Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 175 10
Γενική βαθμολογία
 
10.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Μετά από ξενερα που έφαγα απο εσκορτ που είχα κλείσει , έλεγα να μην χάσω χρόνο και τα πάω να επισκεφτώ τη Σαμπριναρα. Σχεδίαζα εδώ και καιρό να τη συναντήσω αλλά δεν τύχαινε , να που έτυχε ! Στην εμφάνιση , κοντή όπως μου αρέσει , μελανούρι , με πιασίματα , κωλαρα φοβερή για τα γούστα μου και βυζι φτιαγμένο αλλά όχι υπερβολικό ! Στα τπυ αγώνα τώρα , ούτε δευτερόλεπτο δεν άφησε χαμένο , φοβερή πίπα , λάγνα βλέμματα , ναζιαρικα , πρώτη στάση με καβάλησε πολύ ωραία , γούσταρε πραγματικά . Δεύτερη στάση ιεραποστολικό όπου έχει δεν άφηνα τα βυζακια της με τίποτα , και τελευταία στάση στα 4 , τη γαμουσα αρκετά δυνατά και άντεχε , μετά οταν κατέβασα λίγο ρυθμό για να μη τελειώσω αμέσως κούναγε τη κωλαρα της μέσα έξω , λες και το ζητούσε να μη σταματήσω , Ε μετά από αυτό δεν γινόταν να μην έρθει το τέλος , όπου με βρήκε πολύ ευχαριστημένο ! Η κοπέλα θα γίνει σίγουρα στανραρακι μου γιατί ήταν και πολύ καλή στον χαρακτήρα και ευγενική ! Παροπλισμό που είμαι άτομο που δεν θέλω να έχω στανταρακια , θέλω να δοκιμάζω διάφορες , αλλά η κυρια η συγκεκριμένη θέλει δε θέλει έγινε στανταρακι ! Καλά να περνάτε μάγκες ζήτω η 25η Μαρτίου !

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 25, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Σαμπρίνα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Felekis21
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
22 Δεκ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
374
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 patsav0, Johnny Red2

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Μαρτίου, 2024
Στην συγκεκριμένη αλυσίδα και η Μιχαέλα αξίζει πολυ από θέμα χαρακτήρα και ευγένειας!!!! Τώρα δεν ξέρω αν είναι για τα γουστα σου διότι η συγκεκριμένη είναι αρκετά λεπτή όπως και το στήθος της δεν είναι μεγάλο..... Εγώ το τελευταίο καιρό έχω κάνει αρκετές επισκέψεις μαζί της. Την έχω στην παρουσα φάση σαν το στανταράκι μου. Σώμα έχει γυμνασμένο τύπου μοντελε.
review reaction 1 Felekis21, Hase
28 Μαρτίου, 2024
Συμφωνω πολυ καλη η Μιχαελα στη περιποιηση και σαν κοπελα για ωραια παρεα και καλο κορμι..στο προσωπο καπως με χαλαει..αλλα σ ολα τα αλλα μια χαρα..σε λεπτομερειες θα κολλησουμε...τωρα αυτη η Σαμπρινα..ειναι η ιδια που δουλευε και βριλησσου 60 πανω κ κροκεων 6? Αν προκειραι γι αυτη...χλιαρες εντυπωσεις απο μενα..ψηφο στη Μιχαελλα!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2