Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 116 10
ΠροβεβλημένηHot
Sex Studio 441950
Γενική βαθμολογία
 
5.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Χθεσινή εξόρμηση με σκοπό την καινουρια κοπέλα την Agata. Φτάνω στον χώρο και συναντάω μια συγκεκριμένη κυρία στην υπηρεσία η οποία φημίζεται για την αγένεια της. Θα γραψω και για αυτήν μετά την Νίνα. Λοιπόν βλέπω την Agata δεν μου έκανε καθόλου κλίκ και χωρίς δεύτερη σκέψη για 3η φορά με την Νίνα η οποία βρισκόταν ήδη στο δωμάτιο. Επισης μετά απο εμένα μπηκε και άλλος συναγωνιστής ο οποίος ήθελε την ίδια. Όσον αφορά την Νίνα τα γράφω για αυτους που δεν έχουν πάει ακόμα μαζί της (αν υπάρχουν και τέτοιοι) πανέμορφη κοπέλα, με απίστευτα προσόντα, ηλικία γύρω στα 35 αλλά την κάνεις άνετα για 28αρα, σώμα καλυτερο και από 20αρας, το δέρμα της βελουδινο σαν μικρου παιδιού. Μπαίνει μέσα εγώ φουλ χαρουμενος χωρίς λόγο της έπιασε την κουβέντα μου λέει γνωριζόμαστε της λέω έχω ξανάρθει μαζί σου αλλά οι συναντήσεις μας είχαν μεγάλα χρονικά κενά. Δεν με θυμόταν από ότι είπε. Αρκετά αισθησιακά προκαταρκτικα με φιλάκια στο εργαλείο χωρίς το προφυκακτικο και χαιδεματα στην κοιλιά και στους μηρούς. Στα του αγώνα ότι και τις προηγούμενες 2 φορές μετριότητα στα παντα. Η συμμετοχή της μηδενική που με δυσκολία τελείωσα στα τέσσερα. Γιατί αναφέρω την λέξη δυσκολία?? Η απάντηση με αποσυντονιζε με τον τρόπο της. Ουτε ψευτικες κραυγές και τα κουδουνια ασταμάτητα. Κάθε φορά που χτυπαγε κουδουνι μουρμουραγε. Στο τέλος είπαμε δυο κουβεντες και εφυγε.

Συμπέρασμα για Νίνα: Χρόνια στο επάγγελμα με πολυ εμπειρία. Από ότι κατάλαβα έχει παρά πολλούς σίγουρους και κάθε μέρα πάνε και άλλοι οπότε πιστευω με τρόπο της προσπαθει να το περιορίσει αυτό. Μαζί μου δεν έφερε κάποια αντίρρηση ότι της ζήταγα το έκανε απλά ήταν τελείως ψυχρή αυτό. Οπότε και μάλλον κάπου εδώ τελειώνει η εμπειρία μου μαζί της. Τώρα αν μου ξανάρθει καμία τρέλα μόνο με την συγκεκριμένη τι να πω. Είναι πραγματικά απίστευτη.

Στα άλλα.... Λοιπόν είναι μια συγκεκριμένη εκεί στην υπηρεσία ξανθιά με γυαλιά η οποία αντιμετωπίζει τους πελατες χειρότερα και από τις λατινες στα αλλα studio. Κάθε φορά μέσα στα νέυρα χωρίς λόγο. Συγνώμη δεν πληρώνουμε κυρία μου??? Η γ@@@ τζάμπα??? Εχθές ήμουν στα όρια να το κάνω θέμα την έσωσαν οι μέρες που είναι. Μου έχει ξαναμιλήσει απότομα και άλλες φορές. Εχθές μπαίνω μέσα με κοίταγε της λέω καλησπέρα. Δυο κοπέλες έχω ήταν η απάντηση καθίστε. Η Νίνα η οποία είναι στο δωμάτιο και η άλλη. Πολλά καλά λόγια για την άλλη προσπαθουσε να την σπρωξει. Λέω με την Νίνα. Με κοίταξε με άγριο βλέμμα χωρίς να πει τίποτα. Την κοιτάω της λέω την ξέρω έχω ξαναπαει μαζί της θέλω να παω με την ίδια. Απλά πέρασε στο δωμάτιο και το άνοιξε. Της δίνω τα λεφτά και απλά τα βουτάει και έφυγε. Όπως είπα οι Χριστουγέννιατικες μέρες την έσωσαν. Τα σχόλια δικά σας...
Ο χώρος πεντακαθαρος!!!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Nina
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
18 Νοε 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
278
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Hase, giorgiodelafuentes2, xagnostos2006 και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Δεκεμβρίου, 2023
Δυστυχώς τα ιδρύματα αυτά πάνε κατά διαόλου, ή οι κοπέλες αρχίζουν κ βαριούνται ή δεν τις πληρώνουν καλα τα αφεντικά και την πληρώνουμε εμεις…
review reaction 1 Johnny Red2
29 Δεκεμβρίου, 2023
Γενικά στα ιδρύματα αυτά μετά covid υπάρχει μια τεράστια πτώση σε κίνηση πελατών. Θυμάμαι πριν το 2020 πηγαινα και πάντα πετυχαινα κόσμο στους καναπέδες. Τώρα αρκετές φορές πάω και είμαι μόνος τελείως. Η συμπεριφορά λίγο πολυ η ίδια είναι. Μην πω ότι τώρα επειδή έχουν μειωθεί κατά πολύ οι πελάτες είναι και καλύτερα από θέματα ευγένειας. Τώρα τον αληθινό λόγο δεν τον γνωρίζω. Σιγουρο ο καθένας θα έχει και διαφορετικό λογο. Προσωπικά πιο πολυ το ρίχνω στο γεγονός της απότομης και έντονης εξάπλωσης των Λατίνων (όχι στην συγκεκριμένη αλυσίδες, αντιθέτως αυτό και το απέναντι κατ εμε είναι από τα πιο τίμια σε σχέση με τα άλλα) ή στην ακρίβεια που υπάρχει στην προσωπική ζωή μετά covid. Σε κάποιους σίγουρα δεν θα περισσεύουν τα 50αρικα ώστε να πηγαίνουν και να έχουν την κάθε υπηρεσία να τους αντιμετωπίζει σαν να είναι τίποτα τελειωμένοι και την κάθε εργαζόμενη να βαριέται, η να δημιουργεί θέματα από το πουθενα (κριτικές από άλλη αλυσίδα όχι από αυτά του Κηφισού!!!!) ή να σου λένε δεν κάνω αυτό δεν κάνω εκείνο μην ακουμπάς αν θες αυτά πάρε μεγαλύτερο πρόγραμμα.
review reaction 1 Hase, Johnny Red2
29 Δεκεμβρίου, 2023
στα στούντιο υπάρχει πτώση σε κίνηση πελατών για σειρά από λόγους.
- Ήδη με τα μνημόνια είδαμε μείωση του εισοδήματός μας έως και 40% (του πραγματικού, όχι του ονομαστικού μισθού).
- Με τα λοκντάου πολλές κοπέλες σταμάτησαν και δεν ξαναεμφανίστηκαν.
- Τώρα με την ακρίβεια του κυρίου Μητσοτάκη το πραγματικό εισόδημά μας μειώνεται κι άλλο.
- Πολλά στουντιοκόριτσα στο απλό πρόγραμμα των 50€ προσφέρουν υπηρεσίες μπουρδέλου των 20. Δεν δίνει ο άλλος +30€ μόνο για τη ντουζιέρα, προτιμάει το μπουρδέλο.
- Ακόμα και στα ακριβότερα προγράμματα των 70-100€, η σχέση ποιότητας τιμής δεν είναι πάντα τέτοια που να σε κάνει να βάλεις το χέρι στην τσέπη.
- Αν εξαιρέσουμε τα λατινάκια - που είναι άλλη έτσι άλλη αλλιώς - οι νέες αφίξεις ειδικά από νεαρές ηλικίες είναι ελάχιστες. Και ακόμα κι οι λίγες που έρχονται είναι ινσταγκραμικά πιπίνια που θεωρούν δεδομένο ότι ο πελάτης θα καυλώσει και θα χύσει χωρίς αυτές να χρειαστεί να κάνουν το παραμικρό. Εγγυημένο φόλιασμα.
Και τέλος, πολύ πιθανό η ελληνική αγορά να προσελκύει κοπέλες β΄ κατηγορίας - και οι πιο αξιόλογες να πηγαίνουν σε χώρες όπου αμείβονται καλύτερα, επειδή βέβαια είναι αξιοπρεπέστερα και τα εισοδήματα των υποψήφιων πελατών.
review reaction 1 Kavouras13, Johnny Red2
29 Δεκεμβρίου, 2023
Πάω σήμερα να πάρω την Νινα . Παίρνω τηλέφωνο και μου επιβεβαιώνει ότι έχει την Νινα . Μετά από 20 λεπτά είμαι εκεί και κάθομαι στο σαλόνι . Με κοιτάει η ξανθιά KGB και μου αραδιάζει τα προγράμματα και λέει …. έχω δυο κοπέλες . Την Agatha και Alina ! Λέω ωραία αρχίσαμε . Αφού μου παρουσιάζει αυτές τις 2 λέω η Νινα ? Μου απαντάει κάτι ακατάληπτο και μου λέει το θεϊκό ….δεν έχει έρθει ακόμα . Εκεί τα πήρα στην Κράνα και τις λέω Βρε δεν σε πήρα τηλέφωνο πριν 20 λεπτά και μου λες εδώ είναι . Τι είναι τώρα αυτό ? Και φυσικά σηκώθηκα και έφυγα . Προφανώς η κυρία Νινα κάνει casting ΠΕΛΑΤΩΝ και η Τσα2 προσπαθεί να σπρώξει της άλλες δυο . Μαύρο από μένα . Μετά πήγα στο 30 και πήρα την Κιάρα .
review reaction 1 Johnny Red2, Johnstef
30 Δεκεμβρίου, 2023
Όπως έγραψα και στην κριτική η περίπτωση της Νίνας είναι κάπως ιδιαίτερη. Χρόνια στους χώρους αυτούς έχει σταθερή πελατεία και συνέχεια καταφτάνουν και άλλοι. Μια κοπέλα που πραγματικά άμα θέλει σε κάνει να ταξιδέψεις στα αστέρια, έχει την δυνατότητα και την εμπειρία να το κάνει. Πιστεύω πολυ που την νοιάζει τώρα τι γράφουμε εδώ και αν πέρασα εγώ καλά ή όχι όπως και ο οποιοσδήποτε άλλος. Την ευγένεια την έχει και με το παραπάνω μπορώ να πω. Μπορεί στην αρχή να μπήκε κάπως ανέκφραστη στο δωμάτιο αλλά με το που της ανοίχτηκα άλλαξε τελείως και αυτή. Στο τέλος μου έκανε και πλάκα η ίδια. Την καταλαβαίνω και την δικαιολογώ εκείνο το βράδυ ήταν τόσα τα κουδούνια που μέχρι και εμένα ενοχλούσαν. Με αγχωναν να το πω αλλιώς. Όσον αφορά την κυρία της υπηρεσίας που πετυχα εκείνο το βράδυ είναι αγενεστατη και αδικαιολόγητη για την συμπεριφορά της. Είμαι τακτικός στην συγκεκριμένη αλυσίδα όλες οι άλλες κυρίες που ασκούν καθήκοντα υπηρεσίας είναι ευγενεστατες !! Έχω πετυχει και 2 τυπους γύρω στα 30 να είναι ευγενεστατα και αυτά τα παιδιά.

Όσον αφορά για τα μπουρδέλα πριν μια βδομαδα πήγα για βόλτα στην Φυλής δεν μπήκα με κάποια κοπέλα. Εντάξει χαμός γινόταν καμία σχέση με τα στούντιο από θέμα κίνησης. Η πλειοψηφία των εργαζομένων Λατίνες!!!! Ότι και να λέμε κοπέλα σαν την Νίνα δεν θα βρείς στα 20€ !!!! Όπως και οι χώροι καθαριότητας δεν είναι το ίδιο!!!! Μπορεί οι υπηρεσίες των κοριτσιών να είναι λίγο πολυ οι ίδιες αλλά στα συν στα studio βάζω την καθαριότητα καθώς εγώ κάνω παντα πριν μπάνιο για την κάθε κοπέλα όπως και μετά για μένα. Τέλος το parking!!! Εντάξει αλλιώς είναι να παρκάρεις στην Βικτώρια το βράδυ!!! Εκεί κοντά χαμός γινόταν απο αμάξια και ήταν και αρκετά στενά,σε καποια φαση περασε και το σκουπιδιαρικο οποτε το έβαλα πιο πισω. Μεχρι και που γυρισα φοβόμουν μην το έχουν σπάσει. Η περιοχή εκεί γενικά βρωμάει εγκληματικότητα!!!! Οπότε πας να δώσεις 20€ για 10 λεπτά διασκέδασης και αν συμβεί κάτι στο αμάξι συν άλλα λεφτά συν η στενοχώρια. Προσωπική άποψη πάντα !!!! Μην πω και σε κάποια που μπήκα που βρωμαγαν είτε από ποδαριλα είτε από σπρέι εντομοκτόνων είτε πόσες άλλες βρώμες!!!
review reaction 1 Kavouras13, Hase, Johnny Red2 και 1 ακόμα μέλος
03 Ιανουαρίου, 2024
Δυστυχώς πολλά πεταμένα λεφτά στα studio.
review reaction 1 Johnny Red2
05 Ιανουαρίου, 2024
Κι ομως δε διαλεξες καλα..την Αgata ειχα παρει καποτε στο de paris...σαφως πιο ερωτικη απ τη... Νινα!
05 Ιανουαρίου, 2024
Η Agata στο De Paris??? Πριν ποσο καιρό δουλευε εκεί και με τι όνομα?
06 Ιανουαρίου, 2024
Παει πολυ καιρος ισως και κοντα 2 χρονια..ναι δουλευε η Agatha με το ιδιο ονομα στην αλυσιδα de paris-deluxe, ειχα περασει παρα πολυ καλα μαζι της, σαφως καλυτερη απο τη νινα σε ολα της
06 Ιανουαρίου, 2024
Επισης συμφωνω απολυτα για τη περιγραφη για τα μπουρδελα..αν εινσι να σιχαθω το κορμι και τη ψυχη μου την ιδια εκει περα..να μου λειπει..για λιγα ευροπουλα λιγοτερα..ας δινω τα διπλα και τριπκα σε στουντιο κ μασαζ να νιωθω τουλαχιστον πως δε κανω ο,τι κανω..μες στη καταντια και τη δυσωδια..ευτυχως βεβαια μπορω να διαθεσω τα χρηματα αυτα..αλλα ακομη κι αν δε τα ειχα...παλι το ιδιο θα εκανα! Οπως νιωθει κσλα ο καθενας μας βεβαια...επισης προς τον koursaro...αφησες αλινα κ agatha που ειναι ΥΠΕΡΟΧΕΣ..για τη... Νινα?? Δε λεω ωραια ειναι και η Νινα..εμενα παντως δε μου φερθηκε καλα..αδικαιολογητα..διαβασε σχετικη κριτικη μου στο κηφισου 30 ...
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10