Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 409 10
Sex Studio 565696
Γενική βαθμολογία
 
4.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Ημερομηνία τυχαία.
Γράφω την κριτική, αφού προβληματίστηκα πολύ αν πρέπει ή δεν πρέπει να μοιραστώ την εμπειρία μου, επειδή γενικά αποφεύγω τις αρνητικές κριτικές, από σεβασμό στα κορίτσια και τη δύσκολη δουλειά τους.
Στα 20+ χρόνια της "πορνοκαριέρας" μου, ποτέ δεν έχω "μανουριάσει" ή τσακωθεί σε studio (ή συναφές ίδρυμα), ούτε μου συνέβη ποτέ κάποιο ακραία αρνητικό σκηνικό. Προσπαθώ πάντα να είμαι ευγενικός και να δείχνω σεβασμό στη δουλειά των κοριτσιών και των λοιπών εργαζομένων και πράγματι, ποτέ δεν βγήκα χαμένος. Μέχρι φυσικά τη συνάντησή μου με την Βαλεντίνα.
Εμφανισιακά, η κοπέλα είναι μια πανέμορφη και αψεγάδιαστη λατίνα. Μελαχρινή και τέλειο σώμα και συμπαθητικό πρόσωπο. Σημειώνω οτι οι λατίνες δεν είναι του γούστου μου, αλλά αντικειμενικά η Βαλεντίνα είναι πολύ όμορφη. Εκεί όμως τελειώνουν τα όποια θετικά.
Πίπα 2-3 δευτερόλεπτα, μηδεν προκαταρκτικά. Δεν με άφηνε καν να την ακουμπήσω ΠΟΥΘΕΝΑ. Δεν μιλάει ούτε ελληνικά, ούτε αγγλικά, δεν προσπαθεί καν να συννενοηθεί έστω με τη νοηματική. Μιλούσε ακατάπαυστα ισπανικά, έδειχνε μεγάλο εκνευρισμό, βρίζοντας (εμένα απ' όσο καταλάβαινα) και δείχνοντας ξεκάθαρα οτι δεν θέλει να κάνει σεξ . Προφανώς και σε τέτοιες συνθήκες, έκοψα αμέσως ραντεβού και αναχώρησα. Δεν μιλάμε απλώς για αδιαφορία από πλευράς της αλλά για κοροϊδία. Σημειώνω οτι είμαι πάντα καθαρός, ευγενικός και χαλαρός.
Τα 50 € ουδόλως με πείραξαν, μπροστά στο ξενέρωμα που ένιωσα.
Φάουλ της τσατσάς το γεγονός οτι έκανε την κινέζα και πριν και μετά, αν και είμαι τακτικός πελάτης κοντά είκοσι χρόνια.
Πραγματικά, θα ήθελα πάρα πολύ να με διαψεύσει κάποιος συναγωνιστής για αυτά που γράφω και να είχε μια διαφορετική εμπειρία από εμένα (επειδή η κοπελα εμφανισιακά είναι τοπ), αλλά η μακροχρόνια παραμονή μου στο site δεν μου επιτρέπει να μη μοιραστώ την εμπειρία μου.
Λυπάμαι πραγματικά, αλλά νιώθω και τυχερός που τόσα χρόνια δεν μου είχε ξανασυμβεί κάτι αντίστοιχο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 02, 2023
Όνομα κοπέλας
Βαλεντίνα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
DSK_ 4.7.2008
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
4 Ιουλ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
26
Likes:
670
Πόντοι:
991
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Johnstef, maradona7, giorgiodelafuentes2 και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Οκτωβρίου, 2023
Ολα στο προγραμμα ειναι...καποια στιγμη στα τοσα χρονια..θα συμβει και κατι ακυρο..σιγα.. ο,τι εγινε..εγινε..παμε γι αλλα!! Αν και συγκεκριμενο στουντιο..ευτυχως δε μου εχει τυχει καποια στραβη...αλλα παντου μπορει να συμβει...
review reaction 1 DSK_ 4.7.2008
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1