Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 142 10
Sex Studio 177087
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Επίσκεψη εχθές κατά τις 23:30. Δούλευε η Μικαέλα που την έχω πάρει παλιότερα άλλη μία φορά. Το εντυπωσιακό στην κοπέλα είναι οι βυζάρες και το χαρούμενο (και όμορφο για μένα πρόσωπό της). Το δωμάτιο διαθέτει video αλλά όχι νιπτήρα. Η τιμή 50€ χωρίς extra (περιλαμβάνει μόνο 69) που δεν ενημερώθηκα αν διατίθενται. Μόλις μπήκε η Μικαέλα και απελευθέρωσε τις θεϊκές βυζάρες της μου τις πρόσφερε για πιπίλα. Στη συνέχεια είχαμε ισπανική και με το σκούφο ξεκίνησε ένα γαργαλιστικό, ηδονικό και ταυτόχρονα βαθύ προφορικό. Γρήγορα γυρίσαμε σε 69. Φάνηκε ότι ερεθίστηκε διότι μετά από λίγο άρχισε να χαϊδεύεται και αυτή και μου ζήτησε να κάτσει στον άξονα.

Το θέαμα ήταν ε κ π λ η κ τ ι κ ό. Καθώς ανεβοκατέβαινε δάγκωνε τα χείλη της καθώς τις τσίμπαγα απαλά τις ρόγες και με το χέρι της έτριβς το γατάκι. Μόλις κατάλαβα το κακό να πλησιάζει την πλάκωσα στα δυναμικά και γρήγορα που έδειχνε να απολαμβάνει.

Στο τέλος έμεινε στο κρεβάτι και χαλάρωσε (παρόλο που στο σαλόνι υπήρχαν συναγωνιστές) μέχρι που ντύθηκα. Στη συνέχεια μου είπε ότι θα δουλεύει μέχρι και τις 27 και μετά θα φύγει για την Τσεχία και θα επιστρέψει στις 20 περίπου Γενάρη.

Συστήνεται ανεπιφύλακτα λόγω πολύ καλής σχέσης απόδοση/τιμή.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 19, 2007
Όνομα κοπέλας
Μικαέλα
Υπηρεσίες
Σεβαστός
Εγγραφή:
4 Οκτ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
34
Likes:
6
Πόντοι:
1.230
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού