Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 115 10
ΠροβεβλημένηHot
Sex Studio 438230
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Νίνα λοιπόν η φαντασίωση κάθε άνδρα πραγματικά δίχως υπερβολές ... Την κοπέλα την έβλεπα συχνά ως τσατσά με φόρμες κι έτσι υπερβολικά ευγεναστατη κ καλό παιδί κ μου Χαν έρθει κάποιες φαντασιώσεις αλλά λέω τσατσά είναι αστην ...έλα όμως που κάνει κ το λειτούργημα!! Έχω πάει δύο φορές όταν την πρώτο είδα λέω δεν παίζει κ μπαίνω με ξέρει καλά γιατί είμαι συχνός πελάτης κ την πρώτη φορά ντρεπόταν ούτε που με κοιτούσε στα μάτια την δεύτερη φορά όμως έσταζε μέλια... Τώρα από πού να ξεκινήσω κ που να σταματήσω!!!?? Αλήθεια για ηλικία δεν ξέρω ούτε μπορώ να μαντέψω έχει χάρισμα φαίνεται αρκετά μικρή 23-24 αλλά σίγουρα δεν είναι ίσως πατημένα αντα ... Σώμα !??!? Παιδιά δεν έχω ξανά δει τέτοιο σώμα φουλ απαλό αλήθεια την επόμενη φορά θα την ρωτήσω τι κρέμες βάζει λες κ είναι ούτε εγώ δεν ξέρω τι ... Κώλο μικρός αλλά κωλαρα πέτρα γυμνασμενος βυζί φτιαχτω κ δεν έχω ξανά δει τόσο καλή δουλειά το έψαχνα να ώρα να βρω τις ουλες πουθενά μιλάμε τρομερή δουλειά ...μάτια ?? !! Άστο αυτά τα γατισια τα σαν διαμάντια μπλε κ πονηρά κ αθώα .. τατού ότι έχει στο σύνολο της πάει είναι σαν μοντέλο αλήθεια !! Η κοπέλα κ τις δύο φορές έφερε στο δωμάτιο τζελ κ δεν έβαλε κ το μουνι ήταν τοσοοοοο στενό λες κ δεν έχει πάει με άνδρα στην ζωή της στα 4 βάζει μαξιλάρι κάθε φορά κ στήνεται σαν επαγγελματίας το χει σπουδάσει!!! Καλά για πίπα δεν το συζητώ!!! Βαθιά με πνιγμό με με με με το ζόρι κρατιεσε!!!! Μιλάμε όσα λέω κ τις δύο φορές γιατί πολλές φορές έχω πάει με μία κ είναι έτσι σούπερ κ έχω πάει άλλες δύο μετά κ είναι χάλια κ η κοπέλα πάντα όποτε πάω είναι στο δωμάτιο κ η ώρα πάντα όταν πάω είναι 3-4 το βράδυ δηλαδή είμαι χίλια τα εκατό ότι είναι κουρασμένη από τοοοσες πολλές συναντήσεις αλλά η με γουστάρει η το γουστάρει αυτό που κάνει κ την ανεβάζουν ότι την θέλουν δεν ξέρω πραγματικά αξίζει στο φουλ αξίζει όχι 50€ αλλά 80€ να δίνεις στο απλό για αυτή!! Τώρα για την υποδοχή όλοι την ξέρουν την κυρία με τα γυαλιά την ξανθιά είναι λίγο περίεργη αν το παίξεις χχαζος παίρνας ζάχαρη αν το παίξεις μάγκας θα χαλαστεις ..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Nina
Προκαταρκτικά
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Διαγραμμένο μέλος 235979
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
12 Οκτ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
234
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Enter_Analman, maradona7, TRR και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Μαρτίου, 2024
Στα περισσότερα συμφωνώ. Η ηλικία είναι πάνω από 30 αλλά όντως μικροδείχνει. Το δέρμα της όντως βελούδινο. Εγώ την έχω δικαιολογήσει σε κριτική μου για την βιαστική συμπεριφορά της. Αλλά έχοντας 3 συναντήσεις μαζί της μου έδειξε ότι είναι χαρακτήρας απρόβλεπτος οπότε είναι ρίσκο να δώσεις περισσότερα για μεγαλύτερο πρόγραμμα. Είναι από αυτές που δεν παίζει ρόλο πόσα της δίνεις για την απόδοση της αλλά απο το πως ξύπνησε. Αυτό που γράφεις ότι ο κώλος είναι μικρός.... Δεν είναι και κάνας τεράστιος αλλά και μικρός δεν είναι!!! Με εμένα έβαλε τζελ και το μουνί ήταν απλά καλό σε καμία περιπτωση δεν ήταν σφιχτό... Όσον αφορά για την συγκεκριμένη κυρία στην υπηρεσία έχω γράψει ολόκληρο κείμενο για την συμπεριφορά της. Σαν χαρακτήρας είμαι ήρεμος δεν μου αρέσουν οι φασαρίες για αυτό και δεν έχω κάνει θέμα μαζί της αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα κάνω και τον χαζό για να μου συμπεριφερθεί πιο καλά. Καλά είναι υποχρεωμένη να μου συμπεριφέρεται πρώτον επειδή και εγώ είμαι πάντα ευγενικός απέναντι προς όλους τους εργαζομένους σε αυτούς τους χώρους και δεύτερον γιατί πληρώνω!!!!
review reaction 1 Kavouras13, Hase
16 Μαρτίου, 2024
Και για ποιο λόγο να το παίξει κάποιος μάγκας στην εκάστοτε κυρία της υποδοχής;
16 Μαρτίου, 2024
Συμφωνω με mike21k..απροβλεπτη ειναι..ωραιο κορμι για φουλ φαντασιωση..στενη..οχι. 1η φορα μαζι της καλη χωρις κατι το ανεπαναληπτο, 2η φορα..ανεξηγητη..μ αφησε ετσι, αν δεις σχετικη μου κριτικη στο κηφισου 30..ισως να μη τη πετυχα και σε καλη διαθεση ομως..αλλα ετσι δεν επανελαβα...
17 Μαρτίου, 2024
Mike21K είναι τι βγάζει ο καθένας στην κοπέλα πχ έχω πάει με κάποιες που το 99% λένε είναι τέλεια κ με εμένα ήταν χάλια
review reaction 1 Hase
17 Μαρτίου, 2024
Εγώ έχω πάει δύο φορές κ τις δύο ήταν τέλεια κ τις δύο ήταν στενό το μουνι της τι να κάνουμε μου φαίνεται περίεργο
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5