Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 240 10
Sex Studio 328876
Γενική βαθμολογία
 
3.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Ερχομαι σε δύσκολη θεση οταν γραφω αρνητικη κριτικη αλλα ως σκληρα εργαζομενος με πνιγει η αδικια ενος πεταμενου 50αρικου και νιωθω υποχρεωμενος να προστατεψω αλλους ωστε να μην βρεθουν στην ιδια θεση.
Επισκεφτηκα το μαγαζι προσφατα και περασα με μια Βενεζουελανα κατα δηλωση της κοπελα μικρουλα (ισως 18 ) γλυκια και χαριτωμενη. Ειχε ενα μικρο ονομα αλλα απο την αγανακτηση μου το ξεχασα 3-4 γραμματα.
Δεν ειχε καμια διαθεση και ορεξη για οτιδηποτε και γενικως ηταν οτι χειροτερο εχω ζησει. Εφυγε και πολυ γρηγορα απ το δωματιο στον μισο χρονο .
Ειναι πραγματικά πεταμένα χρήματα και οι κοπελες ειναι απάτη! Μου ειχε πει παρομια εμπειρια και φιλος που περασε με μια αλλη λατινα. Σε ξεγελα το παρουσιαστικο αλλα στο δωματιο ειναι μηδεν (0) δεν κανουν ΤΙΠΟΤΑ ,μακρια!
Το αναφερα στην τσατσα και σφυριζε αδιαφορα και ουτε δεχτηκε μερικη επιστροφη χρηματων !
Παθών αλλα μαθών πιστευω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 03, 2023
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Μέλος
Εγγραφή:
29 Μαρ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
88
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 claimain, Redmad, maradona7 και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Δεκεμβρίου, 2023
Στην συγκεκριμένη αλυσίδα δεν πας για τις λατινες. Πας για όλες τις άλλες όπου οι περισσότερες είναι τίμιες και φιλότιμες. Εκεί δουλευουν κοπέλες όπου βρίσκονται στον χώρο 5 με 6 χρόνια, είναι και η συμπεριφορά τους αρκετά καλή όπως και ότι η συνεννόηση στα ελληνικά μαζί τους είναι τέλεια. Είναι φάουλ της αλυσίδας που έχει επιτρέψει στις λατινες να δουλευουν, περισσοτερο κακό κάνουν παρα καλό. Θυμάμαι εκεί που ήμουν σταθερός σε αυτή την αλυσίδα ήταν χρονολογίες 16 17 18 όπου εργάζονταν οι καλύτερες στον χώρο των studio γενικά. Δεν θέλω να αναφέρω ονόματα ένα μόνο λέω κάποιες ακόμα τις αναφέρουν συναγωνιστές. Προσωπικά δεν πάω ποτέ με λατινες ειδικά στις αλυσίδες που δουλεύουν μόνο με αυτές έχω ρίξει μαύρη πετρα. Τι να πω, είναι κρίμα να μην σέβονται τους πελατες που για κάποιους και το 50αρικο βγαίνει με ιδρώτα. Σίγουρα μερίδιο ευθύνης έχει και η υπηρεσία.
review reaction 1 Johnny Red2, anestis_38, claimain και 3 άλλα μέλη
03 Δεκεμβρίου, 2023
Εγώ προσωπικά έχω να πάω σε στούντιο από τον Φεβρουάριο λόγω των λατίνων που έχουν γεμίσει τα προγράμματα. Κάθε μέρα βλέπω να γράφονται αρνητικά για αυτές και ακόμα δεν καταλαβαίνω πως και άλλοι την πατάτε. Υπάρχουν 3-4 κοπέλες λατίνες με μικρό όνομα.
review reaction 1 claimain, Johnny Red2
04 Μαΐου, 2024
Να γραφες και ποια ηταν ομως...να ξερουμε..
review reaction 1 Johnstef
04 Μαΐου, 2024
Μικe 21 μη το λες εγω περασα στο μαγαζι αυτο με μια λατινα τη bella..ηταν πολυ καλη!!!
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4