Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 188 10
Sex Studio 156519
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Νικόλ ώριμη γυναίκα γύρω στα 60 ίσως και λίγο παραπάνω αλλά ελάχιστη σημασία έχει η ηλικία καθώς είναι απλά ένας αριθμός. Πέρασμα με το απλό πρόγραμμα στα 30€, ντουζάκι και την περιμένω στο κρεβάτι.

Ακούω τον ήχο των τακουνιών να πλησιάζουν στο δωμάτιο συνοδευόμενο από γελάκια. Μπαίνει μέσα η Νικόλ με χαμόγελο και φουλ θετική διάθεση (εδώ είμαστε λέω θα περάσουμε καλά και δεν έπεσα έξω). Η Νικόλ είναι μια ώριμη ξανθιά γυναίκα με απίστευτες βυζάρες, τσιμπουκόχειλα, συμπαθητικό πρόσωπο και ωραίο κορμί για την ηλικία της. Χωρίς να χάσουμε χρόνο πέσαμε στο κρεβάτι και αρχίσαμε τα γλωσσόφιλα τα οποία δίνει απλόχερα χωρίς τσιγκουνιές. Στην συνέχεια ασχολήθηκα με το να πιπιλάω τις βυζάρες τις. Σηκώθηκα όρθιος και μου έριξε 2-3 φτυσίματα στον σηκωμένο πούτσο μου και πήγε να μου πάρει ακα τσιμπούκι αλλά την σταμάτησα και της ζήτησα να μου φορέσει προφυλακτικό. Εκεί μου είπε το γνωστό ποίημα που λένε όλες "Μην φοβάσαι μωρό μου, καθαρή είμαι κάνω συχνά εξετάσεις, δεν θα σε κολλήσω τίποτα" ΕμμμμΕμμμμ

Πέρασμα προφυλακτικού λοιπόν μεδική μου προτροπή και πίπα στα όρθια. Πρώτη στάση στα τέσσερα, δεύτερη στάση αυτήν από πάνω μου να κοπανιέται και ταυτόχρονα να μου δίνει φιλιά και να απολαμβάνω τα βυζιά της να πηγαίνουν πέρα δόθε! Τρίτη στάση ιεραποστολικό και τελικά κατάθεση στα βυζιά της.

Συμπερασματικά: Value for money περίπτωση για μένα, ευγενική, προκαταρκτικά φουλ, δεν είπε όχι σε κάτι. ΤΕΤΟΙΑ ΒΥΖΙΑ ΔΕΝ ΣΥΝΑΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!

Προτιμώ να περνάω με 40-50-60 χρονών γυναίκες με φουλ καλές υπηρεσίες παρά με 20χρόνα εμφανίσιμα πιπίνια που αποδεικνύονται κομοδίνα εν τέλει.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 21, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Νικόλ
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
30€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Mythical Zoan
Σεβαστός
Εγγραφή:
14 Ιουν 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
19
Likes:
2.102
Πόντοι:
1.191
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 dorcel, Karaman 7, Giannischal και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Νοεμβρίου, 2023
Σαν να το έγραψα εγώ!...μετά από τόσα χρόνια η υπέροχη Νικόλ παραμένει υποδειγμα για την κάθε πιτσιρικα που δεν ξέρει να φερθεί και να λειτουργησει.
Αφήνουμε τους ανώριμους να ασχολούνται με τα κομοδίνα.
Over and out!
review reaction 1 Mythical Zoan
29 Νοεμβρίου, 2023
Παραμένει το στανταρακι μου 4 χρόνια τώρα .
Από τις καλύτερες και πιο τίμιες υπηρεσίες. Κι εγώ προτιμάω να πηγαίνω με την Νικόλ παρά να κλαίω τα λεφτά μου με το κάθε κομοδίνο που περνιέται και για βεντέτα
review reaction 1 Mythical Zoan
29 Νοεμβρίου, 2023
Στη ηλικία που βρίσκεται η Νικόλ, δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν! Είναι "παλιά καραβάνα" στο χώρο! Έχει πάρα πολλά χρόνια εμπειρίας στο χώρο, ξέρει πως θα συμπεριφερθεί στον πελάτη και να τον ικανοποιήσει...Συντάσσομαι με την άποψη της ώριμης γυναίκας που μπορεί να προσφέρει σ' αυτή τη φάση της ζωής της, καλές και ποιοτικές υπηρεσίες αντί των "σαχλοκούδουνων" πιπινιών και νεαρών κορασίδων, που δεν ξέρουν καλά-καλά τι έχουν ανάμεσα στα σκέλια τους!
review reaction 1 Mythical Zoan
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3