Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 190 10
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η Γαλήνη ήταν μία παλιά γνώριμός μου, την ήξερα παλιότερα από τον οίκο "Red Light" στη Φρίξου. Εκεί είχα συναντηθεί μαζί της και όσες φορές έχω "πάει" μ' εκείνη, πέρασα υπέροχα. Οπότε, ήταν μία πολύ ευχάριστη έκπληξη για μένα, όταν σε μπουρδελότσαρκα που έκανα πριν από καμιά εβδομάδα αναζητώντας, όπως πάντα κάτι καλό και ταυτόχρονα "δυνατό", προκειμένου να "ανακουφίσω" τα παπάρια μου, κατέληξα στον οίκο "Prive". Η δεύτερη, ευχα΄ριστη έκπληξη ήταν με το που άνοιξε η πόρτα, είδα δύο κοπέλες εξίσου sexy και καυλωτικές, χωρίς, μάλιστα, τη παρουσία τσάτσου ή τσατσάς (κα΄τι πολύ θετικό, για μένα) που αν θυμηθώ κάποιες απ' αυτές, σου "πρήζουν" πραγματικά τα παπάρια, προσπαθώντας να σε πείσουν να περάσεις, φυσικά με το λάθος τρόπο.

Εμ πάσει περιπτώσει, στο θέμα μας τώρα. Από τις δύο κοπέλες, η μία ήταν η Γαλήνη. Η Γαλήνη φορούσε ένα μαύρο διχτυωτό φόρεμα που άφηνε ελάχιστα στη φαντασία και ΄ηταν αποκαλυπτικό και σέξι. Έχει μαύρο μαλλί, ύψος γύρω στο 1,60 με 1,65 (κάπου εκεί), μαύρα μα΄τια και φορούσε ψηλοτάκουνα πέδιλα (πλατφόρμες). Η άλλη γυναίκα, μου φάνηκε λίγο μεγαλύτερη από τη Γαλήνη, ήταν ξανθιά και φορούσε ένα ολόσωμο διχτυωτό κορμάκι. Μου είπε το όνομά της, δυστυχώς, δεν το συγκράτησα. Το παπούτσι ήταν "παραφωνία" για μένα, αφού έμοιαζε με νοικοκυρά που πάει για ψώνια στη λαϊκή. Βέβαια, μου είπαν και οι δύο ότι μαζί και χώρια, μπαίνουν στο δωμάτιο. Διάλεξα τη Γαλήνη και επιφυλάχτηκα για την άλλη φορά, να κάνω DUO (με καλύτερο "πατούμενο" από την έτερη σεξεργάτρια).

Ανέφερα πως είναι η Γαλήνη εμφανισιακά (να πω, για όσους δεν τη ξέρουν, μιλά πάρα πολύ καλά Ελληνικά αλλά είναι από Βουλγαρία) οπότε, πάμε να δούμε τις υπηρεσίες και τη συμμετοχή της στο σεξ. Ευτυχώς δεν έχει αλλάξει σε τίποτε τη γενική της στα΄ση και συμπεριφορά απέναντι στον πελάτη, όσον αφορά το σεξ. Είναι πολύ δεκτική, συμμετοχική, δεν έχει μα και μου, αφήνει ελεύθερα αγγίγματα, χαδάκια, σφαλιάρες στο κώλο...Ξεκίνησε με μία πίπα άνευ σκούφου εγώ στα όρθια και εκείνη καθισμένη στο πλάι του κρεββατιού. Η πίπα της ήταν πάρα πολύ καλή, υγρή, με μπόλικο σάλιο, με πολύ ρυθμό στο ανέβασμα και κατέβασμα τον έβαλε όλο στο στόμα της, ρίχνοντας, παράλληλα, σέξι και "πονηρές" ματιές σε μένα. Με τη θεϊκή γλώσσα της περνούσε από το κεφαλάκι του πέους στέλνοντας "ηλεκτρομαγνητικά" κύματα ηδονής και να με καυλώνει όλο και περισσότερο. Επειδή δεν ήθελα να χύσω έτσι, τη σταμάτησα και της είπα να ξαπλώσει να τη "περιποιηθώ"! Της έκανα γλειφομούνι, το μουνάκι ήταν υπέροχο, ξυρισμένο και μοσχομυριστό.

Στο τίτλο που έβαλα στη σημερινή μου κριτική, ανέφερα κάτι με "πυραύλους". Οι "πύραυλοι" της Γαλήνης είναι φυσικά, οι τεράστιες βυζάρες που διαθέτει που "χόρτασα" με το παραπάνω, να τις ρουφάω και να τις γλείφω (καθότι, "άρρωστος" βυζολάγνος) χωρίς κανένα παράπονο, από μέρους της. Όσο την έγλειφα, έπιανε το κεφάλι μου και το "οδηγούσε" όπως εκείνη ΄ηθελε, για να δώσω διαφορετικό ρυθμό στο γλείψιμο. Κατάλαβα ότι της άρεσε πολύ και μου το είπε κιόλας. Δε γινόταν να κρυφτεί, αφού το σεντόνι είχε γίνει μούσκεμα και είχε αφήσει το αποτύπωμά της (λεκές). Μετά, ενώ ξάπλωσα, μου περιέλαβε πάλι τη πούτσα και αφού μου τον έκανε "κάγκελο", μου φόρεσε σκούφο και ανέβηκε, χωρίς χρονοτριβή, από πάνω μου. "Ίππευσε" το εργαλείο, δίνοντας τα πάντα, είτε είχε εκείνη τη πρωτοβουλία, είτε όταν κάποια στιγμή κουράστηκε, ανέλαβα εγώ τον έλεγχο. Στη διάρκεια, "πετούσε" και κάτι πρόστυχα λογάκια, που έκανε την όλη ατμόσφαιρα πολύ καύλα. Η δεύτερη στα΄ση, ήταν αυτή στο πλάι, όπου μετά από λίγο, έχυσα στο σκουφί, έχοντας ένα τεράστιο χαμόγελο ευχαρίστησης σχετικά με το αποτέλεσμα του ραντεβού.

Συμπερασματικά, η Γαλήνη είναι μία κοπέλα που είναι "γεννημένη" για να ικανοποιεί το πελάτη.

Φιλική, συγκαταβατική, ευχάριστη και ερωτική.

Μέλη του BOU και μη, σπεύσατε!!!

Υ.Γ. Αναγκαστικά, έπρεπε να βάλω βαθμολογία στο κομμάτι "Συμπεριφορά τσατσάς-τσάτσου" παρόλο, που δεν υπήρχε, στο χώρο. Η βαθμολογία, είναι εντελώς εικονική και όχι πραγματική.









Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 05, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Γαλήνη
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
60€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτερος
Εγγραφή:
25 Σεπ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
35
Likes:
5.057
Πόντοι:
5.595
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 patsav0, al pacino, pezoporos και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Σεπτεμβρίου, 2023
Είχε αναφέρθει κάπου ότι παχυνε...ισχύει ;
E
elgreco90
14 Σεπτεμβρίου, 2023
Κοίταξε, όσες φορές είχα συναντηθεί μαζί της παλιότερα (όταν σου λέω "παλιότερα" εννοώ καμία δεκαετία πίσω, σίγουρα) τη θυμόμουν όπως τη βρήκα και τότε. Μου φάνηκε κανονική προς αδύνατη. Δε ξέρω εάν υπήρξε περίοδος που είχε πάρει έξτρα κιλά, ίσως δεν είχε τύχει να "ανταμώσω" μαζί της. Κατά τ' άλλα, είναι καλή περίπτωση και αν δεν τη γνωρίζεις, αξίζει να τη γνωρίσεις. Το σημαντικότερο που έχω γράψει και στη κριτική ότι δεν κάνει "εκπτώσεις" στα προγράμματά της...
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2