Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 201 10
Sex Studio 297676
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Καλή χρονιά σε όλους τους συναγωνιστές, με υγεία σε εσάς και τις οικογένειές σας, και καλή libido για το 2024 για να γράφουμε πολλά και καλά χιλιόμετρα εισόδων-εξόδων όλοι μας.

Νομίζω ότι έχω κάνει ήδη σαφές ότι οι επιλογές μου στο σεξ εστιάζονται κυρίως σε YourAngels, Βριλησσού και προσωπικά ραντεβού. Σήμερα δύσκολη μέρα, ανοργάνωτος όπως πάντα, κατά τις 20.30 δεν είχα καν κάνει μπάνιο, έλεγα να πέσω για ύπνο από νωρίς. Τελικά τελευταία στιγμή αλλάζω γνώμη, αποφασίζω σεξ, εννοείται ότι δεν προλάβαινα YourAngels πλέον σε ανθ΄ρώπινη ώρα, το προσωπικό μου ραντεβού το είχα ήδη ακυρώσει, επομένως Βριλησσού το τελευταίο καταφύγιο για άλλη μια φορά.

Με την κοπέλα στο 60 πάνω που ήταν βάρδια το είχα ήδη γλεντήσει πρόσφατα, είδα στο πορταλ ότι το 46 έχει μια skinny καινούρια, πήγα απευθείας στο 46. Τρολάρω λίγο τη manager όπως πάντα, βλέπω πρώτα τη γκόμενα να βεβαιωθώ ότι είναι skinny, και κλείνω μισή ώρα στα 100 ευρώ.

Μπαίνει στο δωμάτιο χαμογελαστό ένα ωραιότατο απλό μουνί σούπερ καβλιάρικο μέσα στη χαριτωμενιά και τις ζουζουνιές, της ανταποδίδω τη διάθεση, ξεκινάει ΄χάδια και να μου φιλάει τις ρώγες και καταλήγει να μου δίνει στοματικό ελεύθερο. Εγώ συνηθισμένος στις ξεπέτες και αποπροσανατολισμένος από το ίδιο μου το τρόλινγκ στη manager δεν είχα καταλάβει τί είχα συνεννοηθεί τελικά, ωστόσο συνειδητοποιώ ότι η γκόμενα δέχεται ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Οκ, τη ρωτάω αν είναι οκ να της δώσω εγώ στοματικό, μου λέει χαρούμενη ναι, της δίνω και η γκόμενα συμμετέχει λες και είναι η τελευταία της μέρα στη γή. Οκ, πρώτο respect.

Συνεχίζω με το να της δίνω πλήρη διε΄ίσδυση της γλώσσας μου στον κώλο και η γκόμενα απογειώνεται, στη συνέχεια με πιάνει και ξεκινάει τα γλωσσόφιλα. Οκ, μέχρι στιγμής στα τελευταία 4 χρόνια τα γλωσσόφιλα έπρεπε να τα συνεννοηθώ εξτρα, εδώ κάπου το έχασα με τη manager και φαίνεται ότι της είπα ναι σε όλα.

Στο σεξ το μωρό έδινε πόνο, πραγματική εμπειρία GF, δεν το είχα υπ' ΄όψιν μου ότι παρέχεται τόσο κοντά στην έδρα μου αυτή η εμπειρία χωρίς να κλείνεις ραντεβού όπως με το συνοδιλίκι, ανακάλυψα ΄άλλη μια εξατομικευμένη κατάσταση για την περίπτωσή μου που είμαι ο απόλυτος γιολάς στην οργάνωση της ηδονής μου.

Πολύ καλό σεξ, skinny μωρό για όποιον έχει τα ίδια γούστα με εμένα, αν έχετε καλή διάθεση η γκόμενα θα το ανταποδώσει και πιστέψτε με, δεν έχετε τίποτα να χάσετε αν φέρεστε σαν άντρες. Το γλέντησα δεόντως, respect! Όπως δήλωνα και στην τελευταία κριτική μου, μετά το καλοκαίρι του 2023 έχω σκάσει χαμογελάκι πλέον με τη Βριλησσού σαν λύση για τις προσωπικές μου ανάγκες δεδομένων των αδυναμιών μου να οργανωθώ.

Τέλος, ως γνωστό, γράφω στα παπάρια μου με πολύ μικρά γράμματα για να χωράνε αρκετούς, όσους τρολάρουν εκ του ασφαλούς εκμεταλλευόμενοι την ανωνυμία του ίντερνετ τις κριτικές μου και το πόσο καλά περνάω γαμώντας. Υποτίθεται ότι είστε οι μοναδικοί υπεύθυνοι για τις επιλογές σας και τις αποφάσεις σας, και ΚΑΜΙΑ κριτική δεν είναι ανώτερη του νοητικού σας επιπέδου που διαθέτε ή που δεν διαθέτετε. Επομένως αν δεν γαμήσετε καλά ενώ εγώ γάμησα καλά, στα παπάρια μου σας γράφω και σας εκφράζω τη λύπη μου για την ατυχία που σας βρήκε, αλλά πιστέψτε με, αυτό συμβαίνει σε όλους μας, μπορεί αυτή τη στιγμή κάποιος από εσάς να γαμάει μια πρώην μου που εγώ τη σούταρα, επομένως το ποιός γαμάει καλά ποιά είναι θέμα τύχης και χημείας.

Αυτά. Εύχομαι και πάλι ό,τι καλύτερο για τη νέα χρονιά μάγκες! c u

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 14, 2024
Όνομα κοπέλας
Άννα Μαρία
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
100€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
chaoserevos
Ανώτερος
Εγγραφή:
10 Ιαν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
58
Likes:
3.022
Πόντοι:
7.110
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, black crow, anestis_38 και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού