Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.7 60 10
Sex Studio 150556
Γενική βαθμολογία
 
3.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Επίσκεψη για αλλη μια φορα στο 120 και αυτη τη φορα διαλεξα τη μπουρδελογατα λαρισα,αυτη η κοπελα ειναι στα συγκεκριμένα μαγαζια πανω απο 3 χρονια σερι.
Την ειχα παρει οταν ειχε πρωτοέρθει αλλα τοτε δεν μου αφησε καλες εντυπωσεις,μετα απο 3 χρονια ειπα να τη παρω παλι μπας και εχει βελτιωθεί με τον καιρο και την εμπειρία.
Αυτη συνηθως τη βγαζει στο 3 του χώρου.
Ειναι μια ρουμανα στο 1.65 βυζι και κωλος καλος πανω απο το μεσο ορο πρόσωπο στο μεσο ορο ηλικια 30 με 35.
Δινω το ποσο και μπαινω στο δωματιο περίπου στα 8 με 10 λεπτα ερχεται,το πρόβλημα ειναι οτι δεν γελαει καθόλου ειναι ανέκφραστη αγελαστη θα την ελεγα ξινή δεν προσπαθεί να φτιαξει κλιμα μεχρι και η φωνη της βγαζει μια ξυνιλα με αποτελέσμα να μην σε φτιαχνει.
Τελος παντων επικεντρωθηκα σε κωλο και στήθος αυτα που διαθετει για να τραβηξει αν και ο κωλος εχει χαλαρωσει σε σχεση με το παρελθον ,παλια ηταν πιο σφιχτος.
Αυτη βεβαια κομοδινακι δεν αντιδρουσε παρα κοιτουσε ταβανι,ουτε αντιδρούσε,λεω δεν πειραζει φτιάχνομαι με τα βυζια,ξεκιναω ιεραποστολικο σηκωνει τα ποδια μπαινω και αρχιζω τα μεσα εξω να λεει σιγα λεω απο μεσα μου δεν ανεβασα ρυθμο κοβω,μετα απο λιγο μου λεει ελα να αλλάξουμε σταση.
Αλλαζουμε σταση στα 4 αυτη και εκει αφηνιασα βλεποντας το κωλο,χωνω μουνι και αρχίζω μου ξαναλεει σιγα και να τραβιεται,τη γραπωνω απο τα σκελια με δυναμη και βαζω ρυθμο στο φουλ ισως και παραπανω απο το φυσιολογικο γιατι μου τα επριξε με το σιγα σιγα,και αρχιζω να δινω δυνατα αυτη να λεει συνεχεια σιγα εγω να μην καταλαβαινω αυτη να προσπαθει να τραβηχτεί βασικα να κλέψει αλλα δεν μπορουσε και εγω το γομαρι να εχω αφηνιασει και εκει καταλαβε οτι τωρα θα τον φαει αλυπητα,να βαζει χερια να τραβιεται μπροστα και να πεφτω με το βαρος του σώματος μου πανω της,αισθηση καβλας εμενα,απελπισιας αυτης,να παλευω με την αντίσταση της και με το χρονο να τελειώσω, αυτη να σφιγγεται και τοσο να αισθανομαι μουνι και σε κανα 3 λεπτο δυνατου σφυροκοπιματος να χυνω ενω αυτη να φευγει ενω ακομα ο πουτσος ηταν ξεκαβλωτος,δεν ειπε ουτε γεια,εφαγε γερο γαμησι και φανηκε οτι δεν το ηθελε,ετσι πρέπει να δουλευει το μουνι οχι με κλεψιες της φασης σιγα οχι βαθια και να τραβιεται.
Συνολικός χρονος 10 με 12 λεπτα απλα πηρα το παιχνιδι πανω μου,μονος μου φτιαχτηκα μονος μου πηδηξα,αυτη δεν ειχε συμμετοχη ουτε επιδιωξε να έχει.
Δεν θα την ξαναεπαιρνα γιατι δεν εκφραζεται συν οτι δεν θελει καταβαθος να γαμηθει μεσα στο δωματιο.
Ελπίζω να βρούμε καποια στιγμη κάποιο στανταρακι σ αυτη την ερημη πόλη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 25, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Λαρίσα
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
AS
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Yatoputso, Johnny Red2

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού