Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 201 10
Sex Studio 297654
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0

Όπως έχω ήδη επικοινωνήσει, τον τελευταίο καιρό έχω μείνει άφωνος με το τι πετυχαίνω στη Βριλησσού. Σήμερα λόγω καιρού ακυρώθηκαν τα απογευματινά μου επαγγελματικά ραντεβού, τα προσωπικά μου ραντεβού είναι άρρωστα, αποδεσμεύτηκε χρόνος για σεξ χωρίς άμεσα διαθέσιμη παρτενέρ, και πλέον δεν χάνω κενό μου αν είμαι σε διάθεση οκ. Χρόνος προεργασίας για YourAngels δεν ήταν αρκετός, είδα στο portal ότι βάρδια στο 46 θα ήταν ένα skinny μωρό, ξεκινάω να πάω να το γλεντήσω με τη skinny. Φτάνοντας, βλέπω ότι μόνο μια έχει πιάσει βάρδια, Aleksia, από τις φωτό τη θυμάμαι με την τάπα στον κώλο, πάντα το εκτιμώ αυτό στις γυναίκες, λέω δεν το χάνω αυτό παρόλο που ήταν εκτός του βεληνεκούς μου σωματικά.

Λοιπόν, μικρό μωρό σε ηλικία, θα έλεγα κάτω των 25, νταρντανάκι αλλά σφιχτό, από αυτά που γίνεται μάχη. Φυσικές βυζάρες, σώμα με γεμάτες καμπύλες, πρόσωπο τίποτα σπουδαίο αλλά ελκυστικό, πρόστυχο ξεπουτανιασμένο πορνίδιο όλο κάβλα και χαριτωμενιά, χαμόγελο που τινάζει τη διάθεση, πολύ επικοινωνιακή, φανταστικό χιούμορ, είχα ανέβει ήδη. Έκλεισα μισή ώρα στα 100 ευρώ. Τη manager σήμερα δεν την τρόλαρα, γιατί μου μιλούσε με τόση στοργή όπως δεν μου έχει μιλήσει ούτε η μάνα μου, οπότε τη σεβάστηκα.

Το μωρό τα κάνει όλα εκτός από φιλί στο στόμα, άψογη σχέση με τον κώλο της, επιδίωκε τη γλώσσα μου βαθιά μέσα του και μου έκανε twerking ταυτόχρονα, πήγα να πνιγώ από ευτυχία και στ΄ αλήθεια. Να σου γαμήσω λέω, τώρα θα χύσουμε αίμα και ιδρώτα, δεν τυχαίνει συχνά αυτό. Πολύ καλό σεξ, εξαιρετικά συμμετοχική, το γλέντησα όσο δεν πήγαινε, το μόνο που μου έλειπε ήταν το καπέλο του cowboy να το γυρίζω γύρω γύρω και να τσιρίζω. Στο τέλος της μάχης με άφησε να τον παίζω επιφανειακά στον κώλο της με λίγες μικρές διεισδύσεις μέσα του, τελείωσα 2 φορές χωρίς να το καταλάβω.

Τί απίστευτο τρελοκαβλόμουνο θεέ μου. Οκ, respect από εμένα, έχω σκάσει χαμογελάκι με Βριλησσού από το Σεπτέμβριο, από εκεί που ήταν όλη η λεωφόρος ο όμιλος ξεπέτα για ΠΟΛΥ καιρό, ξαφνικά προσφέρει κάτι με αξία -τουλάχιστον για μένα.

Ως συνήθως, δηλώνω εκ των προτέρω ότι γράφω στα παπάρια μου με πολύ μικρά γράμματα για να χωράνε αρκετούς, όσα ανθρώπινα σκουπίδια τρολάρουν με αναίδεια εκ του ασφαλούς εκμεταλλευόμενοι την ανωνυμία του ίντερνετ τις κριτικές μου και το πόσο καλά περνάω γαμώντας. Υποτίθεται ότι είστε οι μοναδικοί υπεύθυνοι για τις επιλογές σας και τις αποφάσεις σας, και ΚΑΜΙΑ κριτική δεν είναι ανώτερη του νοητικού σας επιπέδου που διαθέτετε ή που δεν διαθέτετε. Επομένως αν δεν γαμήσετε καλά ενώ εγώ γάμησα καλά, αφενός στα παπάρια μου σας γράφω, και αφετέρου σας εκφράζω τη λύπη μου για την ατυχία που σας βρήκε. Και πιστέψτε με, αυτό συμβαίνει σε όλους μας, μπορεί αυτή τη στιγμή κάποιος από εσάς να γαμιέται με κάποια πρώην μου που χώρισαν οι δρόμοι μας γιατί δεν γαμιόμασταν καλά, επομένως το ποιος-γαμάει καλά-ποια, κάθε φορά είναι θέμα τύχης και χημείας.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 30, 2024
Όνομα κοπέλας
Aleksia
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
100€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
chaoserevos
Ανώτερος
Εγγραφή:
10 Ιαν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
58
Likes:
3.022
Πόντοι:
7.110
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 xagnostos2006, TOMCRUISE, Yatoputso και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
31 Ιανουαρίου, 2024
Ανταποδίδω κι εγώ φίλε, στα παπάρια μου πόσο καλά πέρασες, απ την κριτική σου με το νταρντανομικρό είναι σαφές ότι πλήρωσες 100 για μισή ώρα κι ότι δεν δίνει φιλιά στο στόμα, όλα τα άλλα είναι ασαφή.
review reaction 1 chaoserevos
31 Ιανουαρίου, 2024
@digger: δεν καταλαβαίνω γιατί μπαίνεις στη θέση από μόνος σου να αυτοχαρακτηριστείς ως ανθρώπινο σκουπίδι, από τη στιγμή που είσαι ευγενικός στις διατυπώσεις σου. Μια χαρά φαίνεσαι. Τι θα σε βοηθούσε περισσότερο να μάθεις για τη γκόμενα, αν μπορώ να βοηθήσω? Για να γίνω πιό λεπτομερής (επειδή δήλωσα ότι τα κάνει όλα), θα σου πώ τι ΔΕΝ δοκίμασα: δεν την έφτυσα στο στόμα, δεν την έσπασα στο ξύλο, δεν χρησιμοποίησα βοηθήματα, δεν συμμετείχε τρίτος, δεν μου έγλυψε τον κώλο, δεν βάζαμε δάχτυλα ή άλλα αντικείμενα πλην γεννητικών οργάνων ο ένας στις τρύπες του άλλου, δεν κάναμε role playing, δεν κάναμε ανάγκες νούμερο 1 ή νούμερο 2 ο ένας στον άλλο. Να με συμπαθάς λοιπόν που δεν ήμουν πολύ σαφής.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2