Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 23 10
Sex Studio 91728
Γενική βαθμολογία
 
5.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Επίσκεψη πρώτη (κ τελευταία) φορά στο συγκεκριμένο στούντιο. Χώρος οκ, καθαρά δωμάτια. Σαλοναρισμα από 4 κοπέλες, η μία καλύτερη από την άλλη σε εμφάνιση. Διάλεξα τη Βιολετα (μελαχρινή, μέτριο ανάστημα, τέλεια άκρα πάνω - κάτω, αδύνατη, πρόσωπο σκυλέ-καυλιαρικο ) την οποία μου πρότεινε ως πολύ καλή περίπτωση κ η κοπέλα στην υποδοχή. Δυστυχώς στο δωμάτιο εγώ δεν είδα τίποτα καλό. Μπήκε μέσα χωρίς να πει έστω ένα τυπικό "γεια" κ, σαν να μην είμαι καν εκεί, άρχισε να βγάζει τα εσώρουχα. Ανέκφραστη, μηχανική, να κοιτάει το ταβάνι, αγγαρεία καθαρά η όλη φάση. Τέλειωσα κ αμέσως σηκώθηκε να φύγει χωρίς να πει τίποτα. Με δυο λόγια συμμετοχή μηδέν. Κρίμα γιατί είναι γκομεναρα. Τεσπα. Μπορεί να ήταν στις κακές της η κοπέλα, τι να πω. Εγώ πάντως μια φορά εκεί δεν ξαναπατάω. Τέτοιου είδους υπηρεσίες βρίσκω κ στη Φυλής με 20 ευρώ. Να είστε όλοι καλά κ να γαμάτε.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 20, 2024
Όνομα κοπέλας
Βιολέτα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
9 Δεκ 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
78
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, maradona7, Johnstef και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Μαρτίου, 2024
Αν η τιμή είναι κανονική, δεν αντιλαμβάνομαι το ότι ''μπορεί να ήταν στις κακές της''. Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο (ανθρώπινο είναι), μπορεί κάλλιστα να μείνει εκτός της εργασίας για εκείνη την ημέρα μέχρι να έρθει, εκτός εάν προσφέρονται οι υπηρεσίες με έκπτωση λόγω ''κακής ημέρας''.
review reaction 1 Johnstef
24 Μαρτίου, 2024
Eμ ετσι ειναι...εσυ αυτη τη μερα τη διαλεξες!..και σε κακη μερα να ειναι μια κοπελα..δε σε φολιαζει..το πολυ πολυ να ειναι σε καπως πεσμενη αποδοση μεχρι εκει...φαινεται αυτο..αρα στα δεν
review reaction 1 Johnstef
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2