Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 126 10
Sex Studio 161933
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Γεια σας συναδελφοι! Περασα λοιπον κι εγω με την ναταλι, τοσα ακουγα γι αυτη και ειπα μη εχοντας και καποια αλλη επιλογη αυτο το καιρο να δοκιμασω την κοπελα.
Την ειδα στην υποδοχη μου εκανε αυτο το μικρο κλικ που ηθελα και περασα στο δωματιο αριστερα που εχει στρογγυλο κρεβατι και κατι κλουβια!
Αν εξαιρεσεις αυτα τα κλουβια και κατι αλλα που δεν μ'αρεσαν, ολα τα υπολοιπα ηταν οκ.. μεγαλο κρεβατι, καλο ντουζ με ολα τα απαραιτητα μεσα και γενικα καθαρος χωρος.
Η εμφανιση της κοπελας.. εξω δειχνει ωραιο σωμα γυμνασμενο με μεγαλα βυζια και καλοσχηματισμενο κωλο.. την κανεις και 40αρα!
μεσα ειναι λιγο διαφορετικα τα πραγματα..πλυν τα στηθη οπου κανανε καλη δουλεια..ολα τα αλλα δειχνουν την πραγματικη ηλικια που σιγουρα φτανει κοντα 50
Παμε στο σεξ που νομιζω εκει ειναι το δυνατο της οπλο! πηρα το απλο (40) και οταν ηρθε και ξεκινησε το παιχνιδι ηθελε να δωσει γλωσσοφιλα αλλα δεν την αφησα, επισης ηθελε μετα να παρει πιπα χωρις και παλι δεν την αφησα.. αυτη μ αφησε να βαλω δαχτυλο.. γενκα απο τι καταλαβα δεν λεει οχι σε τιποτα. Εβαλε μια πετσετα απο κατω και ξεκινησαμε το σεξ με αυτη πρωτη σταση κατω.. παροτι το πηγαμε αρκετη ωρα υγρα δεν εβγαλε..μονο κατι κραυγες (φεικ) και σπασμους οτι ερχοταν σε οργασμο μαλλον.. μετα την εβαλα απο πανω και εκει τα ιδια παλι, υγρα δεν.. και εκει καπου τελειωσα. Χρονος συνολικα κανα τεταρτο.. εκλεισε και η μουσικη αρα το δεκαλεπτο σιγουρα το ειχαμε περασει Πλατύ χαμόγελο τελος να πω οτι την προτεινω σιγουρα σε μιλφακηδες.. στους αλλους αν θελετε καντε μια δοκιμη οπως εγω, αλλιως απλα προσπεραστε!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 08, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ναταλί
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
40€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
yakuza old boy
Σπουδαίος
Εγγραφή:
16 Νοε 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
22
Likes:
6.603
Πόντοι:
3.346
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 patsav0, GALLAS, Karaman 7 και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού