Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 66 10
Γενική βαθμολογία
 
4.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Δεν μου αρέσει να θάβω αλλά εδώ δεν μπορώ να κάνω κάτι διαφορετικά.
Αφου την είδα στο δίπλα σάιτ και παρακινήθηκα και απο το πόστ του αδερφού για την ίδια αλλά στο Παραντάιζ είπα να πάω να θαυμάσω την κωλάρα της (αμ δε...). Η κοπέλα όσον αφορά πρόσωπο και σε γενικές γραμμές είναι ό,τι βλέπετε στο δίπλα σάιτ και οντως μαξ να ναι 23-24 χρονων. Με εξαίρεση όμως την κώλαρα που στην πραγματικότητα δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.
Πήρα 60 για να γλείψω και λίγο ο φελός και μπήκα δωμάτιο. Το δωμάτιο όχι σε τόσο καλή κατάσταση και το τηλέφωνο του ντούζ δεν δούλευε. Έπλυνα παπάρια όπως μπόρεσα και άραξα να περιμένω. Μετά απο λίγο ήρθε και η κοπέλα και κάθισε στο κρεβάτι. Συστηθήκαμε και εξαρχής ήταν άρκετα ψυχρή. Ξάπλωσε και της άνοιξα τα πόδια να πάρω μια γεύση απο το μουνί της. Μου είπε "Νο νο νο".... Λέω εντάξει δν πειράζει αφού δεν φάνηκε και πολύ ωραίο.

Προκαταρκτίκα εκ μέρους την ΜΗΔΕΝ. Το προσπερνάμε και αυτό. Μου παίρνει ελευθερα μια πίπα 2-3 λεπτάκια ετσι κ ετσι και αφου ψιλοκαυλωσα με καβαλησε. Το πήγαινε οκ αλλά οχι κατι το αξιομνημόνευτο. Μετα απο λίγο την ξαπλωσα ιεραποστολικό. Εκει εχει ωραια αφή το δερμα της και γαμούσα καλά αλλά ρε μάγκες ήταν σαν να γαμάς ενα πτώμα. Η κοπέλα ξεκάθαρα δεν θέλει ή εστω σημερα δεν ξέρω και γω ήταν σαν να της σκότωσαν την μανα... Την γύρισα στα τέσσερα να χύσω ο δόλιος να φεύγω... Καμια σχέση με κωλάρα. Κωλαρα είχε το πουτανοκαυλο η Ντιανα στο παρανταιζ οχι αυτο το πιτσιρικι. Αφου γαμησα ετσι κανα 2λεπτο ερχεται μια μυρωδια και ερχεται το μεγαλο ξενερωμα. Τωρα η κωλοτρυπα της ηταν; Η αποχετευση στο τσαρδί ηταν; Δεν ξερω. Αυτο που ξέρω είναι πως η πουτσα επεσε και δεν υπηρχε περιπτσωη να σηκωθει ξανα εκει μέσα. Της λεω να γλείψει μπαλάκια και να τον παίξω να μην φύγω αχυτος άλλα ούτε κ αυτό μπορεσε να κάνει καλά.

Είναι τελείως άπειρη και δείχνει πως δεν θέλει, δεν της αρεσει. Καμια ενεργεια και ΜΗΔΕΝ συμμετοχή. Σόρρυ κιόλας αλλα αυτή είναι η εμπειρια μου εκει και αφου πλήρωσα σιγα μην κανω τον φιλευσπλαχνο επειδη η αλλα απλα ΔΕΝ. Αν σωνει κ καλα θελετε να περασετε μπειτε με το απλο και θα με θυμηθειτε.

Στα καπακια εφυγα για Αντζελα οπου ειχε ακούσει καλά λόγια και ακολουθει εκει το στορυ τ πορνοταξιδου μου αυτη την βροχερη Κυριακη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 21, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Λάουρα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
60€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Midnight24
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
9 Μαρ 2024
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
221
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Tiger Ver., patsav0, maradona7 και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού