Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 231 10
Sex Studio 295064
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Για πρώτη φορά στην 11 χρονη καριέρα μου στα σπίτια του πληρωμένου έρωτα και μετά την χθεσινή επίσκεψη σκέφτηκα να κρατήσω το εν λόγω διαμαντάκι κρυφό.

Προβληματίστηκα βέβαια σήμερα διαβάζοντας την κριτική άλλων συναγωνιστών γι ατην Νατάσσα, αλλά εγώ θα πω τι έζησα και μετά ο καθένας πράττει ότι θεωρεί αρμόζον.

Η Νατάσσα είναι πολύ εντυπωσιακή γυναίκα, μελαχρινή με κορμί θανατηφόρο. Έχει σιλικονάτα βυζιά σε μέγεθος C. Το θέμα με αυτά είναι ότι πρώτη φορά έχω πετύχει τόσο όμορφα βυζιά που δεν με χαλάει η σιλικόνη (Κανονικά δεν την γουστάρω). Η επιδερμίδα της είναι άψογη, μαυρισμένη τέλεια και το κορμί της αψεγάδιαστο. Το 9 της το έβαλα διότι παρατήρησα κάποια σημάδια στο πρόσωπό της, αλλιώς θα ήταν 10'''. Για τον κώλο της δεν θα πω τίποτα. Είναι απλά τέλειος.

Στο κυρίως θέμα, πολύ καλή πίπα, αισθησιακή, με γλυψιματάκια, ρουφηγματάκια, και γενικά πάρα πολύ καλή. Στα πλην ότι δεν γλύφει μπάλες (δεν της το ζήτησα βέβαια, αλλά πολλές το κάνουν μόνες τους) και δεν κάνει βαθιά ρουφήγματα (που εμένα δεν με χαλάει γιατί δεν είμαι fan). Για το στήσιμο στα τέσσερα αυτή η κοπέλα θα έπρεπε να πάρει έδρα στο Πανεπιστήμιο. Έχει βέβαια και τα φυσικά προσόντα αλλά το κατέχει και το σπορ. Την πήρα σε 3-4 παραλλαγές του doggie αρκετά δυνατά και με αρκετά χαστουκάκια στα κωλομεράκια. (Σημαντική παρένθεση: στα χαστουκάκια ο κώλος της δεν έκανε τον παραμικρό κυματισμό. Ανακάλυψα νομίζω την Ουκρανή με κώλο νέγρας.)

Από συμπεριφορά τουλάχιστον μαζί μου ήταν άψογη. Χαμογελαστή πριν και μετά το sex και κατά τη διάρκεια πολύ ερωτική με κραυγούλες σε τέτοια ένταση, διάρκεια και συχνότητα που αν ήθελα θα μπορούσα να παραμυθιαστώ ότι το απολάμβανε και εκείνη και δεν ήμουν άλλος ένας πελάτης. Στα συν ότι έκατσε τουλάχιστον 5 λεπτά πριν και άλλα 5 μετά το sex για χαλαρή κουβεντούλα.

Συνολική διάρκεια επίσκεψης 25-30 λεπτά.
Εύχομαι να φάνηκα χρήσιμος!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 20, 2007
Όνομα κοπέλας
Νατάσσα
Ανώτερος
Εγγραφή:
3 Δεκ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
36
Likes:
12
Πόντοι:
5.760
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού