Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 65 10
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Είσοδος στον πορνοοίκο με τον φιλόδοξο στόχο να πετύχω την πιπινοκαβλιάρα που είχα δει στην τελευταία τσάρκα αλλά προφανώς δεν είχα καμία τύχη...στην θέση της η Εμανουέλα. Ξανθό καβλάκι, όμορφο πορνοπρόσωπο, στήθος 2+ ένα κλικ πεσμένο, και δυνατό, σφιχτό κωλί. Έχει 4-5 εξτρά κιλά που δεν την χαλάνε.
Πέρασα στο πορνοδωμάτιο, η αγενέστατη τσατσά μου λέει αν θέλω να κάνω ντουζάκι είναι άλλα 10 ευρώ αλλά οκ είχα κάνει στο σπίτι οπότε πήρε τα τρία μου.
Έρχεται το καβλάκι στο δωμάτιο, πέταξε σουτιέν, στρίγκο και ξεκίνησε προκαταρκτική δράση με φιλάκια χαδάκια και πουτσοπαίξιμο. Άφηνε χουφτώματα, ρούφηγμα στους βύζους της κανονικά χωρίς να γκρινιάζει.
Πέρασμα καπότας και τσιμπουκάρα με προσπάθειες dt χωρίς να κλωτσάει και στο mouthfuck που επιχείρησα.
Στην συνέχεια είχαμε 2 στάσεις ιεραποστολή και στα 4 όπου συμμετείχε πιο πολύ σε αισθησιακό πορνοτέμπο. Κατάθεση έτσι όπως την είχα στα 4 σε δυνατό ρυθμό με την κωλάρα της να τουρλώνει πολύ δυνατά!
Συνολικά πολύ καλή κατάθεση με άνεση χρόνου, άνετα προκαταρκτικά που σηκώνουν και την πιο απαιτητική σημαία και καλή συμμετοχή στο σεξ. Προτείνεται σε μύστες που θέλουν μια χαλαρή κατάθεση πάρα pse.
Στο τέλος στην κλασίκη πορνοκουβέντα είχε πει πως θα σταματήσει οριστικά την δουλειά. Δεν ξέρω αν ισχύει αλλά δεν είναι και να τα πολυπιστεύεις τα κορίτσια σε τέτοιες δηλώσεις.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 22, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Emmanuela
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
30€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Blastbeat208
Τιμημένος
Εγγραφή:
20 Ιουν 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
201
Likes:
4.500
Πόντοι:
15.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 nik1111, Tiger Ver., Salonikiospetitelover και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Οκτωβρίου, 2023
"η αγενέστατη τσατσά μου λέει αν θέλω να κάνω ντουζάκι είναι άλλα 10 ευρώ"...Πρώτη φορά διαβάζω κάτι τέτοιο...Τι είναι αυτό; Νέα ήθη στους πορνοοίκους; Αν αρχίσουν κάτι τέτοιες "εξυπνάδες", δεν θα έχουμε καλά ξεμπερδέματα! Ελπίζω να ήταν κάτι τυχαίο και εντελώς συμπτωματικό. Δεν θέλω να πιστέψω ότι είναι "πολιτική" του μαγαζιού ή πρόταση του ιδιοκτήτη του χώρου...Δεν έγραψες μετά τη πράξη, αν τυχόν μπήκες στο μπάνιο για να πλυθείς από τυχόν ιδρώτες κλπ...Προφανώς ούτε πετσέτα στην αρχή θα σου έδωσε η "σαύρα" τσατσά!
28 Οκτωβρίου, 2023
@dorcel
Κι όμως μύστη δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό. Κατά καιρούς γράφονται παρόμοια σχόλια στο φόρουμ για τσατσάδες που ζητάνε +10 για να κάνεις ντουζάκι! Παρολαυτά δεν είναι τακτικό φαινόμενο αλλά στην προσπάθειά τους να πανε σταδιακά το απλό στο 40άρι σκέφτονται διάφορες μαλακίες.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2