Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 235 10
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Βλάντα από Ουκρανία, καλοστεκούμενη ξανθιά μιλφάρα. Μπαίνει μέσα το μωρό ευδιάθετη, ανταλλάξαμε 2-3 κουβέντες , γδύνεται και αρχίζουμε τα προκαταρκτικά. Μπόλικο χαμούρεμα, γλωσσόφιλα με το κιλό στην κυριολεξία, χαιδέματα και κραυγές κάβλας! Ξαπλώνω στο κρεβάτι, στήνει την κωλάρα της στα μούτρα μου και κάνουμε 69. Στην συνέχεια την ξάπλωσα στο κρεβάτι και έγλειψα το τριχωτό μουνάκι της αργά και βασανιστικά και έδειξε να το απολαμβάνει. Την σήκωσα και την έβαλα να μου ξανακάνει πίπα, αρκετά καλή με dt, με έγλειφε για αρκετή ώρα, δεν τον έβγαζε από το στόμα της. Πέρασμα προφυλακτικό και πρώτη στάση στα 4. Αρκετά στενή η θεία Βλάντα με ωραία αίσθηση στην διείσδυση. Επόμενη στάση cowgirl με αυτήν να δίνει τον ρυθμό. Η κατάθεση έγινε στα βυζιά της. Πολύ καλές υπηρεσίες, δεν δυσανασχέτησε σε κάτι και έδειξε να το γουστάρει αυτό που κάνει!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 06, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Βλάντα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Mythical Zoan
Σεβαστός
Εγγραφή:
14 Ιουν 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
19
Likes:
2.102
Πόντοι:
1.191
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Random User 123, Yatoputso, al pacino και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Φεβρουαρίου, 2024
Βλάντα, η "ιέρεια" του γλωσσόφιλου! Δίνει άπειρα φιλιά και το απολαμβάνει τόσο εκείνη, όσο και ο πελάτης! Είναι πιο στενή από το μουνί, παρά από το κώλο! Κατά τ' άλλα, επικροτώ και επαυξάνω με τη κριτική σου...Σταθερή αξία!
review reaction 1 Johnny Red2, Mythical Zoan
13 Φεβρουαρίου, 2024
Πολυ καλη η Βλαντα απο θεμα υπηρεσιών, αλλα την τελευταια φορα που πηγα ειχε παρει και αλλα κιλα και εχει φαρδύνει λιγο,ειχε και τον καρπο τησ δεμενο με εναν επιδεσμο και μου ειπε θα παει στο νοσοκομειο μετα στα επειγοντα! δεν ξερω πολυ σουρεαλ καταστασεις παλιου καλου Βαρδαρη μου θυμισε!
review reaction 1 Mythical Zoan
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2