχες της βριλησσου με ανοιχτα το 12, 55, 57,60..κ.α περναγα συνεχεια εκει με μια απο λιθουανια που μ αρεσε τρελα...οντως η επιθυμια για πηδημα σε κανει ακρατητο... ειδικα αν ξερεις κ το στοχο..!
review reaction 1 Αρραχίων
26 Μαΐου, 2024
Το κοριτσι το ελεγαν Αμαντα..( νομιζω μετα το αλλαξε σε Βερονικα)απο Λιθουανια..δουλευε και φυλης 54 κατα διαστηματα..Ηταν ο λογος που ανεβαινα βριλησσου τοτε..Αξεχαστη! Θα ανεβαινα ακομη και στη κορφη του παρκου στα Τουρκοβουνια για τη παρω...Τοσο γουσταρα!
28 Μαΐου, 2024
Κανει ελευθερη πιπα η σαμπρινα? Οχι πως για μενα εχει απολυτη σημασια..αμα η αλλη το κανει καλα το ευχαριστιεσαι και με σκουφο- φυσικα δεν ειναι το ιδιο- αλλα ετσι απλα ρωτω(αν ειναι κορμαρα και καλη στο σερβις παντως ακομη κι αν δε κανει ελευθερο θα παω)
review reaction 1 Αρραχίων
28 Μαΐου, 2024
Δεν ξέρω αν κάνει ελεύθερο , ίσως αμα πάρεις μεγάλο πρόγραμμα ! , δεν την έχω ρωτήσει ! , στο απλό πρόγραμμα των 50 που έχω πάρει μέχρι τώρα πάντα με προφύλαξη έκανε στοματικό .
review reaction 1 Hase
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8