Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 409 10
Sex Studio 565731
Γενική βαθμολογία
 
4.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Είμαι άνθρωπος γενικά επιεικής που δεν ζητάει υπερβολικά πράγματα από τις κοπέλες του χώρου.Το μόνο πράγμα που όμως δεν διαπραγματεύομαι είναι η ύπαρξη θετικής διάθεσης από την πλευρά της εργαζόμενης.Κατανοω ότι και αυτοί είναι άνθρωποι και έχουν προβλήματα όταν όμως πληρώνω ένα αρκετό υψηλό αντίτιμο για τις μέρες ένα χαμόγελο τουλάχιστον το αξίζω έστω και αν είναι ψεύτικο.

Η Νικόλ ήταν ακριβώς το αντίθετο από αυτό που ζητάω αν και κυρίως ρίχνω το φταίξιμο στον εαυτό μου καθώς έπρεπε να καταλάβω το ναυάγιο που έρχεται από τα κατεβασμένα μούτρα που είχε όταν βγήκε στο σαλόνι.
Για τον αγώνα δεν εχω να πω και πολλά ξινισμενα μούτρα λες και ήμουν ο μεγαλύτερος εχθρός της ,μηδέν προκαταρκτικα ,καποτα σε πεσμένο πέος που να γίνει δουλειά έτσι την έβαλα να με τελειώσει με handjob για να μην φύγω αχυστος που ακόμα και σε αυτό με απογοήτευσε αφού μόλις έχυσα σταμάτησε κατευθείαν λες και εχυνα υγρό πυρ.
Προτείνεται μόνο σε όσους την βρίσκουν με αντικειμενικά εμφανίσιμο πλην όμως λατινικό στερουμενου πασης φύσεως συναισθηματος ζόμπι.Για μένα τέρμα τα πειράματα στα σίγουρα από εδώ και πέρα μόνο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 18, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Νικόλ
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
26 Ιουλ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
11
Likes:
331
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 xagnostos2006, anestis_38, maradona7 και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Νοεμβρίου, 2023
Οι λατινες φημίζονται για φόλες. Το σαλοναρισμα παιζει αρκετά σημαντικό ρόλο. Βέβαια ανεξαρτήτως εθνικότητας εγώ αποφευγω τις υπερβολικά όμορφες που είναι νέες στον χώρο. Πια στα στούντιο παω με στανταρακια. Αν μου κάνει το κλίκ εκείνη την στιγμή μόνο πάω με κάποια καινούργια. Ευχαριστώ για την κριτική ώστε να έχω το νου μου.
27 Νοεμβρίου, 2023
Η πρώτη φουρνια απο λατίνες το 2019 με την κρίση στην Κολομβία ήταν καλά παιδιά.Καποιες που εχουν μείνει και είναι συνηθως 30+ είναι σωστές.Οι κάτω των 25 είναι όλες φόλες και κακομαθημένες.Ευχαριστούμε για την κριτικη
27 Νοεμβρίου, 2023
Το παράδοξο είναι ότι οι λατινες σε στούντιο μου έχουν βγει μάπα ενώ στα μασάζ έχω περάσει καλά με λατινες τι να πω..
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3