Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 201 10
Sex Studio 297667
Γενική βαθμολογία
 
5.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Κακές συνεχόμενες ημέρες τις τελευταίες 2 εβδομάδες με πολλή ένταση, μου αδειάζει στο πρόγραμμα μία ώρα πριν πάω σε υποχρέωση, παίρνω απόφαση να πάω Βριλλησού στο πεταχτό, χαπακώνομαι, μπαίνω για ντους, ετοιμάζομαι για την υποχρέωση και κάνω στάση στο 46, στο οποίο είχα δει skinny διαθέσιμο στο πορταλ, με bmi κοντά στο 17 (σούπερ skinny).

Κλείνω μισή ώρα για να είμαι χαλαρός, σκάω 100 ευρώ, μπαίνει το μωρό στο δωμάτιο και λέω τώρα το γλεντάμε. Ωστόσο το μωρό βιαζόταν σαν να πλήρωσα για ξεπέτα, προσπαθώ να παίξω λίγο μαζί του αλλά αυτή δεν ανταποκρίνεται ανάλογα, και μηχανικά ξεκινάει να μου δίνει στοματικό χωρίς προφυλακτικό. Οκ, την αφήνω για λίγο να κάνει ό,τι πήρε πρωτοβουλία να κάνει, της προτείνω να της δώσω εγώ, της δίνω και για λίγο μπαίνει στη φάση, μετά πάλι από μόνη της βγαίνει μηχανικά από τη φάση. Έχω αρχίσει να σπάζομαι αλλά το μωρό με καβλώνει απίστευτα, επομένως δε γαμιέται λέω, είναι ώρα για σεξ. Με καβαλάει, μπαίνει για λίγο στη φάση συμμετοχής, μετά ξανά βγαίνει μηχανικά και μου λέει να αλλάξουμε στάση ενώ εγώ ήμουν μια χαρά. Στήνεται στα 4, της λέω γάμα το δεν γουστάρω έτσι, τη φέρνω από κάτω μου, τη βάζω να μου γλείφει τη ρώγα και ξεκινάω να δίνω πόνο. Όλα οκ με αυτή την προσέγγιση, επιτέλους σταματάει να βγαίνει μηχανικά από μόνη της από τη στιγμή, τη φέρνω στο πλάι και τελειώνω. Όλα αυτά σε 15 λεπτά, ενώ έχω πληρώσει μισάωρο. Πάει να φύγει με καληνύχτα, της λέω κάτσε λίγο να μαλακιστούμε, κάθεται 2 λεπτά και τελικά μηχανικά βγαίνει από τη φάση και φεύγει.

Σύνοψη:
1. Το μωρό πρόκειται για τέλειο skinny
2. Είμαι μαλάκας που πλήρωσα διπλάσια την υπηρεσία που τελικά πήρα
3. Μου χάλασε το σερί του γλεντιού στη Βριλησσού, και σπάζομαι
4. Τελείωσα μια χαρά, αλλά ενώ υπήρχαν προϋποθέσεις να το γλεντήσω, κάτι αστόχησε και τελικά απλά έκανα ξεπέτα
5. Αρκετά έσκασα στο 46, είναι ώρα να φάνε και λίγο από εμένα και στο 60 για να μην καταλήξουν κλέφτες. Το κακό είναι ότι στο 60 οι σωματότυποι είναι βαρέων βαρών τελευταία. Δε γαμιέται, καιρός να ιδρώσουμε.

Ως συνήθως, δηλώνω εκ των προτέρω ότι γράφω στα παπάρια μου με πολύ μικρά γράμματα για να χωράνε αρκετούς, όσα ανθρώπινα σκουπίδια τρολάρουν με αναίδεια εκ του ασφαλούς εκμεταλλευόμενοι την ανωνυμία του ίντερνετ τις κριτικές μου και το πόσο καλά περνάω γαμώντας. Υποτίθεται ότι είστε οι μοναδικοί υπεύθυνοι για τις επιλογές σας και τις αποφάσεις σας, και ΚΑΜΙΑ κριτική δεν είναι ανώτερη του νοητικού σας επιπέδου που διαθέτετε ή που δεν διαθέτετε. Επομένως αν δεν γαμήσετε καλά ενώ εγώ γάμησα καλά, αφενός στα παπάρια μου σας γράφω, και αφετέρου σας εκφράζω τη λύπη μου για την ατυχία που σας βρήκε. Και πιστέψτε με, αυτό συμβαίνει σε όλους μας, μπορεί αυτή τη στιγμή κάποιος από εσάς να γαμιέται με κάποια πρώην μου που χώρισαν οι δρόμοι μας γιατί δεν γαμιόμασταν καλά, επομένως το ποιος-γαμάει καλά-ποια, κάθε φορά είναι θέμα τύχης και χημείας.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 07, 2024
Όνομα κοπέλας
Lia
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
100€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
chaoserevos
Ανώτερος
Εγγραφή:
10 Ιαν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
58
Likes:
3.022
Πόντοι:
7.110
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 xagnostos2006, giorgiodelafuentes2, Ilovecg και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Μαρτίου, 2024
Κρίμα φίλε γιατί το κορίτσι από κορμί τα σπάει, την δοκίμασα κ εγώ τελευταία με 100 μήπως είναι καλύτερα αλλά δεν. Ευτυχώς πρέπει να έλυσε ένα υγειηνης γιατί πριν κάνα 6 μηνο μετά από κάνα που κατέβαζε υγρά έβγαινε μια πολύ άσχημη μυρωδιά.
review reaction 1 chaoserevos
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1