Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 54 10
Sex Studio 203711
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Βρε ρεμάλια μοναχοφαηδες . Τέτοιο πιπινάκι και δεν μιλάει κανένας ; Μόνο μια κριτική και με την δικιά μου 2!
Η κοπέλα μοντελε στυλ με πολλά τατουάζ αλλά και ασορτί καυλοεσωρουχα που ταίριαζαν απόλυτα . Όταν πήγα ήταν ήδη σε δωμάτιο και η τσα2 μου παρουσίασε μια άλλη που ούτε το όνομα δεν θυμάμαι αλλά και αδιάφορη . Όσο περιμένω μπήκε και άλλος συναγωνιστής ο οποίος την ήξερε και μπήκε κατευθείαν . Όταν βγήκε έμεινα μαλακας ! Στυλιαρι πραγματικό . Μέτριο ύψος προς ψηλό . Ωραίο πονηρό μουτράκι αθώο και έκφυλο συνάμα . Όπως συνηθίζω πρώτη φορά πάω πάντα με απλό . Ώσπου να με βάλει στο δωμάτιο έχει έρθει και άλλος κόσμος και μετά από μένα περίμεναν άλλοι 2 που σημαίνει ότι το άτι έχει πολλούς επιβήτορες !!!
Ο χώρος γνωστό , από τα προσεγμένα μαγαζιά . Καθαρό και ευχάριστα δωμάτια . Όταν έκανα μπάνιο και λίγη αναμονή εμφανίζεται το κουκλάκι . Βυζακια λεμονάκια , αν ξαι Ουκρανή με πολύ καλά ελληνικά ( παίζει να έχει μεγαλώσει και εδώ ). Ξεκίνησε με φιλάκια στο σώμα και μάλλον της αρέσει το GFE . Μετά κλαρίνο καλό με προφυλακτικό και μετά μόνο μια στάση ιεραποστολικό όπου και κατάθεσα βλέποντας το πονηρό καυλομουτρακι της . Όταν σηκωθήκαμε πήρε χαρτί μου έβγαλε την καποτα και μου καθάρισε το καυλί που το εκτίμησα ιδιαίτερα . Εγώ πάντως θα της ξαναπάρω και μάλιστα σε φουλ .
Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ποσό μόνοφαγάδες είμαστε και δεν γράφουμε απλα τα κρατάμε κρυφά για μας ….
Καλά να γαματε κύριοι !!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 23, 2023
Όνομα κοπέλας
Bella
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
koursaros66
Ανώτατος
Εγγραφή:
2 Δεκ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
60
Likes:
3.521
Πόντοι:
10.335
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 xagnostos2006, black crow, Yatoputso και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Νοεμβρίου, 2023
Παίδες είναι ακριβώς όπως σας τα λέει το γκόμενάκι αν και horni της αρέσει αυτό που κάνει δίνει ψυχή και σώμα μέσα, ο χώρος πεντακάθαρος η τσατσά που είναι τα βράδια μια χοντρουλα ευγενέστατη να σε ρωτήσει αν θες κάτι να πιεις το δωμάτιο πεντακάθαρο προσεγμένο έχει ανέβει leven το Συγγρού τα βράδια, είχα πάει βράδυ πριν λίγες μέρες στόλιζαν το δέντρο είχαν βάλει χριστουγεννιάτικα τραγούδια, μπήκα και ένιωσα τόσο οικεία που νόμιζα ότι μπήκα σπίτι μου, περνώ απλό πρόγραμμα γιατί δεν είχα και άλλα με βάζει η τσατσά με χαμόγελο στο δωμάτιο είχε τζακούζι με κεράκια αναμμένα έπαθα πλάκα πετσέτα συσκευασμένη παντόφλες μιας χρήσης όλα καθαρά , έρχεται η μπελλα με χαμόγελο και μια καυλα ατελείωτη μιλήσαμε και με άρχισε στα γλωσσοφιλα και μια πιπα ατελείωτη με λάστιχο την γυρίζω στα 4 και μόνο που της τον καρφώνω χυνω... Ξενέρωσα... Αυτό το κορίτσι είναι για ώρα..
review reaction 1 Pa Luki Luk, koursaros66
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1