Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 235 10
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Επισκεψη μεσημερι Σεπτεβρη στοχευμενα - μετα απο υποδειξεις των εκτιμητεων μπουρδελοσαιτ - στη ζουμερη λευκη ξανθια μουναρα μετονομα Φριντα. Συμπαθητικο προσωπακι και παρουσια γενικοτερα.
Καυλοχαμογελαστη - διακριτικη - τσαχπινικα φιλακια στο λαιμο κλπ - τριψιμο βυζομπαλων στο παπαρι - αργη και γρηγορη στο χειρισμο οταν ακριβως πρεπει , αισθησιακη γκομενα με στοματακι φωτια - το τσιμπουκι ( εαν και ειμαι ψυχ με το deep που δεν πολυεκανε) ομολογω πως ηταν αριστοτεχνικοτατο. Αργο ,σαλιωμενο και καυλαρικο .Σα να του κανε εξομολογηση ενα πραμα. Ταυτοχρονα τον ακουμπουσε στις πανΑπαλες τορπιλες της σε βαθμο που ηθελα να χυσω ετσι αλλα επρεπε και να τη γαμησω..
Οποτε την κοβω διστακτικα και τη βαζω να κατσει απανω μου αφου πρωτα μου εχει κανει το πιο ανεπαισθητο περασμα καποτας με το στομα - με θεα τις υπεροχες σα γαλα λευκες και φυσικες βυζαρες της και με γευση της καθαρης της ρωγας - την ξαπλωνω χωρις να βγω ανασκελα και κοπαναω κολλητα σαυτα τα ζαμπλουτα στηθη τη βρεμενη μουναρα της ωσπου χυνω μεσα και ταυτοχρονα ζουλαω τα καλη της.. θεε μου τι αισθηση βυζιου ηταν αυτη. Δεν ηθελα να τη βαλω στα 4 για να μη στερηθω την κοντινοτητα και θεα της μεκκας που φανερωναν τα μασταρια αυτα. Πολυ καλυτερα απο'τι δειχνουν οι φωτο τις στα σαιτ.
Συμπαθεστατη - διακριτικη και αισθησιακη οπως ειπα (το λεω εναντι κατι μπαρμπαριαν που ζουν σε κατι τετοια σπιτακια ) και φωτια στη δουλεια της ,ευγε το κοριτσι. Θα ξαναπηγαινα .

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 30, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Φρίντα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
40€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Batplug
Μέλος
Εγγραφή:
24 Οκτ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
72
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Random User 123, Yatoputso, Tiger Ver. και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Οκτωβρίου, 2023
Ουτε γκομενος της να ησουν δεν θα εγραφες με το καλημερα τετοια κριτικη!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1