Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 235 10
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Χαιρετώ την ομάδα............ είχα μια συσωρευμένη καύλα τις τελευταίες ημέρες μιας και είχα 15 ημέρες να εκτονωθώ και περασα απ τα όμορφα σπιτάκια............. έψαξα για τις στάνταρ επιλογές μου όπως την Νατάσα στο ξύλινο στο 14, την Ελληνίδα απ τον Βόλο στο ξύλινο απέναντι απ της Βλάντας αλλά δεν δούλευε καμία οπότε στηριζόμενος και στις πολύ καλές κριτικές της εδώ ομάδας επελεξα την Βλαντα!!!!
Για μένα που είμαι λίγο κατω των 40 δεν είναι και η πρώτη επιλογή αλλά προκειμένου να πεταχτουν στον καδο 40 ερώ πρωτιμώ τις σωστές εργάτριες του σεξ απ τα κομωδίνα μικρότερων ηλικιών...............
Μια τέτοια εργάτρια είναι και η Βλάντα, καθαρό Ουκρανικό άλογο με φαρδιά περιφέρεια, λίγο τριχωτό μουνί και διάθεση για σεξ όπως τα ντοπαρισμενα άλογα στον ιππόδρομο.............. περασα με το ελεύθερο στοματικό στα 50 ευρώ, έκανα μπανάκι και περίμενα!!!!
Η Βλαντα ήρθε με ευχάριστη διαθεση όπως και στο σαλοναρισμα και γίνανε οι πρώτες συστάσεις............. ξεκίνησε με φιλιά σε όλο το σώμα, κατέβηκε αργά μέχρι της ευαίσθητη περιοχή και εκεί άρχησε η μαεστρία.......... περιποίηση της όλης περιοχής, με μπόλικο σάλιο, παθος και βογγιτά ευχαρίστησης και από τους δύο, περασμα προφυλακτικού καποια στιγμή, ξεκίνημα με καβαλημα απ το άλογο, πισοκολλητό και λίγο ιεραποστολικό γιατί ήθελα να τελειώσω στο στοματάκι της............... έτσι σηκώθηκα όρθιος εγώ μπροστά στον καθρέφτη, αυτή μπήκε αναμεσα στα πόδια και σάλιωνε όλο το σεξουαλικό συγκρότημα μέχρι που με λίγα περάσματα της γλώσσας απ τις μπάλες και παίξιμο με το χέρι έφεραν την κορύφωσή μου με την Βλάντα να τα περνει στο στόμα και να πηγαίνει να τα φ΄τυνει στον νεροχύτη............
Ανακεφαλαιώνοντας έχω να πω ότι αξιζε τα λεφτά της, είχαμε και μια σύντομη συζήτηση για τις κοπέλες που ανακοινωνονουν ελεύθερο στοματικό αλλά δεν ασχολούνται με τις μπαλες, χαιρετηθήκαμε και ανανεώσαμε ραντεβού για τις επόμενς επισκέψεις μου................ θεωρώ την Βλάντα μια τίμια εργάτρια του σεξ που αξίζει κάθε κέρμα που καταθέτουμε και ανακουφίζοντας καθε κρυφή μας ερωτική επιθυμία!!!
Ελπίζω να σας βοηθήσω να βρείτε κι εσείς αυτό που σας ολοκληρώνει..............

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 01, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Βλάντα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
18 Ιουλ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
19
Likes:
430
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 toymoii, dokimazo, Yatoputso και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού