Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 63 10
Sex Studio 186876
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Για την κοπέλα έχουν γραφτεί διάφορα . Εγώ την έχω πάρει παρά πολλές φορές και για μένα η στύση είναι εξασφαλισμένη μόνο που την βλέπω στο σαλόνι να σουλατσάρει με αυτό το στυλ αλήτικης τσουλάς . Τους τελευταίους μήνες ποτέ εμφανίζεται την τιμάω . Από τότε που έχει «φτιάξει» της βυζαρες και τις τσιμπουκοχειλαρες μου θυμίζει ξεκωλο από σκυλαδικο .
Το στυλ της είναι λίγο φιλικό λίγο απόμακρο και ενίοτε λίγο σνομπ κάτι που εμένα με φτιάχνει . Έχει ωραίες καθαρές τρυπούλες και ροζ μουνακι καλοσχεδιασμένο . Πίπα φανταστική σε διάφορες στάσεις , ισπανικό και μετά πήδημα πρώτα από πάνω και στο τέλος στα 4 με το φοβερό της στήσιμο ειδικά όταν γυρνάει και σε κοιτάει όταν την καρφώνεις . Επιδει την έχω πάρει στο απλό στο 100 αποδίδει πολύ καλύτερα . Ακόμα με στοιχειώνει η εικόνα της κωλαρας της . Απλά είναι Turbo που όμως θέλει «ακριβό καύσιμο» για να τρέξει όπως πρέπει .
Υ.Γ Τα δώματια του Β238 δεν έχουν καλό εξαερισμό που σε συνδυασμό με τις χαλασμένες ντουζιέρες και το βρεμένο πάτωμα δημιουργεί μια άσχημη ατμόσφαιρα . Κριμα για την κοπέλα . Από οκά τα μαγαζιά του «ομίλου» κράτησαν το ποιο μπουρδελο .

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 30, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Kataleya
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
100€
koursaros66
Ανώτατος
Εγγραφή:
2 Δεκ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
60
Likes:
3.521
Πόντοι:
10.335
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Johnny Red2, Yatoputso, info@123 και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού