Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 126 10
Sex Studio 161961
Γενική βαθμολογία
 
8.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Με τον καλύτερο τρόπο κλείνει αυτή η χρονιά, κάνοντας ίσως το κορυφαίο και το πιο απολαυστικό γαμήσι με μία κοπέλα (τι κοπέλα, γυναίκα 50 χρ. είναι, αλλά ξέρει πως να "φτιάξει" και να "περιποιηθεί" τον άνδρα) στον οίκο που είχε φιλοξενήσει για χρόνια εξίσου ένα πολ΄υ δυνατό όνομα στο ρόστερ του. Μιλάω για τη Νταϊάνα από τη Μολδαβία, τη "μαστόρισσα" της πίπας αλλά και πολλά άλλα, που διέθετε στο πρόγραμμά της. Πάμε στο σήμερα...

Επίσκεψη, λοιπόν, στο "Godiva". Η ευγενική, κατά τ' άλλα, Γεωργιανή τσατσά μου προαναγγέλλει ότι δουλεύει η Ναταλί, από τη Ρωσία. Περίμενα λίγο να τη δω, βγήκε την είδα, την αναγνώρισα και έδωσα το ΟΚ στη τσατσά για να περάσω στο δωμάτιο. Η Ναταλί, για όσους δεν γνωρίζουν, είναι από Ρωσία, 50 χρονών, όπως είπα (τολμώ να πω ότι δεν της φαίνεται, είναι πολύ καλοδιατηρημένη, προσέχει τον εαυτό της), κοντό αγορέ ξανθό μαλλί με "μύτες" στις άκρες, γύρω στο 1.65 το ύψος της. Πληρώνω 50 Ευρώ για ελεύθερο στοματικό και βουρ, για φρεσκάρισμα. Η αναμονή μου κράτησε αρκετά λεπτά (γύρω στο τέταρτο), αλλά, αγαπητοί μου, άξιζε η αναμονή...Ενώ ήμουν ξαπλωμένος στο δωμάτιο χαϊδεύοντας πολύ ελαφρά τον πούτσο μου, μπαίνει στο δωμάτιο η Ναταλί, χαιρετιόμαστε, πηδά με μία κίνηση στο ολοστρόγγυλο μαύρο κρεβάτι και με πλακώνει στα γλωσσόφιλα. Μάλιστα, το στόμα της είχε μία γεύση στοματικού διαλύματος που το είχε ξεπλύνει πριν από λίγο, αφού είχε προηγηθεί άλλος συναγωνιστής που απόλαυσε τις υπηρεσίες της Ναταλί. Τα γλωσσόφιλα δεν είχαν τελειωμό, δίνει και παίρνει, της αρέσει...Στη κυριολεξία, με "έφαγε" η λυσσάρα! Ενώ είχα ήδη γίνει με τα φιλιά "ντούρος", χαμήλωσε προς τα κάτω, φιλώντας με απαλά στις ρώγες του στήθους, στη κοιλιά και μετά, "άρπαξε" το παλαμάρι και το έβαλε βαθιά στο στόμα της. Η πίπα της είναι πάρα πολύ καλή, με ένταση και διάρκεια, χωρίς χέρι (πολύ σημαντικό αυτό) για να το ευχαριστηθεί ο πελάτης και με συνδυασμό στόματος και γλώσσας σε όλο το πλάτος και μήκος του πέους. Μία ανεπανάληπτη αίσθηση απόλαυσης, ηδονής και ευχαρίστησης. Στο μεταξύ, ξέχασα να αναφέρω ότι πριν ξεκινήσουμε, είχε ήδη προετοιμάσει το έδαφος για το τι θα ακολουθούσε, αφού γι' αυτούς που ήδη γνωρίζουν, πάντα στρώνει μικρά σεντονάκια αφού είναι η ίδια πολυοργασμική και "εκτοξεύει" υγρά προς πάσα κατεύθυνση. Ενώ με πίπωνε και είχε ήδη ανεβάσει ρυθμό, εγώ έπαιζα ελαφρά στην αρχή, τη κλειτορίδα της η οποία, ομολογουμένως, είναι μεγάλη και στη συνέχεια, ανέβασα ρυθμό όπου "ξέφυγαν" οι πρώτοι πίδακες υγρών από μέσα της.

Μετά από πεντάλεπτο περίπου παιχνίδι πίπας, της προτείνω να με καβαλήσει. Βάζοντας ακ΄όμη ένα μικρό σεντονάκι, από κάτω μου, γνωρίζοντας εκ των πραγμάτων, τι θα συμβεί. Πρώτη στάση από πάνω, όπου με το που μπήκε ο πούτσος στο κόλπο της, έβγαλε μία πρώτη δυνατή κραυγή. Με καβαλούσε σαν άγριο άλογο, χωρίς έλεγχο και σταματημό. Παράλληλα, εκτόξευε υγρά προς όλες τις κατευθύνσεις, στη κυριολεξία, με έκανε μούσκεμα. Ο πούτσος μούσκεμα, το σώμα μου και αυτό μούσκεμα, σαν να είχα κάνει ντους. Εκείνη τη στιγμή, της πετ΄΄αω ένα "Μωρό μου, είσαι απίστευτη, είσαι γυναίκα "φωτιά" και εκείνη, δεν το αφήνει κάτω και μου απαντά αμέσως "εξαρτάται, από το ποιον έχεις απέναντί σου"! Χαμογέλασα στην ατακαδόρικη απάντηση και τη γύρισα στα 4, όπου στήθηκε πάρα πολύ ωραία, καταπληκτικά, θα έλεγα, για να μου επιτρέψει πλήρη διείσδυση του "εργαλείου" μέσα της, χωρίς απ' την άλλη, να κουραστώ και προκύπτει αυτό (η κούραση, δηλαδή) όταν δεν στήνεται καλά η γυναίκα. Στην αρχή, σε χαλαρό ρυθμό, μετά ανέβασα στροφές και επιτάχυνα σε ενέργεια και κίνηση όπως και εκείνη από μέρους της, όπου επήλθε το τέλος συνοδεία δυνατών κραυγών ανακούφισης και καύλας.

Η Νάταλι, λοιπόν, είναι εξαιρετική στο κρεβάτι, ωραίος τύπος γυναίκας και αν σας αρέσουν οι γυναίκες που χύνουν πολλά υγρά μόνο επειδή τις...μιλάς και τις...αγγίζεις, αξίζει να τη γνωρίσετε και να την επισκεφτείτε. Θα νιώσετε, σαν πορνοστάρ!














Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 22, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ναταλί
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτερος
Εγγραφή:
25 Σεπ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
35
Likes:
5.047
Πόντοι:
5.595
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 patsav0, Manuel Ferara, Yatoputso και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού