Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.7 60 10
Sex Studio 150553
Γενική βαθμολογία
 
3.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
3.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Ήθελα καιρω να γραψω αυτη τη κριτική αλλα λογω υποχρεώσεων τη γραφω λιγο καθυστερημενα.
Η ημερομηνία ειναι στο περιπου δεν θυμαμαι αν ηταν 28-29 Δεκέμβρη ειχα ανεβει επανω στο ποτάμι για τσαρκα,στο 120 στα 3 σπιτια της ίδιας ιδιοκτησίας ηταν η κορινα και η κατερινα.
Μιας και τη κορινα την ειχα δοκιμασει με οχι καλές εμπεριες πετυχα την κατερινα μια άσχημη πορνη,μεσα μου ειπα και απο την εμπειρία μου στο χωρο του αγοραιου ,οτι οι ασχημες κανουν καλο κρεβατι.
Παρέλειψα την εμφάνιση και επικεντρωθηκα να δω πως θα ειναι απο υπηρεσιες,στο σαλονι έδειχνε δεκτική αν και πριν μιλουσε στο τηλεφωνο με καποιον φωναχτα.
Ηταν στο σπιτι 3 αυτη η συγκεκριμενη.
Τελος παντων μπαινω στο δωματιο και περιμένω,σε 5 λεπτα μπαίνει.
Η κατερινα ειναι μια κοντα στα 40 κοντη με βυζι μετριο σε μεγεθος μελαχροινη και κοντοκουρεμενο ξανθο μαλλι,κωλος χαλια χαμηλοκωλα.
Μπαινει μεσα στο δωματιο και ξαπλωνει δίπλα μου ,αρχισε τα χαδια κλπ αλλα δεν εβγαζε ερωτισμο,με χαιδευε και το μυαλο της ηταν αλλου κοιταγε το ταβανι.
Λεω δεν παιζει να καυλωσω μ αυτη την εμφάνιση αλλα και οπως παει να με αναψει,ξεκινησα εγω μπαλαμουτι και αρχισε σιγα οχι εκει κλπ λεω απο μεσα μου εδω παλευω να καυλωσω και εσυ αρχίζεις τα μη και τα οχι.
Γενικα ηδη ειχα μετανιωσει τα λεφτα που εχασα και τη φολα που εφαγα εν μερη εν γνωση.
Γενικα δεν μου αρεσε εμφανησιακα δεν ειχε διαθεση να με αναψει και να αντισταθμισει σε υπηρεσιες οποτε στα 5 λεπτα ισως 7 μεγιστο σταματαω και τις λεω αστο μπορεις να φυγεις και μου λεει δεν μπορεις να πηδηξεις,εκει φορτωσα και τις λεω εσενα οχι δεν μπορω δεν μου αρεσεις και δεν μου βγαινει,μου λεει οι αλλοι με πηδανε τις λεω δεν με ενδιαφερει,σηκώθηκε και εφυγε φοβουμενη μη ζητησω λεφτα.
Λεφτα δεν ζητησα αλλα τα εκλαψα γιατι δεν βγαινουν ευκολα και να τα πεταμε ετσι.
Εντάξει εμφάνιση ειπαμε και ξέρουμε δεν εχει,αλλα να μην εχει και υπηρεσιες αυτο παει πολυ,να μην κοιταει να σε αναψει παρα μονο να χαιδευει το στερνο τη κοιλια,δεν το εχει.
Τετοιες κοπέλες ειναι η πλεμπα του Μεταξουργείου αλλα εκει της πληρώνεις ενα 10ρικο οχι 30
Φευγοντας απο τον οικο σπασμένος που χαλασα τσαμπα τα λεφτα βγαινοντας εξω,νοσταλγισα το μεταξουργειο οπου και εκει εχει πλεμπες αλλα υπαρχουν και καλες,εξου και ο τιτλος.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 29, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
AS
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Yatoputso, Ημεδαπος , Johnny Red2

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού