Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 203 10
ΠροβεβλημένηHot
Sex Studio 452682
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Χρωστούμενη κριτική για την Αντριάνα. Την εν λόγω κοπέλα την έχω συναντήσει αρκετές φορες μέσα στο 23. 3-4 φορες όταν δούλευε στην βρυλισου 60 πάνω σαν Φαίη. Ψαρωμενο τότε κοριτσάκι την πρώτη φορά αλλά μετά βελτιώθηκε, λίγα γλωσσόφιλα και λίγο γλύψιμο @@.Απο το καλοκαίρι κ μετά την έβλεπα κιφησου κ φθινόπωρο έβαλα κ ελεύθερο στοματικό στο πρόγραμμα μαζί της. Την πρώτη φορά τον βάζει στο στόμα αρχίζει κ μετά από λίγο μου λέει Δεν έχεις τπτ; Γιατί φοβάμαι…κ της λέω γιατί το κάνεις τότε; Γέλασε κ συνεχισε.Την τελευταία φορά είχε ένα στυλ κ μια ειρωνία στο βλέμμα, δεν έκανε τπτ από ότι τις προηγούμενες φορες. Μάλλον δεν θα την αφήνει ο Αλβανός γκόμενος ή εξασκηται σε άλλο ρόλο μιας κ σπουδάζει για ηθοποιός. Κρίμα γιατί έχει μοντελέ κορμί,εξαιρετικό σχήμα στήθους μεγέθους κ με μικρούλα ρώγα. Δεν έχω ξανά δει πραγματικά. Κρίμα γιατί εχει όλο το πακέτο να μαζέψει χρήμα. Και στο τελος της λέω τι έγινε και άλλαξες;; Σε καλομαθα μου λέει…Κ επειδή όταν πρόκριτε για οικονομικό θέμα το καταλαβαίνω αμέσως πια?της λέω θες άλλο πρόγραμμα για να τα κανείς;και λέει ναι πάρε των 100??

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 06, 2023
Όνομα κοπέλας
Adrianna
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
70€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
28 Μαϊ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
13
Likes:
622
Πόντοι:
310
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Johnstef, maradona7, ALEX Bruno και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Δεκεμβρίου, 2023
Απαράδεκτες απαντήσεις σε τακτικό πελάτη της. Αν φέρεται έτσι στους σιγουρους της φαντάσου με τους άλλους τι θα γίνεται!! Όσον αφορά αυτό που ενώ είχε ξεκινήσει το ελεύθερο στοματικό και μετά θυμήθηκε ότι φοβάται πραγματικά γέλασα όταν το διάβασα. Αλλά εντάξει δεν έχουμε όλοι IQ για το Harvard. Η συγκεκριμένη αλυσίδα φέρνει πραγματικά καλά κορίτσια ειδικά οι παλιες της είναι τίμιες στις υπηρεσίες τους. Οποτε πολύ απλά δεν πάει κάποιος με την συγκεκριμένη. Επόμενοι μου στόχοι δεύτερη ευκαιρία σε Χριστίνα όπως και μια καινούρια ξανθιά που μου κίνησε το ενδιαφέρον!!!!
30 Μαρτίου, 2024
Χμ..κι εμενα στο στοματικο τα ιδια μου ειπε..προτιμοτερο ηταν να μου πει δεν κανω χωρις, θα το δεχομουν απολυτα ! Βεβαια και η ανορθωση ηρθε κ σεξ καλο καναμε..περισσοτερο με αναψε η εμφανιση της, αλλα...οπως εγραψα σε κριτικη μου " ερωτισμος vs δισταγμος"...
review reaction 1 Johnstef
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2