Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 64 10
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Είχα σκοπό να συναντήσω την Ειρήνη, τη ξανθιά Μολδαβή στον οίκο της Λήμνου μετά από καλές και αποθεωτικές κριτικές των συναδέλφων, αλλά εκείνη την ημέρα, ήμουν άτυχος, καθότι ο συγκεκριμένος οίκος, ήταν ερμητικά κλειστός. Ήταν μεγάλη η απογοήτευσή μου, καθότι ήθελα να τη συναντήσω, αλλά έκανα "μεταβολή" και αναζήτησα κάποια άλλη κοπέλα, για να "ανακουφίσω" τις " μπάλες" μου. Μετά από σχετική έρευνα, κατέληξα στο "Villa Erotica", όπου "πέτυχα" τη Λούσυ. Αρκετά επιθετικό σαλονάρισμα, ερχόμενη πολύ κοντά μου, διαφημίζοντας τον εαυτό της συνοδεία λικνισμάτων του σώματός της. Με υποδέχτηκε με εσώρουχα, ζαρτιέρες κάτι που μου αρέσει ιδιαίτερα, όταν το βλέπω. Πληρώνω το πορνοπαράβολο των 50 Ευρώ που σημαίνει λίγο παραπάνω χρόνος που τελικά, όπως θα γράψω παρακάτω, δεν άξιζε ιδιαίτερα. αφού θα μπορούσα να κάνω τη "δουλειά" και με το απλό των 40 Ευρώ.

Τέλος πάντων, αφού φρεσκαρίστηκα λίγο και επεξεργάστηκα τον χώρο που ομολογουμένως ήταν πολύ καθαρός και συμμαζεμένος, μπαίνει στο δωμάτιο αρκετά χαμογελαστή και αλληλοχαιρετιόμαστε. Αντιμετώπισε πρόβλημα με το να βγάλει τα εσώρουχα, κάτι έκανε και προσπαθώντας να τα βγάλει, μπερδεύτηκε περισσότερο (πήγε να βγάλει το εσώρουχο ενώ είχε φορέσει από πάνω τη ζαρτιέρα! Βρίσκει την άκρη, τελικά και το βγάζει, αφήνοντας τη ζαρτιέρα επάνω της.

Η Λο΄υσυ, είναι μία Ρουμάνα milf (γύρω στα 40), ύψος γύρω στο 1.60 με 1.65 περίπου, προς το ξανθό το μαλλί της με κάποιες ανταύγειες, σώμα λεπτό και αδύνατο, κώλος σχετικά πλαδαρός αλλά μικρός και στήθος νο 2.5 με 3, ικανοποιητικό θα το χαρακτήριζα και φυσικό. Γλωσσόφιλα δίνει, αλλά φανταστείτε εμένα που μου αρέσουν τα γλωσσόφιλα, "έφαγα" μία "ξενέρα", γιατί μου ήρθε μία μυρωδιά έντονης τσιγαρίλας που "χαλάστηκα" πάρα πολύ. Την έβαλα να μου πάρει πίπα...Το κάνει καλά, όχι φυσικά κάτι το οποίο να πω θα το θυμάμαι, για πάντα, όπως π.χ. τη πίπα της μοναδικής Νταιάνας που ήταν στο Godiva. Εκείνη, έπαιρνε 10 με τόνο. Παρόλα αυτά, με καύλωσε και "σήκωσε" το "στυλιάρι" και μου πέρασε σκούφο λέγοντάς μου, ότι τον έχω μεγάλο. Ανέβηκε από πάνω, ήταν συμμετοχική, προσπάθησε αλλά εντάξει, δεν ξετρελλάθηκα.

Η επόμενη στάση, στα 4, όπου προσπάθησε να μη πάρει όλο το πούτσο μέσα της, τοποθετώντας το σώμα της με τέτοιο τρόπο, χαμηλώνοντας πολύ το κορμό της, ώστε να μην μπορώ να κάνω πλήρη διείσδυση βαθιά στο μουνί της. Σκέφτηκα: "Έτσι είσαι; Θα σε φτιάξω εγώ"! Αναγκάστηκα να να ανέβω εντελώς από πάνω της κάτι σαν body to body, στηριζόμενος στα χέρια μου στο στρ΄ωμα, να της "ρίχνω" δυνατές" πουτσιές και αυτή να βγάζει κάτι εντελώς "ντεγκαβλέ" κραυγές που το μόνο που μου έκαναν, μου έφερναν εκνευρισμό. Αλλά, το γαμήσι, το έφαγε, έστω και με αυτό το "αεροπλανικό" και λίγο ανορθόδοξο τρόπο. Κουράστηκα σε κάποια φάση από το σφυροκόπημα και τη γύρισα στο πλάι, όπου μετά από λίγο, έχυσα. Το "σπαστικό" της υπόθεσης ήταν , ότι από ένα σημείο και μετά, με ρωτούσε αν είχα χύσει. Αυτό, γιατί, όταν την είχα στο πλάι, κάποια στιγμή, ενώ έκανα δυνατές κινήσεις, μετά σταματούσα και ξανάρχιζα πάλι, ενώ είχα το ένα πόδι της ψηλά και έγλειφα τη γάμπα και το τακούνι από τη γόβα.

Μία, θα έλεγα, μέτρια συν΄΄αντηση, που γρήγορα, θα ξεχαστεί. Από οικονομικής άποψης, το καλύτερο θα ήταν το απλό των 40 Ευρώ. Νομίζω, παραπάνω, δεν αξίζει.

Υ.Γ. Τσατσά, δεν υπήρξε. Ήταν το "αφεντικό" του εαυτού της. Η βαθμολογία ήταν, ενδεικτική.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 15, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Λούσυ
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ανώτερος
Εγγραφή:
25 Σεπ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
35
Likes:
5.082
Πόντοι:
5.595
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Random User 123, Johnny Red2, dokimazo και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού