Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 163 10
Γενική βαθμολογία
 
5.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Χθεσινοβραδινή επίσκεψη στο συγκεκριμένο σπιτάκι. Βεβαρημένο παρελθόν στις φόλες το συγκεκριμένο μαγαζί. Τι να πρωτοθυμηθώ; Μαρίζα , Ινα ; Χθες ξαναμπαίνω μετά από πολύ καιρό και πετυχαίνω τη Μαριάννα από Κολομβία. Εμφάνιση εκπληκτική για τα γούστα μου... Γύρω στα 25 , μελαχρινή με χειλαρες , βυζαρες και κωλάρα, χωρίς τις πλαστικές που έχουν κάνει οι περισσότερες Κολομβιάνες.

Η τσατσά ευγενική με υποδέχεται στο σαλόνι. Σαν χώρος από τους καλύτερους στην περιοχή, ίσως το καλυτερο στουντιο από άποψη διακόσμησης και επίπλωσης.

Εμφανίζεται η Μαριάννα και χωρίς να το πολυσκεφτώ δίνω το παράβολο και περνάω στο δωμάτιο. Μπαίνει το μωρό και χωρις προκαταρτικά προσπαθεί να ανεβασει το εργαλείο, τα καταφέρνει και βαζει το προφυλακτικό. Γαμήσι ιεραποστολικό και κατόπιν πισοκωλητό στο οποία και τελείωσα στο 5λεπτο. Η διάθεση της φάνηκε από την αρχή να με ξεπετάξει, δεν γούσταρε το σεξ μαζί μου και αυτό φάνηκε. Ισως ήταν κουρασμένη , ίσως δεν υπήρχει χημεία. Ισως όπως λειτουργεί έτσι με όλους οπότε δεν θα την πρότεινα, απογύγετε την ...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 07, 2024
Όνομα κοπέλας
Marianna
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
40€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Pleasurechaser
Μέλος
Εγγραφή:
2 Απρ 2024
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
93
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 patsav0, Yatoputso, dokimazo και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού