Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 223 10
Γενική βαθμολογία
 
8.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Μετά από γλέντι σε κτήμα στα βόρεια, είπα να περάσω καθώς δεν περνάω συχνά. Καλός χώρος καθαρός με μεγάλο μπανιο που έχει και τουαλέτα μέσα στη μπανιέρα! Η τσατσα μου παρουσίασε τις κοπέλες και επέλεξα την Ελις με ελέυθερο στοματικό στα 80. Καλοδιατηρημένη μιλφάρα, ξανθιά, γυμνασμένη, κωλάρα και μέτριο στήθος. Ωραίο πρόσωπο αλλα το σημαντικότερο η συμπεριφορά. Μπαίνει με μια τρέλα στα μάτια και σου επιτίθεται για σεξ. Ξέρει καλούτσικα ελληνικά και οταν μπερδεύεται σου πετάει και μερικά αγγλικά με ρωσική προσφορά.
Μπήκε λοιπόν επιθετικά, μου άρπαξε το καυλί και μου έκανε μια γρηγορη ισπανική. Δεν έχει τοσο μεγάλο στήθος να στο κάνει αλλά ήταν τίμια προσπάθεια. Φαινόταν τρελαμένη για πούτσα. Η συμπεριφορά της ήταν σαν να είχε να γαμηθεί μέρες. Ζούσε για την πούτσα. Μου ξεκίνησε το πιο επιθετικό τσιμπούκι που μου έχουν κανει και μου έλεγε κοπλιμέντα για την πούτσα. Την έχεις πέτρα, εισαι sex terminator (!) και άλλα περίεργα. Μου έκανε το πιο σκληρό deepthroat που μου έχουν κάνει ποτέ όσο τα έλεγε αυτά. Γενικά δύσκολα το καταφέρνουν αυτό οι κοπέλες που έχω πάει λόγω πάχους περισσότερο αλλά αυτή τον κατάπινε με τη μία!
Μιλάμε για πολύ σκληρό τσιμπούκι σε σημείο που με πόναγε το πόσο βαθιά και δυνατά τον έπαιρνε, σε φάση που της έλεγα ηρέμησε. Δεν μου έχει ξανασυμβεί τόσο επιθετική συμπεριφορά. Πραγματική ή ψευτικη δεν ξέρω αλλά μου έβγαλε πολύ καύλα αυτη η συμπεριφορά. Μου περιποιήθηκε τις μπάλες δυνατά αλλά δυστυχώς δεν πήγε παρακάτω.
Με καβάλησε μετά από το σκληρό τσιμπούκι που με είχε κάνει πέτρα και συνέχισε σε ομοίους σκληρούς ρυθμούς με πολύ βαθύ γαμήσι, βρωμόλογα και μπάτσες στα κωλομέρια. Δεν έλεγε όχι πουθενά εκτός απο τις ευαίσθητες ρόγες της που μου είπε δεν γουστάρει να τις πιπιλάνε δυνατα γιατι φοβάται μη τη δαγκώσεις. Αλλάξαμε διάφορες στάσεις με αποκορύφωμα στα πλάγια μπροστά στο καθρέφτη. Ηταν πραγματικά σαν να παλεύουμε. Τελείωσα μέσα της με αυτήν να μου κάνει συσπάσεις με το μουνί της και να με έχει ξεζουμίσει. Μου έκανε μερικά κομπλιμέντα και με άφησε να κάνω το μπάνιο μου και να φυγω.
Πραγματικά πολύ δυνατή εμπειρία PSE, από τις πιο δυναμικές της ζωής μου, σε σημείο που ξέχασα να πάρω τα ρέστα από το κομοδίνο που μου έφερε όταν πρωτομπήκε στο δωμάτιο. Βγήκα απο το δωμάτιο με τρεμάμενα γόνατα μετά απο τέτοιον αγώνα οπότε χαλάλι. Κρίμα που το στούντιο είναι τόσο μακρυά και δεν μπορώ να το επισκέπτομαι πιο συχνά

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Έλις
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
100€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Vuzolagnos9
Σπουδαίος
Εγγραφή:
19 Σεπ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
44
Likes:
1.819
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 maradona7, giorgiodelafuentes2, ΦΑΚΙΡΗΣ και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Φεβρουαρίου, 2024
αξιζει φιλε μου?
review reaction 1 Vuzolagnos9
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1