Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 168 10
ΠροβεβλημένηHot
Sex Studio 382541
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Αφου λοιπον φαγαμε το γειωμα με τη Carmen και τις απαραδεκτες απαιτησεις του πρακτορειου, επρεπε καπου να "ξαλαφρωσουμε". Η Ελενα λοιπον μου ηρθε κατευθειαν στο μυαλο σαν καταλληλη λυση, εφοσον τη πετυχαινα μιας και δεν ηξερα αν ειχε βαρδια η οχι.
Την εν λογω κορασιδα την ειχα ξανατιμησει πριν καιρο και μου ειχε αφησει τις καλυτερες εντυπωσεις και με το ναζι της και με το γαματο σωματακι (που ειναι ο τυπος μου).Αλλα δυστυχως οσες φορες ειχα παει, δε τη πετυχα, εκτος απο μια που σχολαγε οποτε απλα τα ειπαμε λιγο κ την εκανα.
Στον 2ο οροφο λοιπον πρωτα, ετσι για αλλαγη και ως εκ θαυματος μου ανοιγει τη πορτα η κουκλιτσα.Με θυμηθηκε αμεσως, αλλωστε ειχαμε περασει πολυ καλα τη τελευταια φορα. Κανω να περασω, μου λεει "που πας, πρωτα θα γλυψεις". Της σκαω ενα γλωσσοφιλο και μου λεει "τωρα μπορεις να περασεις". Ειναι πολυ γαματο αυτο το κοριτσι.
Μη τα πολυλογω, δε χρειαστηκε να διαλεξω, παρολαυτα, μου προτεινε παρτουζα με μια αλλη τυπισσα, την Μαρια που αναφερει ο φιλος παρακατω, τιποτα ιδιατερο, οχι του γουστου μου τεσπα. Οποτε περασα με την Ελενα. Μιας και ειχα ορεξη, της προτεινα 100 για 2 φορες που δεχτηκε ευχαριστως.
Αρχη με χαδακια γλωσσοφιλα κλπ και μετα αυτο που ξερει να κανει καλυτερα. Να γαμιεται.
Το καλυτερο ειναι στα 4, εχει πολυ γαματο κωλαρακι και γουσταρει να κοιταει τον εαυτο της στον καθρεπτη οταν πηδιεται. Αν και δε δοκιμασα, ειμαι σιγουρος οτι και σε anal φαση θα τα σπαει.
Τελος πρωτου γυρου στα 4, αραξαμε ενα 5 λεπτο, κουβεντουλα κλπ. 2ος γυρος μια απο τα ιδια. Ισως επειδη επεσα πανω στο τελος της βαρδιας, ισως επειδη η τσατσα εφυγε μολις μπηκα εγω μεσα, η ολη φαση κρατησε ενα 40λεπτο-κ παραπανω χωρις να μας ενοχλησει κανεις. Αποχαιρετησα τη κοπελα -η οποια σχολαγε ουτως η αλλως- και εφυγα υπερ-ευχαριστημενος. Μεχρι την επομενη συναντηση φυσικα.
Τωρα, για το 2x50 δε ξερω αν θα το ξανακανω, μιας και το εξαντησαμε το θεμα οσο να'ναι. Αλλα σιγουρα αξιζε το κοπο και σιγουρα περασα πολυ καλυτερα αποτι με ορισμενα ct που εχω δοκιμασει.

Γενικα ενα πολυ καλο value for money που δε κοιταει να σε ξεπεταξει, τσαχπινα, σκανδαλιαρικη φατσα, καλο γαμησι και ξηγημενη. Γιατι οχι λοιπον.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 18, 2010
Όνομα κοπέλας
Έλενα
zardoz
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
8 Φεβ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
795
Πόντοι:
371
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού