Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 412 10
Sex Studio 367734
Γενική βαθμολογία
 
10.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Άννα-Ντιάνα η Σέρβα-Σλοβένα ... ... ή και'γώ δεν ξέρω από που αλλού ... ΠΑΓΕΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟ !Στ'αρχίδια μου πως την λένε , κιάν είναι Σέρβα , Εσκιμώα ή Κινέζα! Το καυτό ενδιαφέρον όμως, εντοπίζεται και εστιάζεται στο ΤΙ κάνει και ΠΩΣ

είναι! Η ΓΥΝΑΙΚΑ τα κάνει ΟΛΑ και τα κάνει ΤΕΛΕΙΑ. Τελεία. Μεσημβρινή επίσκεψη με την νεαρά να εμφανίζεται με το γνωστό φορμάκι της και να προκαλεί τους πάντες. Τρεις ήμαστε "οι πάντες" εκείνη την ώρα στο δωμάτιο. Οι δύο λάκισαν. Εγώ λάλησα... απ'τήν χαρά μου! Επίθεση σ'όλα τα μέτωπα επελέγη και μ'αυτά και μ'αυτά, εμφανίστηκε ο μώρακλος στο δωμάτιο! Κόκκαλο! Σε καρφώνει με τις ματάρες της και μένεις! Έχει το βλέμμα "μαζί μου θα τα δεις ΟΛΑ". Το καλό είναι πως έχει και το θέμα και την πραγματεία ΚΑΙ την πραγμάτωση, όχι μόνο το πολλά υποσχόμενο βλέμμα! Απο την στιγμή αυτή, έχεις ρίξει το μαγικό νόμισμα στο τραινάκι και αρχίζει η περιήγηση σου σε μέρη μαγικά κι'ονειρεμένα. Πρωταγωνιστή σε τσόντα σε φαντάζεσαι; Έγινε! Σύζυγο; Εραστή; Γκόμενο της μιάς βραδιάς; Τί γουστάρεις ρε παιδάκι μου; Η γυναίκα είναι κυριολεκτικά ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ!

Τρία C.T. πού'λαχε να πάρω , θέλουν υπέρ εντατικά δίπλα της!



... και μπαίνει μέσα, που λες φίλε, το νυμφίδιο, σουφρώνει τα χειλάκια του, σου πετάει ένα κλασσικό "BABYYYYY" στήνεται μπροστά στον καθρέφτη... και χώνει ένα δάχτυλο στον κώλο της! Τόμπολα! Με χάρη και άνεση, σηκώνει το ποδαράκι της και το πετάει πίσω από τον σβέρκο της, προτείνοντας σου το μουνάκι της το μοσχομυριστό, και λέγοντας σου "clean it, baby, clean it".

Μαλάκας είσαι να πεις όχι;;; ( Α ! Κάπου διάβασα πως κάποιος έγραψε γιά χειρουργημένο τρανς και διάφορα άλλα φαιδρά και ανιστόρητα. Εντάξει! Σύμφωνοι! Κι'εγώ είμαι η Δουλτσινέα και ο Σάντσο Πάντσα, δύο σε ένα ) Ξεκινάς το γλείψιμο και δεν θέλεις να τ'αφήσεις. Από ένα μουνόχειλο σε κάθε πλευρά, αριστερά και δεξιά της γλώσσας, με την γλώσσα μέσα στον κόλπο και την μύτη να τρίβει την κλιτούλα της ενώ το σαγώνι φλερτάρει με την σουφρίτσα της. Ιδανική στιγμή γιά εγκεφαλικό μετ'εμφράγματος. Ξαπλώνει και σου λέει "come on, baby"... και σου τον βουτάει ακάποτο στο στοματάκι της. Τούμπανο. Πρώτη φορά στην ζωή μου έιδα τον πούτσο μου να βγαίνει τρεις πόντους πάνω από τον αφαλό μου. ... Και δώστου deep throat. Απορώ πού τό'βαζε; Αφηνιασμένη! Έγλειφε ό,τι έβρισκε. Αρχίδια, πούτσο, προσαγωγούς ... σε λίγο θα κατέβαινε στα γόνατα. Πίπα Α-ΠΑΙ-ΧΤΗ.ΤΕΛΟΣ!

Μέρος δεύτερον με γαμήσι τρικούβερτο... σε όλες τις στάσεις, με όλες τις θέσεις που μπορείς να φανταστείς, και μην σε νοιάζει, αν έχεις εσύ μικρή φαντασία , η Μαντάμ έχει τεράστια. Ιεραποστολικό με τα πόδια πίσω από τον σβέρκο, πλάγιο πισωκολλητό, στάση του λωτού, κλασσικό πισωκολλητό, καρεκλάτο στην άκρη του κρεβατιού σε συνδυασμό με τρελλά και παλαβά γλωσσόφιλα, όρθιο πισωκολλητό, όρθιο κλασσικό, δεν θυμάμαι και πολλά ...δεν έχασα μόνον την μπάλα, έχασα και το γήπεδο! Δεν θυμάμαι που, πως και γιά πόση ώρα τελείωνα! Βγήκα και παραπάταγα. Αν αυτή η γυναίκα παίρνει 10 , οι υπόλοιπες πρέπει να παίρνουν από εννιά και κάτω! ΔΕΝ έχω πολλά χρόνια στην πιάτσα και ΔΕΝ πρέπει να κάνω και πολύ τον μάγκα, αλλά από τις σημερινές, δεν νομίζω να την αγγίζει κάποια! Θα ήθελα να την πετύχω κάποιο βράδυ ξεκούραστη, αργά και χωρίς κόσμο ! Τί να πώ;;;

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 27, 2009
Όνομα κοπέλας
Άννα η Σέρβα
Μέλος
Εγγραφή:
16 Αυγ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού