Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 155 10
Sex Studio 169785
Γενική βαθμολογία
 
3.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Η συνάντηση έγινε παλαιότερα, κριτική αργά παρά ποτέ! Ειρήνη Ρουμάνα μίλφ, μελαχρινή κοντούλα γύρω στα 50, πρόσωπο όχι κάτι το ιδιαίτερο. Το δυνατό της σημείο ήταν ο κώλος της. Αφού μου την παρουσίασε η υπηρεσία δεν ψήθηκα να περάσω και έκανα κίνηση να φύγω. Τότε η Ειρήνη με προέτρεψε να περάσω μαζί της, μου είπε πως θα περάσω πολύ καλά και πως αν δεν μείνω ευχαριστημένος θα πάρω τα χρήματα μου πίσω Χαχαχα!Χαχαχα! Εν τέλει έκανα το λάθος και πέρασα τελικά.

Μπήκα για ντουζ και η Ειρήνη ήρθε πολύ γρήγορα στο δωμάτιο και με περίμενε να τελειώσω. Αφού τελείωσα το ντουζ ξάπλωσα δίπλα της στο κρεβάτι και έκανα κίνηση να την φιλήσω και γύρισε από την άλλη, λέω από μέσα μου την φάγαμε την φόλα. Ήταν πολύ κρύα, οι κινήσεις της μηχανικές, δεν μιλούσε καν.

Αφού είδα ότι δεν είχε καμιά διάθεση για προκαταρκτικά και παιχνίδι την έβαλα να μου πάρει πίπα η οποία ήταν κορυφή, με πολύ καλή τεχνική.

Πρώτη στάση στα τέσσερα με θέα τον κώλο της που είναι και το δυνατό της σημείο. Δεύτερη στάση ανέβηκε από πάνω μου και μετά από ένα λεπτό κουράστηκε και μου ζήτησε να αλλάξουμε στάση. Τελευταία στάση ιεραποστολικό και η αίσθηση ήταν ότι πηδούσα ένα πτώμα ΕυλόγησονΕυλόγησον Το κεφάλι της ήταν γυρισμένο στο πλάι, καμιά οπτική επαφή.

Αφού το τέλος δεν πρόκειται να ερχόταν έτσι πήρα την κατάσταση στα χέρια μου, τον έπαιξα και τελείωσα με το ζόρι στα βυζιά της.

Άσχημη εμπειρία, αυτό που με πείραξε περισσότερο ήταν ο παπάς που μου πούλησε στο σαλόνι για να περάσω μαζί της.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 06, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ειρήνη
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
40€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Mythical Zoan
Σεβαστός
Εγγραφή:
14 Ιουν 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
19
Likes:
2.102
Πόντοι:
1.191
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Random User 123, Yatoputso, dokimazo και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Ιανουαρίου, 2024
έπρεπε να τα πάρεις και να φυγεις
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1