Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 28 10
Γενική βαθμολογία
 
5.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Πρωτη καταθεση για το 2024, και μετα απο μια μικρη τσαρκα κατεληξα στο εδω μπουρδελακι, η κοπελα σχετικα ψιλη, με μακρυ καρε ξανθο μαλι, ομορφο φιλικο προσωπο, βυζακι μικρο σχεδον πλακα, με ρωγα να κρεμαστρα, κωλαρα φαρδυα και μπουταρες γεματες που με το μαυρο babydoll που φορουσε με ηλεκτρισαν... λευκη επιδερμιδα πλαδαρη να ποιανεις να ευχαριστιεσε, γενικα καθαρη. Στο ονομα αν θυμαμαι καλα ή Βερονικα, ή Βικτωρια, μαλλον το 1ο μιας και υπαρχει μια κριτικη ποιο κατω του συναθλητη blastbeat, στην οποια υπαρχουν πολλα κοινα στην εμφανιση της κοπελας, αλλα στην αποδοση της απεχει μιλια μακρια, μιας και στο 40αρι για ελευθερο στοματικο που την πληρωσα, ηταν τοσο παλτο, οσο ο Σοιλεδης στην 30χρονη καριερα του στο ποδοσφαιρο.
Στο μπουρδελο 1η φορα, η τσατσα κλασικα μπες μεσα θα περασεις καλα, κλικαρισα με ολη την εικονα της κοπελας και περασα, το δωματιο απλο δωματιο μπουρδελου με νυπτηρα και μια ντουζιερα, η κοπελα μπηκε μεσα και αρχισε να γδυνεται, κρυα συμπεριφορα μετα βιας μπορεσα να την μπαλαμουτιασω, συνενοηση με λιγα αγγλικα, δεν καταλαβαινε, λιγα ελληνικα ξερει, πιπα πηγε να σχισει σακουλακι και το διωρθωσε απο μονη της, η πιπα της οχι κατι τρελο, απλα πραγματα με το ζορι μονο το κεφαλι, για καραμελωμα ουτε λογος, ξεκινησαμε σεξακι με 1η σταση απο πανω, να μην το παιζει καλα το παιχνιδι και να μην με αφηνει να αναλαβω ρολο, μιας και λεει οτι ποναει... αλλαγη στα 4αρα, εκει ειδα οτι εχει ενα σπυρακι, σαν κρεατοελια λευκη, αναμεσα στα κολωμερια, εικονα αποκρουστικη, την γυρισα κανονικα να βλεπω το ομορφο με ματια κλειστα παντα προσωπο της, και να παιζω με τις μπουταρες της, τα ποδια της δεν με αφησε να τα δουλεψω, εδειχνε μια αντισταση και δεν τα αφηνε ελευθερα, το μουνακι της καλο, παχυ με μετρια μουνοχειλα, χερια δεν αφησε και εβαζε συνεχεια το δικο της να παιζει ταχα με αυτο, το τελος ηρθε εξω απο το μουνι της, τα πεταξα μεσα στην καποτα χτυποντας φραπεδια, μολις ειδα να ερχεται το τελος, πηγα να το ξανα βαλω μεσα στο μουνι της να ξανανιωσω την ζεστασια του, αλλα το νταμαρι τον εποιασε και προσπαθουσε να ανοιξει το μουνι της...!! οποτε εχυσα στον....αερα.... εκει με εσκασε, μιλοντας με μια ψιλοαγενεια και λεγοντας οτι ποναει.... και ακουσε μερικα ψιλογαλικα, της ειπα παρε τα βρακια σου και αδειασε μου την γωνια, με κοιτουσε καθησμενη στην γωνια κρατοντας τα βρακια της ανα χειρας...αποροντας.
Κακη αρχη για την νεα χρονια, ευτηχως το παραβολο ηταν 40 και μικρη ζημια, πουτανα μονο για αδεισμα να φυγουν τα χοντρα και οχι παραπανω...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 14, 2024
Όνομα κοπέλας
Βερόνικα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
40€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Karaman 7
Τιμημένος
Εγγραφή:
14 Ιουν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
379
Likes:
5.276
Πόντοι:
10.647
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 5 dokimazo, Blastbeat208, Tiger Ver. και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Ιανουαρίου, 2024
Κρίμα...μάλλον την ξεμούνιασαν κι αυτή και ξενέρωσε Χαχαχα!
review reaction 1 Karaman 7
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1