Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 74 10
Sex Studio 175831
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Στη βαρδια η Εύα λοιπόν .Νεαρή Ρωσίδα.Το χαρακτηριστικό της τα μεγάλα βυζιά.Νταρντανα με άσπρο δέρμα ,ένα κοινό πρόσωπο, μακρυ μαύρο μαλλί και βυζάρες.
Εμφανίσθηκε φορώντας μόνο ένα μαύρο δαντελενιο σάλι να το πω.Γυμνη από μέσα προβαλωντας τα προσόντα της .
Είπα να δοκιμάσω .Μπήκα και αφού ετοιμασθηκα εμφανίσθηκε. Είπε ένα γεια που ήταν και το μόνο σε όλη τη συνάντηση. Μάλλον δεν μιλά Ελληνικά ,αλλά δεν μιλά και γενικότερα. Την πλησίασα και άρχισα να κωλοπιανω.Σρ φιλιά απέφυγε στο στόμα προβάλλοντας μόνο τα μάγουλα και όταν πήγα να ρουφήξω τις βυζάρες της έκανε ότι πονάει.Κεφάλι σε τοίχο!
Μου δειξε να ξαπλώσω στο κρεβάτι και ήλθε πλάγια ξάπλωσε και άρχισε να με πιπωνει .Είχε τα μπούτια της ενωμένα οπότε η πρόσβαση στο μουνι της δεν ήταν δυνατή. Μόνο τα βυζιά της μπορούσα να πασπαλισω ελαφρώς .Η πίπα ,σχετικά καλή με ένα πολύ γρήγορο πέρασμα αρχιδιων. Κατόπιν στήσιμο στα τέσσερα Κατσικογάμης και με αυτή την στάση σφυροκοπωντας την κωλαρα της ολοκλήρωσα.Ναι!
Μου δώσε μωρομαντηλο να αφαιρέσω το προφυλακτικό και αποχώρησε.
Να σημειώσω ότι καθόλη τη διάρκεια της συνάντησης δεν εσκασε ούτε ένα χαμόγελο, τι χαμόγελο, ούτε μηδιαμα.
Μια συνάντηση που δεν έχεις τίποτα να θυμάσαι και πας παρακάτω.Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 24, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Εύα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
30€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
25 Οκτ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
110
Likes:
17.701
Πόντοι:
20.686
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 maradona7, Πρυτανης, ThE και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Οκτωβρίου, 2023
Γνωστή και μη εξαιρετέα η Εύα. Βλέπω δεν άλλαξε στο ελάχιστο από τον Μάρτιο που την συνάντησα στο Φωκαίας 13 (είχε και συνεχόμενα δωμάτια τότε). Ίδιο βλέμμα βαρεμάρας και τότε. Ανακοίνωσαν ισπανικό στο σαλόνι, το οποίο αρνείται κατόπιν στο δωμάτια. Πολλά τα μη μου άπτου της εν λόγω πόρνης. Και στο σεξ κλασικά δύο στάσεις: ιεραποστολικό και στα τέσσερα.
Τα είχα γράψει αναλυτικά τότε, καθώς και τους λόγους απαξίωσης. Αλλά συνεχίζει σταθερά εργασία στον όμιλο. Άρα βρίσκει πελάτες που δεν ενοχλούνται.
review reaction 1 ThE, Dstrict, baroc
29 Οκτωβρίου, 2023
Τέτοιες συμπεριφορές από αρκετά άτομα του χώρου. Εφ' όσον δεν δείχνουν διαθέσιμες να το κάνουν ούτε οργανικά αλλά ούτε και σε επαγγελματικό επίπεδο, γιατί ταλαιπωρούν τον πελάτη;
Κατάμαυρο σε τέτοιες επιχειρήσεις, αφού εννοείται πως τα διαβάζουν, μήπως και περιοριστεί το φαίνομαι (δύσκολο για άλλους λόγους) .
Ας μην μπούμε σε ψυχιατρική ερμηνεία.
review reaction 1 ThE, Dstrict, baroc
29 Οκτωβρίου, 2023
@Πρυτανης συμφωνώ αλλά το μαύρο στις επιχειρήσεις δε νομίζω ότι θα το ακούσει κανείς,εξάλλου οι ίδιοι έχουν και σουπερ επιτυχημένες κοπέλες. Προσωπικά εστιάζω σε περισσότερη εκλεκτικότητα...επίσης καλό είναι να μην παρασύρεται κάποιος από μεμονωμένα χαρακτηριστικά όπως βύζοι,κωλάρες κλπ όταν συνολικά η κοπέλα εκπέμπει σε αντικούκου συχνότητα.
review reaction 1 Πρυτανης, ThE, baroc
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3