Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 54 10
Sex Studio 203713
Γενική βαθμολογία
 
9.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Κάτι με έτρωγε μέσα μου να πάω να δω από κοντά την Μπέλλα , άντε λέω μια ζωή την έχουμε . Μπαίνω στο στούντιο και η τσατσά ευγενέστατη με ρώτησε αν πήγα για κάποια συγκεκριμένη. Της είπα για την Μπέλλα ήρθα και μετά από λίγο ήμουν στο δωμάτιο. Το δωμάτιο είχε τζακουζι και γενικά ήταν ευρύχωρο και φρεσκοσφουγγαρισμενο. Σφραγισμένη πετσέτα και παντόφλες. Μπανιαριστηκα και ξάπλωσα περιμένωντας το μωρό. Πολύ γλυκιά και πρόσχαρη . Γνωριστήκαμε μου εγλειψε δίδυμα και πίπα με λάστιχο . Όταν τελείωσε την πίπα αρχίσαμε ένα φασωμα σαν να ήταν η γκόμενα μου , αφού μου είχε πει ότι μου αρέσεις πολύ πήρα θάρρος και εκεί που ξάπλωσε για να μπω επιχείρησα να κάνω γλυφομούνι αν και δεν συμπεριλαμβανοταν στο πρόγραμμα. Μολις κατάλαβα ότι θα με άφηνα ξεκίνησα και οι πρώτες κραυγές άρχισαν με σταμάτησε για να μην τελειώσει και ξεκινήσαμε σεξ με πολλά γλωσσοφιλα . Αλλάξαμε 3-4 στάσεις και ευτυχώς δεν τελείωσα στα 5 λεπτά και απόλαυσα αυτό το μωρό. Μόλις τελείωσα με ρώτησε αν θέλω 2η καθαρή πετσέτα . Πήγε μου την έφερε και ήρθε κοντά μου στο μπάνιο για ένα τελευταίο φασωμα .Η καλύτερη vfm εμπειρία που είχα σε στούντιο. Θα την ξανά δω σίγουρα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 18, 2023
Όνομα κοπέλας
Bella
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
25 Ιαν 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
17
Likes:
507
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 koursaros66, xagnostos2006, giorgiodelafuentes2 και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Νοεμβρίου, 2023
Χρήσιμη κριτική. Προσωπικά στην συγκεκριμένη αλυσίδα έχω να πατήσω πολυ καιρό διότι έχω κλάψει τα λεφτά μου τις περισσότερες φορές, όπως και ότι συχνά διαβάζω αρνητικές κριτικές. Σίγουρα δεν έχουν όλες οι κοπέλες την ίδια συμπεριφορά αλλά και εγώ δεν μπορώ να μυρίζω τα νυχια μου ποτε μια κοπέλα έχει κέφια και πότε μια καινουρια δεν είναι φόλα.
review reaction 1 claimain, Hase, Twofast
19 Νοεμβρίου, 2023
Τοσο καλη??? Ενδιαφερον! Γιατι σπανιζουν οι καλες περιπτωσεις στα στουντιο..κυριως στο service
review reaction 1 claimain
20 Νοεμβρίου, 2023
Πάντα μιλώ προσωπικά , σίγουρα δεν είναι μηχανές και η κάθε μια εργαζόμενη μπορεί να έχει και τις κακες τις μέρες. Θα κάνω και μια επαναλειψη για επιβεβαίωση σύντομα.
27 Νοεμβρίου, 2023
"επιχείρησα να κάνω γλυφομούνι αν και δεν συμπεριλαμβανόταν στο πρόγραμμα. Μόλις κατάλαβα ότι θα με άφηνα ξεκίνησα και οι πρώτες κραυγές άρχισαν με σταμάτησε για να μην τελειώσει".
Όλα αυτά η Μπέλλα, που την έχω πάρει 5 φορές σε διάστημα ενός έτους και κάθε φορά η τσα μου τόνιζε ότι η κοπέλα ΔΕΝ κάνει 69 - και το επαναλάμβανε κι η ίδια στο δωμάτιο και το τηρούσε πάντα.

Συνάδελφοι, εσείς που τα κορίτσια σας ερωτεύονται, να το προσέξετε αυτό Χεχε!
27 Νοεμβρίου, 2023
Συνάδελφε δεν θα είχα κανένα λόγο να πω ψέματα σε μια κριτική .
Όλες οι εργαζόμενες μπορεί να ξεφύγουν από τους κανόνες κάποια στιγμή αλλά δεν σημαίνει ότι θα γίνεται με όλους τους πελάτες αυτό .
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5