Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 163 10
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Τις τελευταίες μέρες βλέπω αυτό το καβλάκι την Crystal στο άλλο site και κρατιέμαι μετα βίας μιας και λατινοφέρνει. Τελικά το παίρνω απόφαση ΠΑΜΕ ΚΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ. Από κοντά συνάντησα την καβλάρα των φωτογραφιών με ομορφότερο πρόσωπο και λίγο πειραγμένα χείλη. Χαμογελαστή ήρθε συστήθηκε με σταυρωτό φιλάκι και κάθισε δίπλα στον καναπέ κάνοντας πορνιάρικα κόλπα, καταγωγή από την Βραζιλία! Αρκετά tatoo στο σώμα που γουστάρω τρελά. Το απλό ξεκινάει στα 50 ευρώ, αλλά μιας και χθες γίναμε σκατά από τα πιώματα, πήρα το πρόγραμμα της μιας ώρας στα 150 για να είμαι σίγουρος.
Πορνοείσοδος της καβλιάρας στο δωμάτιο και ξεκίνησε στριπτιζ βγάζοντας τα πορνοεσώρουχά της αργά και αισθησιακά. Ανέβηκε πάνω μου όπου συνέχισε το strip και ξεκίνησε προκαταρκτικά με μεγάλη πορνοποικιλία φιλάκια, πορνοτριψίματα, μουνοπαίξιμο όπου όταν σταματούσε αυτή, έπαιρνε το χέρι μου και έτριβε δυνατά την κλειτορίδα της. Μια ωραία ατμόσφαιρα πύραυλος έγινα.
Πάμε στην τσιμπουκάρα όπου ήταν με φουλ dt και πορνοσάλιο μέχρι πνιγμού, έχει κι ένα piercing στην γλώσσα που άλλους μπορεί να τους ανεβάζει, εμένα με ψιλοενοχλεί. Σε όλη την διάρκεια μόστραρε την κωλάρα της σωστά κι έτσι ανέβηκαν οι παλμοί.
Στο σεξ έπαιξαν πολλές στάσεις σε pse ρυθμό, φουλ ενέργεια και πρωτοβουλίες το μωρό, ζητούσε δυνατό κάρφωμα αλλά και όταν αναλάμβανε αυτή σε cow και reverse cow πάλι καρφωνόταν με μανία χωρίς να κολλάει πουθενά. Η κατάθεση έγινε με την κωλάρα της στα 4 με κατάθεση σπέρματος και ψυχής. ΑΕΡΑ!
Δεν μας είχε μείνει και πολύ ώρα οπότε μου έκανε μασαζάκι στο υπόλοιπο για να κλείσει χαλαρωτικά η συνεδρία.

Συνολικά: Γκομενάρα κάβλα, δοτική, χαμογελαστό, πορνοχαρούμενο μωρό και δυνατή, ακούραστη συμμετοχή. Μια ευχάριστη έκπληξη μέσα στην λαοθάλασσα από φόλες. Υποθέτω ότι και στο τσιμπημένο απλό των 50 θα είναι εξίσου καλή.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 29, 2023
Όνομα κοπέλας
Crystal
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
150€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Blastbeat208
Τιμημένος
Εγγραφή:
20 Ιουν 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
201
Likes:
4.500
Πόντοι:
15.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Random User 123, Cecell, al pacino και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού