Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 144 10
Γενική βαθμολογία
 
5.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Το γεγονός ότι το καλοκαίρι κάνει ζέστη και ιδρώνουμε μας κάνει να βλέπουμε τα στούντιο σαν μια επιλογή αφού τόσο πριν όσο και μετά θα κάνεις ένα ντουζάκι, γιατι αν το καλοσκεφτείς τα στούντιο είναι η χειρότερη επιλογή σε σχέση με μπουρδέλα και μασατζίδικα. Τα μεν μπουρδέλα είναι ένα εικοσαρικάκι δίνεις μια πιπούλα και το φχαριστιέσαι στα δε μασατζίδικα συνήθως περνάς καλά με όμορφα μιλφάκια , όπου έχεις και άνεση χρόνου και καθαριότητα.
Έλα μου όμως που όλη τη μέρα έτρεχα και πήγε αργά και δεν πρόλαβα τα μασατζίδικα ανοιχτά. Έκανα πρώτα μια βολτίτσα (έχοντας δεί φώτο στους παραδίπλα ) στο Βουλιαγμένης 238 μια έρρικα ρωσσίδα με τεράστια βυζιά. Μπήκα και είδα μια χοντρή που θα έπρεπε να με καλοπληρώσει για να την πηδήξω. Πρώτο συμπέρασμα "Δεν εμπιστευόμαστε φώτο απο τους παραδίπλα"
Πήγα λοιπόν στο Γκάζι όπου μπήκα στο εν λόγω στούντιο. Ο τσάτσος είναι ο κλασσικός ευχάριστος τυπάρας που έχουμε μιλήσει αρκετές φορές στο παρελθόν. Μου παρουσίασε τη Λώρα, μια μελάχρινή αλβανίδα με ωραίο κώλο και μέτριο βυζάκι.
Κάνω ντούς(μιας και είναι ο λόγος που δίνω το πορτοκαλί εισιτήριο και όχι μπλε) και μετά απο λίγο μπαίνει η κοπέλα. Μερικά προκαταρκτικά και πίπα ακά για 2 δευτερόλεπτα και μετά ένα πεντάλεπτο καλής πίπας με προφυλακτικό. Εγώ της έβγαλα το σουτιέν. Μετά μου λεεί έλα απο πάνω μου , πάω για κανένα τρίλεπτο όπου η κοπέλα το προσπαθούσε με αρκετά ψεύτικα "αχ-βαχ" και μετά μου λέει "πάμε στα 4?" όπου της έριξα άκυρο γιατί ήθελε να με ξεπετάξει .Την έβαλα στο πλάι πρώτα και μετά στα 4 για να χύσω.
Σε γενικές γραμμές δεν θεωρείς ότι πέταξες τα λεφτά σου αλλά δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο. Η Λώρα προσπαθεί όπως οι περισσότερες κοπέλες στα στούντιο να σε ξεπετάξουν , ώστε στο τέλος πάντα να σκέφτεσαι ότι θα μπορούσες να γαμήσεις καλύτερα σε ένα μασατζίδικο ή να πάς σε ενα μπουρδελάκι για μια πίπα στα 20€ και να μην πετάξεις τα 50€.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 01, 2023
Όνομα κοπέλας
Λώρα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
bourdeliaris82
Μέγας
Εγγραφή:
22 Οκτ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
56
Likes:
6.084
Πόντοι:
3.556
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Yatoputso, giorgiodelafuentes2, xagnostos2006 και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Σεπτεμβρίου, 2023
Ιωαννίνων έχει στούντιο με ντουζιέρα στα 20 ευρώ που κάνεις τα πάντα πλην πρωκτικού.
review reaction 1 bourdeliaris82
07 Σεπτεμβρίου, 2023
Φιλε παλι καλα που δεν πετυχες το σιχαμα τραβελο τσατσο που ειναι συνηθως σχεδον ολη μερα με μια αλλη χοντρη ιεροδουλη!Κεφάλι σε τοίχο!Χαχαχα!
review reaction 1 bourdeliaris82
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2