Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 28 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Επιστροφή στην Βερόνικα μετά από κανα χρόνο. Ξανθό, ψηλό, αδύνατο μωρό, όμορφο τσιμπουκοπρόσωπο, σχεδόν flat στήθος με ρώγα έτοιμη για μαχαιριά και κάπως περίεργο κωλι που μαζεύει στις άκρες. Καταγωγή από Λευκορωσία.
Πήρα το πρόγραμμα με το 50άρι όπου έκανα trade το γυμνό τσιμπούκι και το γλειφομούνι με extra extra χρόνο αν το χρειαζόμουν. Έκανα πορνοντουζάκι και μετά από λίγο ήρθε και το μωρό, ξάπλωσε στο κρεββάτι και ξεκίνησε προκαταρκτική δράση με φιλάκια στο πορνοσώμα, πορνοτρίψιμο και ηδονισμό και καλά ότι είχε καβλώσει μέχρι τέλους.Σε μια αλλαγή των προκαταρκτικών κι έτσι όπως την είχα μπρούμυτα παραλίγο να χρειαστώ πάλι fanta αλλά τελικά την γλιτώσαμε... Μεγάλο χαμόγελο
Στο τσιμπούκωμα, τον ρουφάει σφιχτά αλλά μέχρι την μέση, κάνει κι ένα περιπούτσιο παιχνίδι σαν μασάζ που βοηθάει την κατάσταση. Προσπάθησα για mouthfuck αλλά πνιγόταν οπότε το κόψαμε.
Και πάμε στο κυρίως γεύμα όπου είχαμε τρεις στάσεις. Αυτή από πάνω με πρωτοβουλία κινήσεων 50-50, κάρφωμα doggy και το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου στην ιεραποστολή με διάφορες παραλλαγές όπου ήρθε το λυτρωτικό χύσιμο. Σε όλες τις στάσεις είχε φουλ συμμετοχή και δεν κομοδίνισε.
Πολύ καλή περίπτωση, γαμησάρα με ένα ευχάριστο μωρό. Συνολικός χρόνος γύρω στο μισάωρο, κράτησε αυτό που συμφωνήσαμε. Ο χώρος καθαρός, πορνοσφουγγαρισμένος και σεντόνια χωρίς χυσίματα, τρίχες κλπ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 02, 2023
Όνομα κοπέλας
Βερόνικα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Blastbeat208
Τιμημένος
Εγγραφή:
20 Ιουν 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
201
Likes:
4.500
Πόντοι:
15.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Karaman 7, alladalla, Mythical Zoan και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού