Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 163 10
Γενική βαθμολογία
 
6.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Συνεχίζοντας το κασκαντεριλίκι πέρασα με την Maya που μου έκανε κλικ από το άλλο site. Από κοντά είναι πολύ πιο εντυπωσιακή, ψηλή και ασιατοφέρνει μιας και είναι από το Καζακστάν. Σαν κάτι να μου θύμισε όπως βγήκε στο σαλόνι αλλά δεν ερχόταν κάτι στο μυαλό και έτσι πέρασα στο δωμάτιο με το απλό των 50 (που να'ξερα).
Ήρθε μετά από λίγο έβγαλε τα εσώρουχα και ξάπλωσε δίπλα αμίλητη κοιτώντας το υπερπέραν. Πάω να κάνω παιχνίδι, γυρνάει πλάτη και αρχίζει και μου κωλοτρίβεται ενώ την καταχούφτωνα, εκεί άπλωσε και το χέρι και μου τον έπαιζε μιας και είχε αρχίσει να σηκώνεται η σημαία.
Πέρασμα προφυλακτικού και μέτριο τσιμπούκωμα όπου τον έπαιρνε μέχρι την μέση, η θέση της ήταν στο πλάι και μετά απέναντί μου. Φαίνεται πως δεν θέλει να αγγίζουν το μουνάκι της. Κι εδώ αρχίζει το βασικό μέρος της παράνοιας...ενω με κοιτούσε με ένα βλέμμα δολοφονικό, σταματούσε και μου έλεγε κάτι ιστορίες ότι θέλει να πίνει και δεν την αφήνουν, δεν της αρέσει η δουλειά στο studio γιατί έχει πολλούς ματάκηδες, δυσανασχετούσε κλπ.
Λέω άντε να περάσουμε στο σεξ να τελειώνουμε. Πρώτη στάση αυτή από πάνω που γκρίνιαζε ότι δεν της αρέσει, γυρνάμε από μπροστά με φουλ ευλιγισία στο σώμα και τα πόδια με τραβούσε και με κρατούσε μέσα της με δύναμη, φώναζε μόνη της στα ρώσικα, το μουνί της έβρασε μετά από λίγο και με έκανε μουνί από τα υγρά.
Γύρισμα στα τέσσερα που ομολογουμένως προσφέρει φοβερή θέα, άντεξε δυνατό κάρφωμα ενώ έβγαζε πάλι τις πορνοκραυγές της, εδώ πλέον το μουνί της ήταν ξερό και είχε αρχίσει να τα παίρνει τραγικά. Λέει ότι πρέπει να χύσω γυρνάει νευριασμένη βγάζει την καπότα και αρχίζει να τον παίζει μανιακά. Πάλι άρχισε το τροπάρι ότι θέλει να πίνει ποτά και δεν μπορεί να δουλεύει έτσι και άλλες τέτοιες ιστορίες. Με τα πολλά έχυσα , σηκώθηκε και πήγε να σκουπιστεί και άρχισε να με βρίζει (πιζντιετς να χουι πιζντιετς Χεχε! Χεχε!) ενώ πάλι με κοιτούσε δολοφονικά.
Κι εκεί έγινε το κλικ και την θυμήθηκα...είναι η γνωστή psycho Amaya από το escorts club.
Μακρυά από την συγκεκριμένη και μακάρι να την σουτάρουν κι από το συγκεκριμένο σπίτι οριστικά, η τύπισσα έχει σοβαρά προβλήματα και είναι πάρα πολύ επικίνδυνο άτομο!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 04, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Maya
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Blastbeat208
Τιμημένος
Εγγραφή:
20 Ιουν 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
201
Likes:
4.500
Πόντοι:
15.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Random User 123, savvass, Johnny Red2 και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Νοεμβρίου, 2023
Εκτός από την φόλα που βγήκε η συγκεκριμένη,αυτό το στούντιο πρέπει να κατεβάσει την τιμή ,τα ίδια έκαναν και με την Ναρυ.δεν γίνεται να ζητάς απλό στα 50 γιατί έχεις κοπέλα με ασιατικά χαρακτηριστικά ή επειδή θεωρείς ότι έχεις μουναρα στην παρουσίαση.
Πολλοί δεν μπαίνουν λόγο κόστους και όσοι μπαίνουν βλέπουμε τα αποτελέσματα.τα 30-40 τουλάχιστον θα τα θυσιάσεις για δοκιμή.
review reaction 1 Blastbeat208
06 Νοεμβρίου, 2023
@DEWARSS
Είναι αλήθεια ότι οι τιμές αρχίζουν και ξεφεύγουν και υπάρχουν γυναίκες που δεν τα αξίζουν ούτε για πλάκα όπως η (A)maya που της δίνω όμως, για να είμαι δίκαιος, ένα οκ ως προς τον χρόνο που έκατσε 20+ λεπτά.
Δικαιλογώ όμως το 50άρι σε σπίτια όπως το Red Diamond και Red Light όταν δουλεύον οι γνωστές τσατσάδες που τα κρατάνε πεντακάθαρα, αλλάζουν τακτικά σεντόνια κλπ και δουλεύουν κοπέλες όπως η Νάρυ ή η Crystal που έχουν απόδοση φωτιά και πλήρη άνεση χρόνου.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2