Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 240 10
Sex Studio 328624
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Επίσκεψη στο εν λόγω οίκο προ ημερών.
Μπαίνω μέσα ο χώρος καθαρός, η υπηρεσία ευγενικια τρεις κοπέλες βάρδια μου έκανε το κλικ η Μιχαέλα. Δίνω παράβολο μπαίνω δωμάτιο κάνω μπάνιο με το που βγαίνω και σκουπίζομαι ακουω τα τακούνια της. Μπαίνει μέσα με χαμόγελο κάθετε δίπλα μου με χαιδευει αισθησιακά διάφορες ερωτησουλες αλλά το εργαλείο τουμπανο. Καταρχάς έχει βελούδινο δερμα γυμνασμένο σώμα και ο τρόπος με τον οποίο μου τον έπιανε με έκανε τουρμπο. Βάζει προφυλακτικό και η πίπα ήταν αρκετά αισθητή και καλή. Με ρώτησε αν θέλω να συνεχίσει αλλά επειδή μου ήταν S400 της είπα όχι παμε. Στάσεις αυτή ιεραποστολικό όπου δεν αντέδρασε καθόλου όταν πολυ απότομα περασα τα χέρια μου κάτω από τα δικά της και της έπιασα τους ώμους της. Στην κυριολεξία την είχα αγκαλιά και έδινα γερό πονο. Αισθάνθηκα να έρχεται το τέλος οπότε σταματώ και της ζητάω στα 4. Δέχτηκε απευθείας με χαμόγελο όπου μετά από γερό σφυροκόπημα ήρθε το τέλος.
Δεν τελειώνει εδώ. Αφού τελείωσα πήρα την πετσέτα για μπάνιο και ενώ ήμουν σίγουρος ότι θα μάζευε τα πραγματα της και θα ευχαριστουσε όπως έκαναν όλες οι άλλες κοπέλες που έχω συναστραφει στο παρελθον είχε κάτσει οκλαδόν στο κρεβάτι και μου έπιασε την συζήτηση. Με έπιασε όντως απροετοίμαστο. Μιλήσαμε για διαφορά θέματα κοινωνικά και μη. Δεν έχω ξανακάνει τέτοια ΩΡΙΜΗ συζήτηση με καμία κοπέλα στους χώρους αυτούς στο παρελθόν. Με έκανε να αισθανθώ σαν να ήμουν με κοπέλα που ήξερα χρόνια. Παντως όσο μιλαγε δεν μπορούσα να ξεκολλησω τα μάτια μου από τις υπέροχες και γυμνασμένες γάμπες της, οι οποίες σε στάση οκλαδόν σε καυλωναν αν και ο φωτισμός ήταν χαμηλός.
Η επίμαχη ώρα κράτησε το πολυ δέκα λεπτά. Η κοπέλα έκατσε αλλα τόσα τουλάχιστον για συζήτηση. Η τελευταία της πρόταση ήταν η ερώτηση τι θα κάνεις μετά ? της είπα και σηκώθηκε με αγκάλιασε με ευχαρίστησε και εφυγε. Εκανα και το δευτερο μπάνιο και όταν κατεβηκα η υπηρεσία ήταν στις σκάλες όπου με καληνυχτησε και με ευχαρίστησε. Να προσθέσω ότι όση ώρα ήταν η κοπέλα στο δωμάτιο δεν ακουστηκε κάποιο κουδουνι όπως και δεν περιμενενε κανένας στους καναπέδες

Η Μιχαέλα είναι γύρω στο 1.60 με 1.65 χωρίς τα τακούνια. Μαυρο ωραίο ίσιο μαλλί. Ωραίο αδυνατο σώμα ακριβώς ο τύπος μου. Σκέφτομαι να την ξανά επισκεφτώ στο μέλλον αξίζει. Την προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους. Στα μείον θα σας πω. Έχει αρκετές ελιές και αποτομες γωνίες στο προσωπο. Εμένα προσωπικά δεν με χαλάει καθόλου απλά το αναφέρω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Μιχαέλα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
18 Νοε 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
260
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Hase, xagnostos2006, Yatoputso και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Νοεμβρίου, 2023
Ναι καλη στη περιποιηση..ομορφη μπορει να μην ειναι..εχει ωραιο ομως υπολοιπο σωμα και καλες υπηρεσιες..και ωραια διαθεση και προσεχει πολυ αυτον που θα την επιλεξει...νιωθεις σεβασμο μαζι της, ωραιο σεξ, ομορφη παρεα, τα παντα!δουλευει χρονια στη γερμανικη αλυσιδα
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1