Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.7 60 10
Sex Studio 150583
Γενική βαθμολογία
 
3.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
3.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Οι φολες που τρωμε πανω στο ποτάμι δεν εχουν τελειωμο,η κατάσταση πηγαίνει απο το κακο στο χειρότερο και η κατρακύλα δεν εχει τελειωμό.
Έκανα τσαρκα και βαρεθηκα να βλεπω τις ιδιες φατσες λεω αυτες εγιναν καθαρα μπουρδελογατες.
Τέλος πάντων η τσατσα η ελληνιδα με τα γυαλια η ξανθια 70 και ποσο ειναι εχει γινει πιεστικη πολυ,με το ζορι να περασω με τη κοπέλα και της λεω δεν θα περασω και μου λεει δεν θα τη παντρευτείς τις λεω ακομα ενας λογος για να μην περάσω,δεν θα πω ποια κοπελα ειχε γιατι με τη συγκεκριμένη εχω παει πολλες φορες αλλα ηθελα κατι διαφορετικο,η κριτική εχει να κανει περισσότερο με τη τσατσα παρα με τη φολα που εφαγα μετά.
Να σεβονται το πελατη ακομα και αν δεν παιρναει και οχι να σχολιάζουν ελπίζω να ακουστεί αυτο και να σταματησει να γινεται,δεν περνάμε τελος δεν χρειαζονται σχολια και συζητησεις.
Λοιπον πηγα στο αλλο σπιτι στο 1 του χωρου και διαλεξα τη κορινα μιας και αυτη την ειχα παρει οταν ειχε πρωτοερθει πριν 4 χρόνια ουτε θυμαμαι.
Λοιπον ειναι μια ρουμανα στα 30 μετρια σε ολα ελα ομως που σε χαρακτήρα ειναι χειρότερη η μαλλον ειναι λιγο χαζη δεν ξέρω.
Μπαίνει μεσα στο δωματιο και μου λεει γιατι δεν γδυθηκες και φοραγα μονο τη φανελα και το εσωρουχο,τις λεεω αυτο δεν ειναι ντύσιμο και μου λεει βγαλτα,λεω ρε τι γινεται μ αυτη,τα βγαζω και έρχεται με χαιδευει και αρχιζει να μου τη παιζει με το χερι της,της λεω δεν θελω να καυλωσω ετσι ασε με να σε μπαλαμουτεψω,ξαπλωνει και κανει γκριματσα σκετο σαχλοκουδουνο,ανεβαινω πανω της και αρχισα τα φιλια σε λαιμο στηθη κλπ αυτη να τραβιεται και να δυσανασχετει και εγω να κοιταω να φτιαχτω αλλα που ολο αρχισε να λεει μαλακιες,εισαι βαρύς σηκω απο πανω μου και ειμαι 80 κιλα,τελος παντων σηκώνομαι και μου βαζει καποτα σε πεσμενο πεος και πηγαινε για τσιμπουκα,λεω αστην να δω,ελα που εβαζε δοντι της λεω σιγα βαζεις δοντι,μου λεει αν δεν βαλω δοντι πως θα χυσεις?ρε χαζο εισαι της λεω,και χαζογελαγε,λεω δεν παιζει ειναι σαχλοκουδουνο,συνεχίζει να τη παιζει με το χερι,της λεω στοπ στησου στα τεσσερα,στηνεται παω να χωσω και τραβιεται,τη γραπωνω χαμηλωνε και εκλεβε σε μια φαση με απελπισε παρολο καυλωμενος αλλα μου εσπαγε τα νεύρα η ειναι εντελως χαζη η το κανει επιτηδες.
Τελος παντων επειδη απο τα νευρα μου δεν ηθελα αλλο της λεω φυγε στα 10 λεπτα και τελειωσα με μαλακια βλεποντας τη τσοντα στη τηλεοραση.
Φευγοντας ειπα και η τσατσα αισχρή αλλα και η κορινα εντελως σαχλοκουδουνο εξου και ο τίτλος.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Κορίνα
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
AS
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 John_282, Yatoputso, ThE και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Ιανουαρίου, 2024
"Να σεβονται το πελατη ακομα και αν δεν παιρναει και οχι να σχολιάζουν ελπίζω να ακουστεί αυτο και να σταματησει να γινεται,δεν περνάμε τελος δεν χρειαζονται σχολια και συζητησεις"... Είναι πάγια τακτική των άθλιων τσατσάδων εδώ και πολλά χρόνια! Κάποιες, έτσι έχουν μάθει. Μα, αγαπητέ, δεν θέλουν, ούτε αγάπησαν εσένα και την ομορφιά σου! Πολύ απλά, τα λεφτά σου θέλουν και προσπαθούν να τα πάρουν με κάθε τρόπο...
review reaction 1 Alexis sfirihtras
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1